2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Odasının kapısının dısına koy kuzum yere gelecek şekilde orta kademede calıstır. serinlik yapıyor,ceyrran olmasın dıye bebegin odasını degılde en yakın odanın penceresınıde perdeyı açıp sonuna kadar acıyorum hava surkılasyonu oluyor.gercekten aşırı sıcak bir sene ben bu yasıma kadar ılk kez bu kadar sıcak gördüm sahil kentlerını gectık 40 derece ıc anadolu
İstanbul da öyle valla ben bu kadar sıcak bir yaz hatırlamıyorum. Bebekler de sevmiyor hiç sıcağı. En zor dönemleri hep bu sıcaklara denk geldi 😔

Selam canım bizim parli de çok terliyor baya isilik oluyor her yeri ☹️

Hep pişik oluyordu bu bebem o kadar olmuyor ama o çok oluyordu kaç kutu pişik kremi bitirdim onda bunda daha bir tanesi bitmedi
Anladım canım bizimki de çok kötü olmuştu kremlerle düzeldi şükür şimdi pek olmuyor

Kızlar selam, bebekleriniz gece çok terliyor mu? Ben askılı zıbınla yatırıyorum ama su gibi oluyor gece 2 kez değişiyorum. Çarşafı da sırılsıklam oluyor onu da değişiyorum. Benim bebeğimin kalbinde sorun var acaba ondan mı diye düşünüyorum artık. Ev çok sıcak ama normal bir terleme değil bu 😔
Gece üşümek ile üşümemek arasinda takılıyor eviniz de sıcak ondan olabilir canim ya :(

İnşallah tekrardan geri döner kuzum🙏❤️benımkı zor artık gunduzde işteyım ya ama napalım saglıkları yerınde olsunda hiçte içemeyebilirdi kendimi öyle teselli ediyorum,evet 4.ay gercekten bad bir aydı😄uyku gerılemesının meme reddının ne varsa hepsını yasadık masallah bız😄yarın 5 aylık olacak mınık kurabıyem🥹🧿❤️❤️
İnşallah canım çok sağol ☺️😍 Evet bende öyle ya aldı en azından bu aya kadar ama inşallah devam eder de biberon mama işi yüklenmez birde 😄 Vallahi öyle biz de dibine kadar yaşadık bir de en sıcaklara denk gelmesi üstüne pik yaptı bitiyor çok şükür 😍 Oyy ay dönümünüz mü kutlu olsun bizim de 5 i 😍🧿

Kızlar selam, bebekleriniz gece çok terliyor mu? Ben askılı zıbınla yatırıyorum ama su gibi oluyor gece 2 kez değişiyorum. Çarşafı da sırılsıklam oluyor onu da değişiyorum. Benim bebeğimin kalbinde sorun var acaba ondan mı diye düşünüyorum artık. Ev çok sıcak ama normal bir terleme değil bu 😔
Canımm şuan burası şehir merkexlerine göre serin dışarısı soğuk bile diyebilirim üşüdük şimdi girdik eve ama benim bebede felaket terliyor böyle birşey görmedim bende sırılsıklam dedipin gibi üstelik bu havada

İpektoşum benımkıde red edıyor malesef bıraktık tamamen bıtek gece bazen kanarsa emıyor,yakında benım sut bıter tamamen hıc emmedıgı ıcın cok duskundu bıde memeye aglardı durmadan memeye gelmek ıcın neden boyle oldu anlamıyorum bende:( hemsıreye sordum bu aylarda oluyor malesef dedı.sagmayı denesen bıberonla versen olmazmı?cunku cok sıcak bebekte dehıdrasyon olmasın sonra,ama ıste bıberonuda verırsen memeyı köktende reddedebılır,ınsallah duzelır kuşum

Canım su da ver biraz,mamayıda 3 saatte bır degılde sık sık 60cc teklıf et susuz kalmasınlar benımkıde oyleydı gecen haftalarda bu hafta duzeldı çişi,1.5 saatte bı yıyor 60-90cc arası
İnanmıyorum tekrar mı red olacak atlattık derken ilerki günlerde beni ne bekliyor korkuyorum artık

