- 31 Temmuz 2024
- 809
- 2.024
- 33
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
- #44.661
Amin canım çok sağolOy Rabbim acil şifalar versin inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım çok sağolOy Rabbim acil şifalar versin inşallah
Daha önceki sağlıklarından verdim şimdilik 2 gündür yaşıyorum bir yandan da sağmaya devam ediyorum bugün de nir tane bile dolu bez almadımMeme reddi yaşayan arkadaşlar sağarak vermeye devam ediyor musunuz yoksa tamamen mamaya mı geçtiniz
Duvara döndür canım. Duvara çarpıp odaya yayılıyor. Ben 1 aydır kullanıyorum.Maalesef klima yok canım ama seneye almak şart oldu. Vantilatör çarpar diye korkuyorum ama dediğin gibi başka bir yere sabitleyip deneyeyim bu aksam çok sağol
Benimki de öyle. Pet şişe varya yarım litrelik ona bayılıyor. Bide renkli tırtıl onu cok seviyorum.Kızlar bebeğim sürekli kucak istiyor. Ama sürekli. Uyanık kaldığı her an. Mamasını ayakta içiyor. Oturmak yok bizde. Böyle bi durum yaşayan var mı? Bu oyuncakla çok oyalandı dediğiniz bişe var mı? Oyun halısı, matı, anakucağı, çıngıraklı oyuncağı var durmuyor. Dönüyor bu sefer emekleyemiyorum diye sinirleniyor
Rabbim esirgesin hepsiniiiCanım gunaydın nasılsınız?cıktımı sonuclar,tekrardan çok gecmıs olsunürtiker genelde ilaca baglı oluyor benımde anestezı alerjım vsr mesela pofol verdıklerınde aynen boyle oluyor tum vucudum.alerjı onemlı bebegım eger calpolse yapan aman verme bıdaha.cunku daha farklı bır tabloda yapabılır.bununla gecmısler olsun
![]()
Bazen öfkesinden, bazen doymayacak gibi hissettiğinde onu yapıyorKızlar sizin bebelerde emzirirken elini ağzınıza sokuyormu
Canım biz mamayla devam ediyoruz 4. Ay başladığından beridir ve gayet de güzel 3 saatte bir 120 ml+20 ml daha fazla su olacak şekilde ilerliyorduk, ama şu lanet ataklar sonrası önce 90, şimdi de 60’a kadar düştü.. asla istemiyor, zorlayınca da geri kustu.. direkt eliyle ittiriyor, dün sabahtan bu geceye kadar tek bir kakalı bez alamadım ve dediğiniz gibi turuncuya döndü ama ısrarla ara ara da olsa veriyorum, gece artık bardakla vermeye çalıştım direkt vurup döktü, kaşıkla biraz daha içirebildim çok şükür, onun ardından bir saat sonra kakalı bez aldımSelam kızlar emziren annelerim bebeleriniz ortalama kal dk meme de kalıyor 2-3 gündür ciddi bir meme reddi yaşıyorum sabahları kalktığında bez kupkuru ve turunculuk oluyor yeterli beslenemiyor sanırım ne güzel gidiyorduk noldu şimdi aşırı sıcaklardan mı ki emzirme yastığına yatırdığım an çığlığı basıyorDaha önce de reddeder gibi olmuştu aşmıştık şuan ki yaşadığımız çok şiddetli ve dirençli malesef
![]()
Evet canım su vermek iyi gelir, ben mamasına fazla su koyuyorum en azından kaynamış su diye içim de rahat oluyor.. kız kv görümcenin çocuğuna su veriyormuş günde bir su bardağıBiz sadece anne sütü ile gidiyorduk ya napcaz şimdi bilmiyorum doktorumuz turunculuk için havalar çok sıcak su verin dedi günde 30 ml kadar canım veriyorum ben su
Canım ben mustela kullanırken iyi gidiyordu her şey sonradan sudokrem pişik yapmıştı yavruyu, onu bırakıp tekrar mustelaya döndüğümde de geçirmedi pişiğini, bepantol pişik kremi aldım evet iyi geldi ama o da çok mükemmel geçirmedi, hametan hemen geçirdi çok şükür, mavi kapak biraz daha yağlı oluyormuş o yüzden daha hızlı etki etti, ben de şimdi hafif pişik kızarıklığı gördüğümde ya hametan ya da bepantol sürüyorum, hametan yenidoğanlarda bile sürülebiliyorSelam canım bizim parli de çok terliyor baya isilik oluyor her yeri
