- 22 Ekim 2024
- 4.147
- 9.859
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #44.741
Tek meme verme sebebim 1 saat sonra uyumadiysa falan acıkınca diğer meme dolu kalsin onu emer bir sonraki emme zamanina vir önceki de az biraz dolmuş olur diye jdhdjnnxndndBen emziriyorum her seferinde tek memeyi veriyorum çünkü uyandı mesela emdi 1-3 saat uyabik kalabiliyor bazwn öyle uykuya geçiyor ama bazen aç olduğu için uyumuyor tekrar emziriyorum gazini vs çıkarıp öyle uykusu hala varsa uyutuyorum. Yoksa zaten kaçtığı için zorlamiyorum yine uykusu geliyo öyle uyuyor... Gece biz uyumaya girdiğimiz zaman kapi sesi yatak sesi yüzünden uyanıyor, uyanirsa emziriyorum öyle uyuyoruz uyanmazsa ellemiyorum zaten 5-6 gibi uyanıyor kendiGündüz her istediğinde emziriyorum tabi ki çünkü çok ağlıyor bu sefer oyalayamiyorum dışarı çıkınca unutuyor. toksa bile meme istiyi bu ay yapışık ikizler olduk, çok sıcak akşam dışında cikaramiyorum... Bi de son ay 500 alınca gece emmiyo bari gündüz alacağını alsin diyorum
Sıcaktan da olaniliyomış ya bacağım açık bişey giymedim valla ondan değildir kapalı giydipüm için terden oldu hethalde. Alerji de olabilir bilemedim yaSıcaktan mı oluyormuş bu alerji falan olabilir mi gündüz dışarı çıkma güneşten de olabilir.benim ellerden dirseğe kadar kızarıp kaşınmaya basliyo hep çıkınca..
Ay zor ya ortak kullanımlı her şey bir de denk gelmekte kötü güvenilir insanlardır inşllah kolaylıklar diliyorum canımGecici evdeyiz canim henuzevleri de bir gorseniz hem asiri pahali hem de bazilarinin camasir makinesi bodrumda ortak kullanim dort oda yapmislar sadcee bir tuvalet var falan, cok ilginc bir yere denk geldik yine
Evet ya cok sicakmis, saglikla atlatin ins
Geçmiş olsun ya kaşıntı oluyosa giderici krem vs sür hafifler belkiSıcaktan da olaniliyomış ya bacağım açık bişey giymedim valla ondan değildir kapalı giydipüm için terden oldu hethalde. Alerji de olabilir bilemedim ya
İyi kız seni sormalı ndjshwhwhwjjskff niye uyanıksın hayırdırBegonvil9699 naber kiz snnzjsnd
5 te uyandi ipek 1 de de uyanikti 1-5 arasi uyudum. İpek de emip gazini da çıkardıktan sonra ağlamaya başladı neyi vardi acaba bilmiyorum... Kırmızı ışığı yaktım evin içinde gezindim biraz sakinleyince beşiğe atıp çıngırak verdim eline, telefona bakarken baktım sesi cikmiyo uyumuş.... Benim de uykum kaçtı nsbxjsndjd mutfağı toparlicam öncesinde cskirdek citlama keyfi yaptım akdbwjhdjsjdjajbdhjdhsbxjsnksbdj buraları gezindim işteİyi kız seni sormalı ndjshwhwhwjjskff niye uyanıksın hayırdır
belki diş çıkarıyordur minnoş ya bizimki de bu aralar çok huysuz kolay geçmiyor uykuya da5 te uyandi ipek 1 de de uyanikti 1-5 arasi uyudum. İpek de emip gazini da çıkardıktan sonra ağlamaya başladı neyi vardi acaba bilmiyorum... Kırmızı ışığı yaktım evin içinde gezindim biraz sakinleyince beşiğe atıp çıngırak verdim eline, telefona bakarken baktım sesi cikmiyo uyumuş.... Benim de uykum kaçtı nsbxjsndjd mutfağı toparlicam öncesinde cskirdek citlama keyfi yaptım akdbwjhdjsjdjajbdhjdhsbxjsnksbdj buraları gezindim işteben dün de 11-15.30 arası uyudum ipek uyurken ondan yetti galiba gece uykum jabsjwbxjsndjsnjd 1-2 saate gebericem kesin pişman olucam ama oldu artık
