2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Tek meme verme sebebim 1 saat sonra uyumadiysa falan acıkınca diğer meme dolu kalsin onu emer bir sonraki emme zamanina vir önceki de az biraz dolmuş olur diye jdhdjnnxndnd

Sıcaktan mı oluyormuş bu alerji falan olabilir mi gündüz dışarı çıkma güneşten de olabilir.benim ellerden dirseğe kadar kızarıp kaşınmaya basliyo hep çıkınca..
Sıcaktan da olaniliyomış ya bacağım açık bişey giymedim valla ondan değildir kapalı giydipüm için terden oldu hethalde. Alerji de olabilir bilemedim ya

Ay zor ya ortak kullanımlı her şey bir de denk gelmekte kötü güvenilir insanlardır inşllah kolaylıklar diliyorum canım

Ne sıcak bir sabah yarabbi..... Yaprak kimildamiyor felaket boğucu bir hava sanki yağmur yağacak havasi inşallah yağar böyle şimşekli rüzgarlı biraz yağsın ya

Kızlar bizimki anlamlandıramaığımız şekilde aşırı gaz sorunu yaşıyoruz on gündür gece gündüz bitmiş durumdayım ya zaten yemesi problem bir de üstüne gaz çıktı gece bir başlıyor sabaha kadar ağlıyor bağırıyor asla susturamıyoruz. Yenidoğan olsa kolik der insan zamanla geçer der ama bu ne ya bu ne bittik valla eşim sıfır uykuyla işe gidiyor adam da odsklanamıyor işe.gücümüz kalmadı artık bugün kaynanama gitmeyi düşünüyoruz biraz kalalım şkimizle olacak iş değil hem yemiyor hem yatmıyor hem gaz çok zor .büyük kızım da gitmek istemşyor bir yere aşağıda arkadaşları var oynuyor diye of okadar zordayım ki gitmesem başa çıkamıyoruz bebekle eşimle bittik. Gitsem kızım sürkeli sıkıldım eve gidelim diyecek allahım yardım etsin vallahi ya

İyi kız seni sormalı ndjshwhwhwjjskff niye uyanıksın hayırdır
5 te uyandi ipek 1 de de uyanikti 1-5 arasi uyudum. İpek de emip gazini da çıkardıktan sonra ağlamaya başladı neyi vardi acaba bilmiyorum... Kırmızı ışığı yaktım evin içinde gezindim biraz sakinleyince beşiğe atıp çıngırak verdim eline, telefona bakarken baktım sesi cikmiyo uyumuş.... Benim de uykum kaçtı nsbxjsndjd mutfağı toparlicam öncesinde cskirdek citlama keyfi yaptım akdbwjhdjsjdjajbdhjdhsbxjsnksbdj buraları gezindim işte ben dün de 11-15.30 arası uyudum ipek uyurken ondan yetti galiba gece uykum jabsjwbxjsndjsnjd 1-2 saate gebericem kesin pişman olucam ama oldu artık

belki diş çıkarıyordur minnoş ya bizimki de bu aralar çok huysuz kolay geçmiyor uykuya da
Sabah sabah ne çekirdeği ya cncndnsjsksjdjxkc afiyet olsun
Ay yerinde olsam uyurdum dicem de ben de ayaktayım bebiş uyumasına rağmen hahshshxjdjshsjdkdkdkxklc

Valla gündüz sıcak bak hala mutfak yanıyor terliyorum resmen gündüz yapamam şuan uyumuyorken halledeyim..... Cekirdek vardi bi tek napim anbsqjbdjsndjdj bi de evet diş huysuzlugu yok henüz ama damaklari kaşınıyor kesin, dilini çiğniyor gün içinde veya omzumdaysa omzumu kemiriyor damaklarini kasıyor diye düşünüyorum

Senin derdin ne git uyu akzbwhshjwbd

Evet ya felaket sıcak bu aralar klima alma yoluna doğru gidiyoruz biz de herhaldr bakalım ndnfnfmdkskskdf
Oy kıyamam kuzuya ya
Şimdi uyumaua öalışsam uyanacak diyr yeltenmiyorum hdhshshwhwhwhudıv

Kesin uyanır git salonda yat aksbajbsjsbjs
Uyandı bile kımıldanıyor cjcjdhdhdhdjfjcvk
Kız zaten salonda uattık hepimiz fmmffmdjjsjdkc eltim park yatak vermişti onu da salona kurdum bazen salonda bazen yatak odasında yatıyoruz beyfendinin keyfine göre

Gel canım buraya gel Gerçekten öyle fıtığım patladı zaten galiba doğumda ıkınırken . Birde sağ kolumdan engelliyim ben . Maşallah bizim oğlan en son 9 kiloydu bakalım bu ay kaç çıkacak ağırda. Artık kucakta taşımak imkansız hale geldi mahvoluyorum . Bende senin gibi düşünüyorum keşke peşinde koşsak :). O günler gelince de eşek sıpası bi otur yerine deriz artık hepsi gelip geçecek tek temennim geçtiğinde bizde sağlıklı kalalım

Uyandı bile kımıldanıyor cjcjdhdhdhdjfjcvk
Kız zaten salonda uattık hepimiz fmmffmdjjsjdkc eltim park yatak vermişti onu da salona kurdum bazen salonda bazen yatak odasında yatıyoruz beyfendinin keyfine göre
Sjbxjsbsjsbdjs valla şuan akli ermiyor diyedir belki beşiğinde güzel uyuyo ama aklı erinxe bizle yatmak ister mi bilmiyorum umarım istemez çünkü ezecem korkusuyla uyuyamiyoruz jabzjsndksndjsjdjsjnd

Oy masallah kuzuya kizzzzz maşallah maşallah neyle besledin minik tosunu yazma her yere iştahı da güzel olur inşallah ek gidada güzel geçer,

Sjbxjsbsjsbdjs valla şuan akli ermiyor diyedir belki beşiğinde güzel uyuyo ama aklı erinxe bizle yatmak ister mi bilmiyorum umarım istemez çünkü ezecem korkusuyla uyuyamiyoruz jabzjsndksndjsjdjsjnd
Biz alıştık dkndjwksjdjdndd çoğu zaman bırakamıuorım beliğine çığlığı basıyor mevbur yanımda yatırıyorum bazen eşim salonda yatıyor biz bebişle yatıyoruz bazen üçümüz yatıyoruz kdjdjdjsks

Jsbjsbdjsndjdjdknd eşim çok dönüyor guvenemem ona snsbsjnsjdnd ben neyse deeee

Jsbjsbdjsndjdjdknd eşim çok dönüyor guvenemem ona snsbsjnsjdnd ben neyse deeee
Dün bebiş kocişimi sıkıştırmış baya adam düşecekti nerdeyse cndbbsbwhwjwjs beni uyandırdı diyo ki şunu biraz çeksene kckfkdkdkdnsks
Normalde ben çok deli yatardım da alıştım valla ama zor gerçekten insan rshat uyuyamıyor ya bişey olursa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…