Hep pişik oluyordu bu bebem o kadar olmuyor ama o çok oluyordu kaç kutu pişik kremi bitirdim onda bunda daha bir tanesi bitmedi
Ay gerçekten bu bebeler bizi niye hep zorluyor lıkır lıkır içmiyorlar ne ayakmış arkadaşRabbim esirgesin hepsiniii
Bazen öfkesinden, bazen doymayacak gibi hissettiğinde onu yapıyorhepsi de nasıl aynı, ben diyorum senin en büyük düşmanın elin diye
Canım biz mamayla devam ediyoruz 4. Ay başladığından beridir ve gayet de güzel 3 saatte bir 120 ml+20 ml daha fazla su olacak şekilde ilerliyorduk, ama şu lanet ataklar sonrası önce 90, şimdi de 60’a kadar düştü.. asla istemiyor, zorlayınca da geri kustu.. direkt eliyle ittiriyor, dün sabahtan bu geceye kadar tek bir kakalı bez alamadım ve dediğiniz gibi turuncuya döndü ama ısrarla ara ara da olsa veriyorum, gece artık bardakla vermeye çalıştım direkt vurup döktü, kaşıkla biraz daha içirebildim çok şükür, onun ardından bir saat sonra kakalı bez aldımartık biberonla almazsa kaşıkla vereceğim
Evet canım su vermek iyi gelir, ben mamasına fazla su koyuyorum en azından kaynamış su diye içim de rahat oluyor.. kız kv görümcenin çocuğuna su veriyormuş günde bir su bardağıtelde duyunca şok oldum
zaten çocuk sadece anne sütü alıyor, onun da %70’i zaten su
hadi mama olsa partikülleri var falan desek, ben mama verdiğim halde o kadar vermiyorum ( en fazla 70ml gfalan fazladan su koyuyorumdur biberona gün içinde ki o da bir çay bardağının yarısı kadardır)
Canım ben mustela kullanırken iyi gidiyordu her şey sonradan sudokrem pişik yapmıştı yavruyu, onu bırakıp tekrar mustelaya döndüğümde de geçirmedi pişiğini, bepantol pişik kremi aldım evet iyi geldi ama o da çok mükemmel geçirmedi, hametan hemen geçirdi çok şükür, mavi kapak biraz daha yağlı oluyormuş o yüzden daha hızlı etki etti, ben de şimdi hafif pişik kızarıklığı gördüğümde ya hametan ya da bepantol sürüyorum, hametan yenidoğanlarda bile sürülebiliyor
Canım çok geçmiş olsunHerkese iyi geceleeerrr ya da sabah mı demeliyimbiz çok şükür iyiyiz teyzoşlar
bugün randevumuz var Ankara şehir hastanesinde, çocuk polikliniği görecek rica edeceğim alerji polikliniğine yönlendirmesi için bakalım
parasetomol değil ateşi çıkarsa diye ibuprofen içerikli dolven verdi acil doktoru (onun da ne kadar çok yan etkisi varmış korktum açıkçası). Tamamen geçti lekeleri şükürler olsun, Allah kimseyi evladıyla sınamasın, yavrular hasta olmasın, amin
![]()
Sağolasın canım, şimdi hastaneye gidiyoruz bakalım ne diyecekler, alerji olduğu kesin de neye olduğu muallakCanım çok geçmiş olsunne alerjisi olduğu tam olarak belli değil dimi şuan
minik kuşlar iyi olsun
![]()
Tamamen mama veriyorum canım günde 1 kez sağıp onu veriyorum bir de. Sütüm çok olsa sağmaya devam ederdim ama zaman kybı çıkmıyor süt fazla. Günde 1 sağdığımda max 120ml çıkıyor (toplam 1 saat sağımda) sonrasında zateb damla damla geliyor uğraşamam artık sürekli sağmakla süt yok çünküMeme reddi yaşayan arkadaşlar sağarak vermeye devam ediyor musunuz yoksa tamamen mamaya mı geçtiniz