Valla gündüz sıcak bak hala mutfak yanıyor terliyorum resmen gündüz yapamam şuan uyumuyorken halledeyim..... Cekirdek vardi bi tek napim anbsqjbdjsndjdj bi de evet diş huysuzlugu yok henüz ama damaklari kaşınıyor kesin, dilini çiğniyor gün içinde veya omzumdaysa omzumu kemiriyor damaklarini kasıyor diye düşünüyorumbelki diş çıkarıyordur minnoş ya bizimki de bu aralar çok huysuz kolay geçmiyor uykuya da
Sabah sabah ne çekirdeği ya cncndnsjsksjdjxkc afiyet olsun
Ay yerinde olsam uyurdum dicem de ben de ayaktayım bebiş uyumasına rağmen hahshshxjdjshsjdkdkdkxklc
Evet ya felaket sıcak bu aralar klima alma yoluna doğru gidiyoruz biz de herhaldr bakalım ndnfnfmdkskskdfValla gündüz sıcak bak hala mutfak yanıyor terliyorum resmen gündüz yapamam şuan uyumuyorken halledeyim..... Cekirdek vardi bi tek napim anbsqjbdjsndjdj bi de evet diş huysuzlugu yok henüz ama damaklari kaşınıyor kesin, dilini çiğniyor gün içinde veya omzumdaysa omzumu kemiriyor damaklarini kasıyor diye düşünüyorum
Senin derdin ne git uyu akzbwhshjwbd
Kesin uyanır git salonda yat aksbajbsjsbjsEvet ya felaket sıcak bu aralar klima alma yoluna doğru gidiyoruz biz de herhaldr bakalım ndnfnfmdkskskdf
Oy kıyamam kuzuya ya
Şimdi uyumaua öalışsam uyanacak diyr yeltenmiyorum hdhshshwhwhwhudıv
Uyandı bile kımıldanıyor cjcjdhdhdhdjfjcvkKesin uyanır git salonda yat aksbajbsjsbjs
Gel canım buraya gelCanım benim ya. Gel sarılalım. Dün arkadaşım geldi kızı var bir ay küçük benim bebeğimden. Kızı sadece emzirmek için kucağına aldı. Kendi kendine uyuyor falan. Dedim sakın yoruluyorum deme. Böyle çocuk büyütmekte ne var. Yürüseler belki peşlerinden koşmak daha kolay olur. Kucakta taşımak çok zor
Sjbxjsbsjsbdjs valla şuan akli ermiyor diyedir belki beşiğinde güzel uyuyo ama aklı erinxe bizle yatmak ister mi bilmiyorum umarım istemez çünkü ezecem korkusuyla uyuyamiyoruz jabzjsndksndjsjdjsjndUyandı bile kımıldanıyor cjcjdhdhdhdjfjcvk
Kız zaten salonda uattık hepimiz fmmffmdjjsjdkc eltim park yatak vermişti onu da salona kurdum bazen salonda bazen yatak odasında yatıyoruz beyfendinin keyfine göre
Oy masallah kuzuya kizzzzzGel canım buraya gelGerçekten öyle fıtığım patladı zaten galiba doğumda ıkınırken . Birde sağ kolumdan engelliyim ben . Maşallah bizim oğlan en son 9 kiloydu bakalım bu ay kaç çıkacak ağırda. Artık kucakta taşımak imkansız hale geldi mahvoluyorum . Bende senin gibi düşünüyorum keşke peşinde koşsak :). O günler gelince de eşek sıpası bi otur yerine deriz artık hepsi gelip geçecek tek temennim geçtiğinde bizde sağlıklı kalalım
Biz alıştık dkndjwksjdjdndd çoğu zaman bırakamıuorım beliğine çığlığı basıyor mevbur yanımda yatırıyorumSjbxjsbsjsbdjs valla şuan akli ermiyor diyedir belki beşiğinde güzel uyuyo ama aklı erinxe bizle yatmak ister mi bilmiyorum umarım istemez çünkü ezecem korkusuyla uyuyamiyoruz jabzjsndksndjsjdjsjnd
Jsbjsbdjsndjdjdknd eşim çok dönüyor guvenemem ona snsbsjnsjdnd ben neyse deeeeBiz alıştık dkndjwksjdjdndd çoğu zaman bırakamıuorım beliğine çığlığı basıyor mevbur yanımda yatırıyorumbazen eşim salonda yatıyor biz bebişle yatıyoruz bazen üçümüz yatıyoruz kdjdjdjsks
Dün bebiş kocişimi sıkıştırmış baya adam düşecekti nerdeyse cndbbsbwhwjwjs beni uyandırdı diyo ki şunu biraz çeksene kckfkdkdkdnsksJsbjsbdjsndjdjdknd eşim çok dönüyor guvenemem ona snsbsjnsjdnd ben neyse deeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?