- 11 Temmuz 2025
- 58
- 79
- 3
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #44.761
Kendi kendine tekrar döndü tam eskisi gibi değil tabi, ben ne yaptıysamda fayda sı olmamıştı sadece uyurken emzirebiliyordmMeme reddini nasıl aşmıştınız
Allah yardımcınız olsunn bacım serin yaylalık biyer yokmu ya kaçacak bizim oralarda herkesin muhakkak bir yaylası olur malum güneydoğu yumurta kırsan yerde pişiyorValla gündüz sıcak bak hala mutfak yanıyor terliyorum resmen gündüz yapamam şuan uyumuyorken halledeyim..... Cekirdek vardi bi tek napim anbsqjbdjsndjdj bi de evet diş huysuzlugu yok henüz ama damaklari kaşınıyor kesin, dilini çiğniyor gün içinde veya omzumdaysa omzumu kemiriyor damaklarini kasıyor diye düşünüyorum
Senin derdin ne git uyu akzbwhshjwbd
Bol su iciyo musun canım. Bide protein ağırlıklı beslen az yesende protein yağlı süt yapıyor. Dediğin gibi bebekler kendi reddedip kendi keyfine göre dönüyor suan emme aralıkları eskisi gibi uzun olmayabilir ama çene kaslari kuvvetlendigi icin az zamanda cok süt cekerbide buraya gelin diyoruz her seferinde diğer mahalleye gidiyorlar arabamız olmasaydı ne yapacaktık tek bir araba var başka kimseninde yok
Neyse gene herkes ne kadar zayıf dedi hemşire de ne oldu bu çocuğa dedi bende meme reddi vardı 1 ay emmedi dedim böyle oldu , neyapayım bilmiyorum süt arttırmam lazım sanırım ama hiç halim yok iştahım halen yok
Yoktiiiirrrr nsbsjsnxAllah yardımcınız olsunn bacım serin yaylalık biyer yokmu ya kaçacak bizim oralarda herkesin muhakkak bir yaylası olur malum güneydoğu yumurta kırsan yerde pişiyor
Canım hiç canını sıkma sağlıklı dengeli beslen yeter zatwn bebişin çok uzun maşallah o yüzden göze zayıf geliyor olabilir yoksa kilosu da gayet yerinde, takılma böyle söylemlerebide buraya gelin diyoruz her seferinde diğer mahalleye gidiyorlar arabamız olmasaydı ne yapacaktık tek bir araba var başka kimseninde yok
Neyse gene herkes ne kadar zayıf dedi hemşire de ne oldu bu çocuğa dedi bende meme reddi vardı 1 ay emmedi dedim böyle oldu , neyapayım bilmiyorum süt arttırmam lazım sanırım ama hiç halim yok iştahım halen yok
Şu herkesi duvardan duvara gecirmek lazim da işte...bide buraya gelin diyoruz her seferinde diğer mahalleye gidiyorlar arabamız olmasaydı ne yapacaktık tek bir araba var başka kimseninde yok
Jwbsjwmsjsnkdjdjdjd kaç senin bebe ya alakası yok şuan ki boyları bence ergenlikte değişiyor zatenBenim bebe de bana cüce geliyor mesela kdjxjxjckckckc ama ortalama yani yapacak bişey yok uzun olsun isterdğm ben de
Heyy masallaah,benımkı max 120cc ıcebılıyor canım,uzerını ıcemıyor,oda acıktırıyor sanırım az yedıgı ıcınBenimki de çok sık uyanıyor 21.30 da uyuttum her saat kalktı şimdşye kadar. Arkadaşımın bebeği var gece 180-200cc mama içip gece hiç uyanmıyormş o da 5 aylık ayyy nasıl özendim var ya
Boş yere kendimizi yıpratıyoruz uyursa uyusun uyumazsa da dursun .Ben boyle diyince rahatladim valla, akil sagligim duzeldisadece surekli yaziyorum anlamak icin nasil uyudugnu ve bir duzen falan hakgetire bi beste uyaniyor sabah bi sekizde.
Ben de çay kaşığı ile vermeyi düşünüyorum bugün başlıcazBana doktoru çay kaşığı ile su verebilirsin demişti peşine, zaten suyu da demiri de ogurefek yutuyo nsbxbdbdnd suya niye öğürüyorsa amxnsbbsjs
Kaynatılmış su mu pekiBazen 2-3 çay kaşığı veriyorum ağzı temizlensin diye.
Ayy ben baya bu sıcaklarda 8-9 kaşık kadar verıyorum gun ıcerısınde.cok terlıyor cunku çarsafı ıslanıyor cocugumun.kaynamıs sogumus ıcme suyu verıyırum benBen de çay kaşığı ile vermeyi düşünüyorum bugün başlıcaz
Tam 5 aylık evde 64cm ölçtüm 4 ayken de 61cmdi burda bakıyorum baya uzun bebeler cnkdkskskskskJwbsjwmsjsnkdjdjdjd kaç senin bebe ya alakası yok şuan ki boyları bence ergenlikte değişiyor zaten
Olur olur annesı daha,bol kemık suyu ıcırırsın ek gıdaya gecınce,basketbola yonlendırırsın bırde ,boy genetık yuzde 80 ama yuzde 20 sı cevresel kosullar ve beslenme.64 ortalama zaten kısa degıl.Tam 5 aylık evde 64cm ölçtüm 4 ayken de 61cmdi burda bakıyorum baya uzun bebeler cnkdksksksksk
Evet orası öyle ve ayrıca ben 158iim babası 183 kısa da olabilir yani ama uzun olsun cncndndmdk
Biz de dün evde 64 cm 5840 gram ölçtük tam 5 aylıkTam 5 aylık evde 64cm ölçtüm 4 ayken de 61cmdi burda bakıyorum baya uzun bebeler cnkdksksksksk
Evet orası öyle ve ayrıca ben 158iim babası 183 kısa da olabilir yani ama uzun olsun cncndndmdk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?