Görümceyle aramızda 12 gün var, daha bebesi 4 aylık oldu yeni, Diyarbakır’da oturuyorlar, evlerinde de klima var zaten ama verilmez ki o kadar su, ben bir iki Dr dinlediğimde bebek sadece anne sütü alıyorsa serinletmek için emzirin yeter diyordu.. aman görümce de sırf annesi yapıyor diye kabul ediyor, aynı şeyi kv yapsa çemkirir, okuma yok araştırma yok.. ben annem normalin dışında bir şey yapsa bile kızıyorum.. kızzz bunlar yenidoğan bebeğe bal vermiş insanlar HEM DE BİRKAÇ DEFA, bir de bunu gururla söylüyorlar.. şimdi sorsan bal verdiler diye çocuk sağlıklı sanarlar. Ben de dedim siz şükredin Allah’a alerji geliştirmemiş vücudu yoksa soluğu yoğun bakımda alırdınız dedim diye bana düşman oldular, benimkine vermek istediklerinde saçmalamayın dediğin için bana atar gider yaptılar ki benim kız çocuk şurubuna alerji geliştirmiş.. bal verselerdi parçalardım herhalde onlarıAy gerçekten bu bebeler bizi niye hep zorluyor lıkır lıkır içmiyorlar ne ayakmış arkadaşKalıkla da çok zor bitmek bilmiyor bir de tam ağızlarından çıkıyor falan kendileri içse 5 dk da bitirecekleri şey bir saati alıyor
Amannn kız bir bardak 200 ml ay beneği suyla şişiriyor sonra mama içmekte istemezki doktor bana her gün 30 ml su ver dedi ben çok değil mi dedim daha 4 aylık bebe diyeMama kullananların verdiğini duyuyordum da benimki sadece anne sütü alıyordu o yüzden emin olamamıştım görümcen iyi bir şey demiyor ordinaryüs annesi karşısında
Aynı mı görümcenin ay aralıkları sizinkiyle
Mustela evet o konuda bir işe yaramıyor piştikten önce önleyici olarak kullanmıştık onu yine de işe yaramadı sudo krem bizde yaramıştı da önermiyorlar diye çok kullanmadık ama hametanı biz de çok kullandık en çok bize de hametan ile sudokrem hızlı sonuç vermişti canım![]()
Benimki de bugün tam 4 aylık. Gece uyanmaları birkaç gündür arttı. Biz yüzüstü yatırıyorduk hep ama kendini ordan oraya atmaya başladı dönmeye çalışıyo dediğin gibi. Şimdi şu japon yöntemlerinden uyguluyoruz hani sırtına ve bacak arasına rulo geçiriyolar ya ondan yapıyoruz. Daha sakin uyuyo nispetenKızlar bebeğim bugün tam 4 aylık . Gece sürekli dönmek istiyor yüzüstü dönünce de ağlıyor uyanıyor . Dönemeyince de ağlıyor napacağımı şaşırdım. Biberon reddi de başladı çok kötüyüm![]()
Red bizde de oluyo öğün aralığını kısaltıyoruz mecburen bi şekilde vermeye çalışıyoruz ama gerekenden daha az beslediğini düşünüyorumKızlar bebeğim bugün tam 4 aylık . Gece sürekli dönmek istiyor yüzüstü dönünce de ağlıyor uyanıyor . Dönemeyince de ağlıyor napacağımı şaşırdım. Biberon reddi de başladı çok kötüyüm![]()
Benim bebiş de bugün tam 4 aylık oldu. Dün nerdeyse hiç emmek istemedi sağım yaptığımda bir öğünlük anca çıkarabildim. Gerçekten de baya zaman alıyor ve bebekle zaten zaman bulmak kolay değil. Yine de hem emmeye zorlayıp hem de sağım yapmaya çalışırım mamayı da bu aralar çok içmiyo çünküTamamen mama veriyorum canım günde 1 kez sağıp onu veriyorum bir de. Sütüm çok olsa sağmaya devam ederdim ama zaman kybı çıkmıyor süt fazla. Günde 1 sağdığımda max 120ml çıkıyor (toplam 1 saat sağımda) sonrasında zateb damla damla geliyor uğraşamam artık sürekli sağmakla süt yok çünkü
Geçici bi şeydir inşallah, seninki sadece anne sütü alıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Benim kız da dün nerdeyse hiç emmedi. Ben bir haftadır sağım yapmıyordum emdiği kadar emiyordu sonra da mama takviyesi yapıyordum. Ama bugün 4.ayını doldurduğunu dünden hissetti galiba ki hiç reddetmediği kadar reddetti. Sağım yapmaya tekrar başlamam gerekiyo sanırım yoksa süt de gitgide azalacakDaha önceki sağlıklarından verdim şimdilik 2 gündür yaşıyorum bir yandan da sağmaya devam ediyorum bugün de nir tane bile dolu bez almadımBiberonu da almıyor ağız da bir sıkıntı var herhalde anlamadım dişlere baktım o da gelmiyor sorunu çözemedik yarın da devam ederse doktora danışacağım
sen de mi red yaşadın sizde durumlar nasıl
Benimki de öyle. Pet şişe varya yarım litrelik ona bayılıyor. Bide renkli tırtıl onu cok seviyorum.
