- Konu Sahibi elektroforez
-
- #44.701
Genelde 2saat bizim de bazen daha erken de uyumak istiyor ama tam bi düzen oturtamadımBir saat zor dayanıyordu normalde, şimdi 1.5 saate çıkarabildik şükür. Ama ev kalabalıksa oyalayan çoksa iki saati buluyo nadiren
Benim doktor şu şekilde başlattı: 5 gün ile 1 hafta kadar 3 damla, 5 gün ile 1 hafta kadar sonra 5 damla, 5 gün sonra 7 damla, 5 gün sonra 7 damla, 1 hafta sonra 10a çıkardı. Bu miktar yeterli dedi.14damla yazmış da ben de 10 ile başlayayım bari
Bize bi açıklama da yapmadı 2*7yazmış sadeceBenim doktor şu şekilde başlattı: 5 gün ile 1 hafta kadar 3 damla, 5 gün ile 1 hafta kadar sonra 5 damla, 5 gün sonra 7 damla, 5 gün sonra 7 damla, 1 hafta sonra 10a çıkardı. Bu miktar yeterli dedi.
Muhtemelen canım olabilirBenim bebiş calpol u tükğrğyor ama parol u kolay içti. Çilek alerjisi muhtemelen quinn deki
Quinnn benım kv de oglum 3 aylıkken getır bala batıralım emzıgını hıc bırakmaz o zaman rahatlarsın dedı ve ben şok olup uzulmustum ya ben yokken yaparsa dıye Allah korusun sonucta ölüm riski bile var korkunc ya
İstanbul un neresinde canım hastane de mi çalışıyor muayenehanesi mi varQuinnn cok gecmis olsun canim, bir daha tekrarlamasin istanbulda benim cok guvendigim bir alerji doktoru var, ilerde ihtiyac olursa ahmet rasim kucukusta. Kardesime kucukken aspirin vermislerdi tikanmisti uc dort hastane gezmistik kimse anlamamisti, o cozmustu olayi, o zamandan beri bizim ailenin alerji doktoru oldu, cok da severiz
Ay bu 4 nir biteydiKizlar dorduncu ay atagi gercekten cok zor, kolaylijlar diliyorumtunelin ucunda isik var ama geciyor. He gecti de ne oldu, yenisi geldi tasindik biz sonunda belki de onun da etkisi var, iki uc gundur cirtlak bir sesle agliyor oglum, gecen 11 i geciyordu uyudu. 3 nap yapiyordu 5 e cikardi
Gecici evdeyiz canim henuzMuhtemelen canım olabilir
gerçekten garip bunlar benimki de varklı ordinaryüs ilk 6 ay sadece anne sütü diyordu bize sanki bilmiyoruz da keyfimizden mama veriyoruz
İstanbul un neresinde canım hastane de mi çalışıyor muayenehanesi mi var
Ay bu 4 nir biteydigerçekten çok kötü bir ayrı bir de bu sıcaklara denk geldi
Hayırlı olsun yeni eviniz gülerek oturmak nasip olsun
Bazen hiç sallamıyor beni ya dikkatini çeken çok şey var sanırımKızlar bebeklerinizin göz teması nasıl sanki önceki ay daha çoktu bizim
Olabilir etrafı çok izliyor çünküBazen hiç sallamıyor beni ya dikkatini çeken çok şey var sanırım
Ne kadar süre uyuyor peki canım benimkinin çok kısa gündüz uykularıGenelde 2saat bizim de bazen daha erken de uyumak istiyor ama tam bi düzen oturtamadım
Bazen yarım saat bazen 45Ne kadar süre uyuyor peki canım benimkinin çok kısa gündüz uykuları
Aynen canım hatta bazen 20dakika çok çok nadir 1,5 2 saat uyuyorBazen yarım saat bazen 45
Ben artık takmıyorumAynen canım hatta bazen 20dakika çok çok nadir 1,5 2 saat uyuyor
Daha benımkı tarıhte 1.5 2 saat hıc uyumadıAynen canım hatta bazen 20dakika çok çok nadir 1,5 2 saat uyuyor
Geceleri kalkıyor mu pekiDaha benımkı tarıhte 1.5 2 saat hıc uyumadıyarım saat 45 dakka uyur
Evet edıyor,bırı dokundugunda bızım gözlerımıze bakıp aglamaya baslıyorKızlar bebekleriniz yabancıları ayırt ediyor mu
Oo kalkmazmıı ozellıkle bu 4.aydan beri aşırı sık uyanıyor zaten 5te 6 da tümden kalkıyor sabahGeceleri kalkıyor mu peki
Canım bizim 3. Ayda başlamıştı 4. Ayın ilk haftaları bitti uzun sürdü. Nasıl uyutacağımızı bilemedik aynen mahalle ayağa kalkıyordu bizde de. 4,5 aylık hala bazen yapıyor huy kaldı sanki4. Ay atağı biten anneler ne kadar sürdü bu süreç. Ben bittim gerçekten20 gün olmuş beslenme reddi, huysuzluk, ağlama, uykusu gelince resmen mahalle ayağa kalkıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?