2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Quinnn Quinnn cok gecmis olsun canim, bir daha tekrarlamasin🙏 istanbulda benim cok guvendigim bir alerji doktoru var, ilerde ihtiyac olursa ahmet rasim kucukusta. Kardesime kucukken aspirin vermislerdi tikanmisti uc dort hastane gezmistik kimse anlamamisti, o cozmustu olayi, o zamandan beri bizim ailenin alerji doktoru oldu, cok da severiz💕

Kizlar dorduncu ay atagi gercekten cok zor, kolaylijlar diliyorum🙏 tunelin ucunda isik var ama geciyor. He gecti de ne oldu, yenisi geldi😂 tasindik biz sonunda belki de onun da etkisi var, iki uc gundur cirtlak bir sesle agliyor oglum, gecen 11 i geciyordu uyudu. 3 nap yapiyordu 5 e cikardi 😂

Benim doktor şu şekilde başlattı: 5 gün ile 1 hafta kadar 3 damla, 5 gün ile 1 hafta kadar sonra 5 damla, 5 gün sonra 7 damla, 5 gün sonra 7 damla, 1 hafta sonra 10a çıkardı. Bu miktar yeterli dedi.
Bize bi açıklama da yapmadı 2*7yazmış sadece 🤦🏻‍♀️bi de su veriyor musunuz damladan sonra siz

Benim bebiş calpol u tükğrğyor ama parol u kolay içti. Çilek alerjisi muhtemelen quinn deki
Muhtemelen canım olabilir
Quinnn Quinnn benım kv de oglum 3 aylıkken getır bala batıralım emzıgını hıc bırakmaz o zaman rahatlarsın dedı ve ben şok olup uzulmustum ya ben yokken yaparsa dıye😢Allah korusun🙏sonucta ölüm riski bile var korkunc ya
🤦🏻‍♀️ gerçekten garip bunlar benimki de varklı ordinaryüs ilk 6 ay sadece anne sütü diyordu bize sanki bilmiyoruz da keyfimizden mama veriyoruz 🤣
Quinnn Quinnn cok gecmis olsun canim, bir daha tekrarlamasin🙏 istanbulda benim cok guvendigim bir alerji doktoru var, ilerde ihtiyac olursa ahmet rasim kucukusta. Kardesime kucukken aspirin vermislerdi tikanmisti uc dort hastane gezmistik kimse anlamamisti, o cozmustu olayi, o zamandan beri bizim ailenin alerji doktoru oldu, cok da severiz💕
İstanbul un neresinde canım hastane de mi çalışıyor muayenehanesi mi var ☺️
Kizlar dorduncu ay atagi gercekten cok zor, kolaylijlar diliyorum🙏 tunelin ucunda isik var ama geciyor. He gecti de ne oldu, yenisi geldi😂 tasindik biz sonunda belki de onun da etkisi var, iki uc gundur cirtlak bir sesle agliyor oglum, gecen 11 i geciyordu uyudu. 3 nap yapiyordu 5 e cikardi 😂
Ay bu 4 nir biteydi 🤦🏻‍♀️gerçekten çok kötü bir ayrı bir de bu sıcaklara denk geldi ☹️
Hayırlı olsun yeni eviniz gülerek oturmak nasip olsun 🙏🏻☺️

Ay kızlar ya bacaklarımda kırmızı kırmızı öinik noktalar çıktı çok fena kaşınıyorum. Kurdeşen döküyorum galiba ya sıcaktan mu oldu noldu anlamadım

Muhtemelen canım olabilir

🤦🏻‍♀️ gerçekten garip bunlar benimki de varklı ordinaryüs ilk 6 ay sadece anne sütü diyordu bize sanki bilmiyoruz da keyfimizden mama veriyoruz 🤣

İstanbul un neresinde canım hastane de mi çalışıyor muayenehanesi mi var ☺️

Ay bu 4 nir biteydi 🤦🏻‍♀️gerçekten çok kötü bir ayrı bir de bu sıcaklara denk geldi ☹️
Hayırlı olsun yeni eviniz gülerek oturmak nasip olsun 🙏🏻☺️
Gecici evdeyiz canim henuz😂 evleri de bir gorseniz hem asiri pahali hem de bazilarinin camasir makinesi bodrumda ortak kullanim 😂 dort oda yapmislar sadcee bir tuvalet var falan, cok ilginc bir yere denk geldik yine😅😅
Evet ya cok sicakmis, saglikla atlatin ins

4. Ay atağı biten anneler ne kadar sürdü bu süreç. Ben bittim gerçekten 😔 20 gün olmuş beslenme reddi, huysuzluk, ağlama, uykusu gelince resmen mahalle ayağa kalkıyor..
Canım bizim 3. Ayda başlamıştı 4. Ayın ilk haftaları bitti uzun sürdü. Nasıl uyutacağımızı bilemedik aynen mahalle ayağa kalkıyordu bizde de. 4,5 aylık hala bazen yapıyor huy kaldı sanki

Back
X