- 18 Temmuz 2023
- 1.142
- 2.863
- 63
- 37
- Konu Sahibi elektroforez
- #44.781

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynıymışız Ben ve eşimde bu boydayızTam 5 aylık evde 64cm ölçtüm 4 ayken de 61cmdi burda bakıyorum baya uzun bebeler cnkdksksksksk
Evet orası öyle ve ayrıca ben 158iim babası 183 kısa da olabilir yani ama uzun olsun cncndndmdk
Genelde 1.5-2 saat canımKızlar uyanık kalma süresi ne kadar sizin bebeklerin dikkat ediyor musunuz ya da
Şu an etrafta uyaran çok fazla olduğu için ona yöneliyorlar canım normal bu dönemdeKızlar bebeklerinizin göz teması nasıl sanki önceki ay daha çoktu bizim
Ayyy kurdeşen lafını duymak istemiyorum artık yaaaAy kızlar ya bacaklarımda kırmızı kırmızı öinik noktalar çıktı çok fena kaşınıyorum. Kurdeşen döküyorum galiba ya sıcaktan mu oldu noldu anlamadım
4. Ay başladığından beri yabancılara çok tepkiliydi ama yavaş yavaş sosyalleşmeye başladı artıkKızlar bebekleriniz yabancıları ayırt ediyor mu
Teşekkür ederizŞu herkesi duvardan duvara gecirmek lazim da işte...
Boşver ne takiliyorsun ya biz hepimiz ayni kilo veya boyda miyiz hayır, bebelerimizin de gelisimleri öyle farklı olacak tabi ki.. bi de red var diyorsun çok normal boyu uzun senin bebişintakilma
Erkek bebişimAynıymışız Ben ve eşimde bu boydayız
Senin bebeğin kız deilmi kız bebekler daha kısa ilerler tabiki , benim ülk bebeğimde 5 aylıkken 65 cm idi
Çok gecmıs olsun canım benimEbussshhh
ipeksi19
warcrew
imagination forever ve diğer etiketleyemediğim canım kızlar
hepinize teşekkür ediyorum. Dün alerji polikliniğine göründük, de 4 tüp kan aldı ve hormon değerlerine falan baktı. Şükürler olsun bağışıklığı falan iyi görünüyor dedi, meğer çocuk ağır gribal enfeksiyon geçiriyor dedi. Ben soğuk aldım o da benden aldı. Dr hemen test yapabilirdik ama şu anda vücudundaki enfeksiyonu atmadan neye alerjisi olduğunu anlayamayız dedi, onun için de 2 hafta sonra artık vücudundaki enfeksiyon geçtikten sonra bizi alerji testi için çağırdı ve sadece calpol deneyecek, 4-6 saat gözlem altında tutacak. Anlamaya çalıştığı şey enfeksiyondan kaynaklı bir alerji durumu mu yoksa gerçekten calpole mi alerji geliştirdi onu öğrenecek. Kendi hocama da sordum bunun dışında hiçbir şey yapamayız, neye alerji olduğunu anlamamız lazım dedi. Allah razı olsun o kadar güzel ilgilendi ki, rabbim bir daha yaşatmasın. Çok vicdan azabı çekiyorum yemin ederim, çok üzülüyorum. Mamayı da iyice reddetti iştahı çok kesildi, ben de artık kaşık ve bardakla vermeye başladım, bağışıklığını nasıl toparlayacağız yoksa. Anne sütü de yok
![]()
Gerçekmiş ben niye hep kız sanıyordum senin bebiyi adı neydiErkek bebişimzaten ort altında olmadığı sürece sorun yok ya
![]()
Asil Kaan pek ismiyle bahsetmedim burda ondandır belkiGerçekmiş ben niye hep kız sanıyordum senin bebiyi adı neydi![]()
Oo adıda çok güzelmiş maşallah kuzumaAsil Kaan pek ismiyle bahsetmedim burda ondandır belki![]()
Teşekkür ederiz teyzesiOo adıda çok güzelmiş maşallah kuzuma![]()
Tabi hazır suyu kaynatıp soğutuyorum.Kaynatılmış su mu peki
Canım sen sma confort kullanıyordun değil mi? 2 numaraya da aynı confort mu düşünüyorsun. Sma comforr kullanan herkese sormuş olayım ☺Ayy ben baya bu sıcaklarda 8-9 kaşık kadar verıyorum gun ıcerısınde.cok terlıyor cunku çarsafı ıslanıyor cocugumun.kaynamıs sogumus ıcme suyu verıyırum ben
