2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Canım bizim 3. Ayda başlamıştı 4. Ayın ilk haftaları bitti uzun sürdü. Nasıl uyutacağımızı bilemedik aynen mahalle ayağa kalkıyordu bizde de. 4,5 aylık hala bazen yapıyor huy kaldı sanki
Bizimde erken başladı. 4. Aya bugün girdik ama yeme reddi baslayalı tam 20 gün oldu Allah yardımcımız olsun, bebeklerimiz sakin olsun çok yorulduğumu hissediyorum artık

Evet edıyor,bırı dokundugunda bızım gözlerımıze bakıp aglamaya baslıyor

Oo kalkmazmıı ozellıkle bu 4.aydan beri aşırı sık uyanıyor zaten 5te 6 da tümden kalkıyor sabah
Benimki de çok sık uyanıyor 21.30 da uyuttum her saat kalktı şimdşye kadar. Arkadaşımın bebeği var gece 180-200cc mama içip gece hiç uyanmıyormş o da 5 aylık ayyy nasıl özendim var ya

Bizimde erken başladı. 4. Aya bugün girdik ama yeme reddi baslayalı tam 20 gün oldu Allah yardımcımız olsun, bebeklerimiz sakin olsun çok yorulduğumu hissediyorum artık
Canım gerçekten çok iyi anlıyorum desteksiz bebek büyütmek çok ama öok zor. Şu an memleketteyim tatilde dşyorum böyle çocuk büyütmeye ne varmış kucaktan kucağa geziyor

Herkes anne baba olmasın ya...

Canım gerçekten çok iyi anlıyorum desteksiz bebek büyütmek çok ama öok zor. Şu an memleketteyim tatilde dşyorum böyle çocuk büyütmeye ne varmış kucaktan kucağa geziyor
Ya ben arada aksamları anneme gidiyorum ama rezillik o kadar ağlıyor ki kadın kucağında sokak sokak gezdiriyor asla sakinleşmiyor. Bu sefer ben kan ter içinde kalıyorum.
Ama desteksiz olmak çok zor gerçekten. Benim eşim evden çalışıyor ona rağmen perişanım

Kolik mi canım yoksa bu ay mı başladı ağlamalar

Kıyamam kuzum ya geçmiş olsun canım

Ben artık takmıyorum ne zaman ne kadar isterse uyusun
Ben boyle diyince rahatladim valla, akil sagligim duzeldi sadece surekli yaziyorum anlamak icin nasil uyudugnu ve bir duzen falan hakgetire bi beste uyaniyor sabah bi sekizde.
4. Ay atağı biten anneler ne kadar sürdü bu süreç. Ben bittim gerçekten 20 gün olmuş beslenme reddi, huysuzluk, ağlama, uykusu gelince resmen mahalle ayağa kalkıyor..
Bana bir omur gbi geldi , galiba besinci ayda bitti bizimkisi. Bir ay erken dogmustu ya hem krolonojik olarak hem de duzeltilmis doguma gore yasadik bence zona oldum ben ya hala izleri duruyor yuzumde, guluyorum falan ama mahvoldum hala kendime gelemedim

Eyvah 1 ay daha sürerse ben biterim
Çok geçmiş olsun canım. Geçti mi zona
Geçer geçer, böyle böyle büyüyecekler rabbim sağlık versin
Amin amin sağlıklı olsunlar yeter ki, çekeceğiz

Ay kızlar ya bacaklarımda kırmızı kırmızı öinik noktalar çıktı çok fena kaşınıyorum. Kurdeşen döküyorum galiba ya sıcaktan mu oldu noldu anlamadım
Sıcaktan mı oluyormuş bu alerji falan olabilir mi gündüz dışarı çıkma güneşten de olabilir.benim ellerden dirseğe kadar kızarıp kaşınmaya basliyo hep çıkınca..

Kızlar bebekleriniz yabancıları ayırt ediyor mu
Annemler kvler veya herhangi yabancı biri o an canı nasıl isterse hepsi yabancı zaten heo görüşmüyoruz ağlıyor 5-10 dk sonra alışıyor biraz ama annemde ağlamadi hiç ndbxbsbxnndnxbx sesimiz vs benziyo diye herhalde

Ben de saat tutmuyorum ya uykusu geldiyse uyutuyorum en son kaçta uyudu uyandi fikrim yok sadece yeme saatleri aklımda valla sjdbjdnd tek kriterim de akşam 18 sonrası uyutmuyorum ki 8-9 arası uyjyabilsin diye dnxndnnd zaten değişiyor ki ne kadar uğraşsak da düzgün saat aralıklarında uyumuyorlae bence

Beslenmesini nasıl saatle ayarlayabiliyorsun ben onda da çok zorlanıyorum ya sütümü saparak veriyorum biberonsuz uyumuyor çok düzensiz yani. Gece de yarım saatte bir uyansa bile o biberon ve sütü arıyor

Beslenmesini nasıl saatle ayarlayabiliyorsun ben onda da çok zorlanıyorum ya sütümü saparak veriyorum biberonsuz uyumuyor çok düzensiz yani. Gece de yarım saatte bir uyansa bile o biberon ve sütü arıyor
Ben emziriyorum her seferinde tek memeyi veriyorum çünkü uyandı mesela emdi 1-3 saat uyabik kalabiliyor bazwn öyle uykuya geçiyor ama bazen aç olduğu için uyumuyor tekrar emziriyorum gazini vs çıkarıp öyle uykusu hala varsa uyutuyorum. Yoksa zaten kaçtığı için zorlamiyorum yine uykusu geliyo öyle uyuyor... Gece biz uyumaya girdiğimiz zaman kapi sesi yatak sesi yüzünden uyanıyor, uyanirsa emziriyorum öyle uyuyoruz uyanmazsa ellemiyorum zaten 5-6 gibi uyanıyor kendi Gündüz her istediğinde emziriyorum tabi ki çünkü çok ağlıyor bu sefer oyalayamiyorum dışarı çıkınca unutuyor. toksa bile meme istiyi bu ay yapışık ikizler olduk, çok sıcak akşam dışında cikaramiyorum... Bi de son ay 500 alınca gece emmiyo bari gündüz alacağını alsin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…