Kızlar bebeğim sürekli kucak istiyor. Ama sürekli. Uyanık kaldığı her an. Mamasını ayakta içiyor. Oturmak yok bizde. Böyle bi durum yaşayan var mı? Bu oyuncakla çok oyalandı dediğiniz bişe var mı? Oyun halısı, matı, anakucağı, çıngıraklı oyuncağı var durmuyor. Dönüyor bu sefer emekleyemiyorum diye sinirleniyor😀

Kızlar bebeğim sürekli kucak istiyor. Ama sürekli. Uyanık kaldığı her an. Mamasını ayakta içiyor. Oturmak yok bizde. Böyle bi durum yaşayan var mı? Bu oyuncakla çok oyalandı dediğiniz bişe var mı? Oyun halısı, matı, anakucağı, çıngıraklı oyuncağı var durmuyor. Dönüyor bu sefer emekleyemiyorum diye sinirleniyor😀
Benimkide çok huysuz bşr bebek halende çok ağlak dediğin gibi hiçbirşeykede oyalanmıyor bulan varsa banada yazsın bazen eline renki poşet veriyorum 3 dk falan ancak oyalıyor sonra başlıyor gene aplamaya ve kucaktada durmuyor neyi var halen anlamış değiliz 5 aylık olacak hergün komşular soruyır neyi var sesi bize kadar geldi diye ki benim altımda üstümde sağımda solumda ev yok arada baya mesafe var evlerle

Maalesef klima yok canım ama seneye almak şart oldu. Vantilatör çarpar diye korkuyorum ama dediğin gibi başka bir yere sabitleyip deneyeyim bu aksam çok sağol
Biz bebeğe denk gelmeyecek şekilde sabitliyoruz baya faydası oluyor yoksa bizimki de aşırı sıcaklıyodu. Ne sıkıntı var kalbinde canım

Benimkide çok huysuz bşr bebek halende çok ağlak dediğin gibi hiçbirşeykede oyalanmıyor bulan varsa banada yazsın bazen eline renki poşet veriyorum 3 dk falan ancak oyalıyor sonra başlıyor gene aplamaya ve kucaktada durmuyor neyi var halen anlamış değiliz 5 aylık olacak hergün komşular soruyır neyi var sesi bize kadar geldi diye ki benim altımda üstümde sağımda solumda ev yok arada baya mesafe var evlerle
Kucaktaysak ve ayaktaysak hiç sıkıntı yok bizde asla ağlamaz bu sıcakta nereyi gezdireyim odadan dışarı çıkamıyoruz seni çok iyi anlıyorum. Bıraktığım gibi ağlamaya başlıyor kucağa almadan susmuyor. Emekledikten sonra da böyle kucak isterse napıcam. Sağ bileğim öyle ağrıyor ki akşam eşimin gelmesine saat sayıyorum boynum kürek kemiklerim ağrıyor. Zaten gündüz uykularımıZ da yarımşar saat asla dinlenemiyorum. Şikayetim bebeğime değil bu arada, yorgunluğuma. Keşke hiç yorulmasam ama öğlen 2 den sonra pilim bitiyor artık

Yerdeki ana kucağına koyunca eline fırın poşeti veriyoruz 😄

Ek gıdaya başladım yavaş yavaş tadımlara. Probiyotikli yoğurt mayası siparşs verdim. Gelince yoğurt yapıcam. Cocukta gram oynamıyor
Benim oglumda 3 aydir kilo almiyor suan 5 aylk kilosu 6bucukta takili kaldi. Ilk basta dr kakasinda enfeksiyon var dedi ilac kullandik enfeksiyon bitti ama yine kilo durdu. Doktor artik gluten alerjisinden supheleniyorum dedi çölyak olabilir dedi ama net bse solemedi. Simdi 1 hafta diyet yapcam birde mama verdi 1 hafta sonra kilosuna bakcak. Umarim hic biseyi yoktur bebislerimizin 🫤

Biz bebeğe denk gelmeyecek şekilde sabitliyoruz baya faydası oluyor yoksa bizimki de aşırı sıcaklıyodu. Ne sıkıntı var kalbinde canım
Kalp kapakçığında yetmezlik var canım mitral yetmezlik diye geçiyor. Bir de nabzı çok yüksek ilaç kullanıyoruz 😔

Back
X