Ben de comfort kullanıyorum. 2 numara için optiproya mı geçsem comforta devam mı etsem bilemedim ben deCanım sen sma confort kullanıyordun değil mi? 2 numaraya da aynı confort mu düşünüyorsun. Sma comforr kullanan herkese sormuş olayım ☺
Kilo açısından sıkıntı yok ama içeriğe bakınca optipro daha faydalı ve besleyici. Ağır gelmemesi içim 10 günlük geçiş planı da hazırladım, baya baya düğünüyorum optiproyu.Ben de comfort kullanıyorum. 2 numara için optiproya mı geçsem comforta devam mı etsem bilemedim ben de![]()
Bebegin oturuyo mu canım yemeye hevesli mi önce bi yoğurt tattirirsin sindirimi yemesi nasıl bi bakarsın 5. Ayda ona göre ilerlersin İstersen. Benim kiz hiç biberon almiyo zorlasamda suyu bardakla veriyorum döke saça iciyo ama biberinu hiç emmedi kaç kere denediysem seninki alir mi mamayi o şekilde acaba. Icin nasıl rahat edecekse öyle yap bence sonuçta sen onun annesisin ve onun için en iyi neyse onu yaparsinTeşekkür ederizhemşire benden daha fazla ölçtü 70 cm dedi boyuna kilosu 7 halen iki aydır 7 kilo almadı
Ben diyorumki bacılar şuan erken 4,5 aylık daha ama tam 5 aylık olunca katı gıdaya geçireceğim mamayamı başlasam katı gıdayamı diye düşünüyorumda hem emzir hem mama ver hem yemek yedir fazla olacak gibi başkarda olsaydı mamaya başlardım heralde ama şimd katı gıda ile idare ederiz diye düşündüm ne diyorsunuz
Evet canım sma comfort kullanıyorum 2 numaraya 6.aydan sonra gececegım.4 ay hipp kullandım ama o gaz sorunu yapıyordu bıde zor ıcıyordu sma yı hem rahat ıcıyor hem karın agrısı azaldı.Canım sen sma confort kullanıyordun değil mi? 2 numaraya da aynı confort mu düşünüyorsun. Sma comforr kullanan herkese sormuş olayım ☺
Bende comfort kullanıyorum aynı şeyi bende düşündüm optiproya geçsem mi diye. Peki 2 numarayla mı geçeceksin optiproya? 6 aylık olunca mı geçiliyor? Nasıl bir geçiş planı yaptığını paylaşırsan çok sevinirimKilo açısından sıkıntı yok ama içeriğe bakınca optipro daha faydalı ve besleyici. Ağır gelmemesi içim 10 günlük geçiş planı da hazırladım, baya baya düğünüyorum optiproyu.
Gaz sorununu yoksa gecebılırsınız.ben hippten sma ya bı gunde pat dıye gectım hıcbır sorun olmadı.Bende comfort kullanıyorum aynı şeyi bende düşündüm optiproya geçsem mi diye. Peki 2 numarayla mı geçeceksin optiproya? 6 aylık olunca mı geçiliyor? Nasıl bir geçiş planı yaptığını paylaşırsan çok sevinirimbenimki şuan 4.5 aylık. 6.ay ı beklesem mi yoksa 1 nuamrayla geçsem mi optiporya düşünüyorum bilemedim.
6. Ay tam ek gıda dönemi olduğu için kabızlık vs. Yapar diye korkuyorum aslında. Comfort o konuda iyi çünkü. O yüzden kararsız kaldım.Kilo açısından sıkıntı yok ama içeriğe bakınca optipro daha faydalı ve besleyici. Ağır gelmemesi içim 10 günlük geçiş planı da hazırladım, baya baya düğünüyorum optiproyu.
Evet evet comfort çok iyi biz de aptamil kullandık ilk ay, smaya geçtik rahatladık.Evet canım sma comfort kullanıyorum 2 numaraya 6.aydan sonra gececegım.4 ay hipp kullandım ama o gaz sorunu yapıyordu bıde zor ıcıyordu sma yı hem rahat ıcıyor hem karın agrısı azaldı.