Ateşi çıkmaz umarım ama olurda çıkarsa hakiki gül suyunu bingildak ve ense bölgesine uygulayinca Ateşi düşüyor. Bide kaliteli bir sarı kantaron yağı sürülüyor vücuduna. Benim bildiğim alerjik bebeklere aşı vurmuyolar komplikasyon riski yüksek olur diye ama bazı doktorlar pek önemsemiyor malesefŞimdi geldik hastaneye muayene oldu, alerji plolikliniğine de girdik, Dr dolven/ibuprofen için yaşı küçük verme onu dedi. Ateşi çıktığında ilaç vermeyeceksin, acile gideceksin onlar ateşi düşürecek dedi. Çok canım sıkıldı, Çok üzüldüm. Alerji testi için de 1 yaşı beklemek gerekiyor dedi. Şimdi hormonlarıma falan bakmak için kan tahlili aldılar 4 tüp, Damarı bulamadılar delik deşik ettiler çocuğu. Ağlamaktan sesi bile kısıldı artık![]()
Kesinlikle kör cahilim başka bir şey değil yaGörümceyle aramızda 12 gün var, daha bebesi 4 aylık oldu yeni, Diyarbakır’da oturuyorlar, evlerinde de klima var zaten ama verilmez ki o kadar su, ben bir iki Dr dinlediğimde bebek sadece anne sütü alıyorsa serinletmek için emzirin yeter diyordu.. aman görümce de sırf annesi yapıyor diye kabul ediyor, aynı şeyi kv yapsa çemkirir, okuma yok araştırma yok.. ben annem normalin dışında bir şey yapsa bile kızıyorum.. kızzz bunlar yenidoğan bebeğe bal vermiş insanlar HEM DE BİRKAÇ DEFA, bir de bunu gururla söylüyorlar.. şimdi sorsan bal verdiler diye çocuk sağlıklı sanarlar. Ben de dedim siz şükredin Allah’a alerji geliştirmemiş vücudu yoksa soluğu yoğun bakımda alırdınız dedim diye bana düşman oldular, benimkine vermek istediklerinde saçmalamayın dediğin için bana atar gider yaptılar ki benim kız çocuk şurubuna alerji geliştirmiş.. bal verselerdi parçalardım herhalde onları
İnşallah canım evet öyle mama ver bizimde evde hiç açılmamış ama daha vermedim direniyorum doktora yazdım bakalım ne yapacağız biberonu da çok iştahli almıyor dün almadı ağzında geveledi durdu gece uyku semesi 10 dk aldı memeyi sabah yine yokGeçici bi şeydir inşallah, seninki sadece anne sütü alıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Benim kız da dün nerdeyse hiç emmedi. Ben bir haftadır sağım yapmıyordum emdiği kadar emiyordu sonra da mama takviyesi yapıyordum. Ama bugün 4.ayını doldurduğunu dünden hissetti galiba ki hiç reddetmediği kadar reddetti. Sağım yapmaya tekrar başlamam gerekiyo sanırım yoksa süt de gitgide azalacak
Çok geçmiş olsun söndü mü tamamen alerji lekeleri kıyamam ya yavrucak ayar oluyorum bende damarda bulamayınca insanın içi gidiyor ateş düşürücüye alerjisi olması da kötü olmuş cqlpola alerji var dolveni 6 ay dan önce önermiyorlar bir de pedifen vardı pedifen de portakallı o da 6 aydan önce verilmiyormuş sadece calpol verilebiliyormuş ama üzülme 4 bitti 5 te ler 1 ay boyunca hiç ateş vs olmaz da gerek kalmaz inşallah 6. Ay da rahatlarsınız kuzumŞimdi geldik hastaneye muayene oldu, alerji plolikliniğine de girdik, Dr dolven/ibuprofen için yaşı küçük verme onu dedi. Ateşi çıktığında ilaç vermeyeceksin, acile gideceksin onlar ateşi düşürecek dedi. Çok canım sıkıldı, Çok üzüldüm. Alerji testi için de 1 yaşı beklemek gerekiyor dedi. Şimdi hormonlarıma falan bakmak için kan tahlili aldılar 4 tüp, Damarı bulamadılar delik deşik ettiler çocuğu. Ağlamaktan sesi bile kısıldı artık![]()