2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Sabahın köründe sağlık ocağı aradı aşıya gelin diğer mahalleye geldik diye bizde tam uykuya dalacaktık yeni uyumuştu benim bebe , herkes aramış ulaşamamışlar gittiğimizdede uykuluyduk dalga geçtiler bizle çok uyuyorsunuz biz 5 te kalkmışız cin gibiyiz bilmem ne kim biliyor acaba ikisininde uyumadığını gece benim rahatsız olduğumu dinlenemediğimi uyuyamadığımı

bide buraya gelin diyoruz her seferinde diğer mahalleye gidiyorlar arabamız olmasaydı ne yapacaktık tek bir araba var başka kimseninde yok

Neyse gene herkes ne kadar zayıf dedi hemşire de ne oldu bu çocuğa dedi bende meme reddi vardı 1 ay emmedi dedim böyle oldu , neyapayım bilmiyorum süt arttırmam lazım sanırım ama hiç halim yok iştahım halen yok

Allah yardımcınız olsunn bacım serin yaylalık biyer yokmu ya kaçacak bizim oralarda herkesin muhakkak bir yaylası olur malum güneydoğu yumurta kırsan yerde pişiyor

Bol su iciyo musun canım. Bide protein ağırlıklı beslen az yesende protein yağlı süt yapıyor. Dediğin gibi bebekler kendi reddedip kendi keyfine göre dönüyor suan emme aralıkları eskisi gibi uzun olmayabilir ama çene kaslari kuvvetlendigi icin az zamanda cok süt ceker

Canım hiç canını sıkma sağlıklı dengeli beslen yeter zatwn bebişin çok uzun maşallah o yüzden göze zayıf geliyor olabilir yoksa kilosu da gayet yerinde, takılma böyle söylemlere

Şu herkesi duvardan duvara gecirmek lazim da işte...
Boşver ne takiliyorsun ya biz hepimiz ayni kilo veya boyda miyiz hayır, bebelerimizin de gelisimleri öyle farklı olacak tabi ki.. bi de red var diyorsun çok normal boyu uzun senin bebişin takilma

Benimki de çok sık uyanıyor 21.30 da uyuttum her saat kalktı şimdşye kadar. Arkadaşımın bebeği var gece 180-200cc mama içip gece hiç uyanmıyormş o da 5 aylık ayyy nasıl özendim var ya
Heyy masallaah,benımkı max 120cc ıcebılıyor canım,uzerını ıcemıyor,oda acıktırıyor sanırım az yedıgı ıcınolsun bakalım uyur bızımkılerde elber bırgunsana ne dıcem aksam acık havaya cıkardıgımda ıyı uyuyor bak vaktın olursa uyumadan bır ıkı saat once acık havada bıyerlere gıdın ıyı uyuyorlar o zaman

Jwbsjwmsjsnkdjdjdjd kaç senin bebe ya alakası yok şuan ki boyları bence ergenlikte değişiyor zaten
Tam 5 aylık evde 64cm ölçtüm 4 ayken de 61cmdi burda bakıyorum baya uzun bebeler cnkdksksksksk
Evet orası öyle ve ayrıca ben 158iim babası 183 kısa da olabilir yani ama uzun olsun cncndndmdk

Tam 5 aylık evde 64cm ölçtüm 4 ayken de 61cmdi burda bakıyorum baya uzun bebeler cnkdksksksksk
Evet orası öyle ve ayrıca ben 158iim babası 183 kısa da olabilir yani ama uzun olsun cncndndmdk
Olur olur annesı daha,bol kemık suyu ıcırırsın ek gıdaya gecınce,basketbola yonlendırırsın bırde ,boy genetık yuzde 80 ama yuzde 20 sı cevresel kosullar ve beslenme.64 ortalama zaten kısa degıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…