- Konu Sahibi elektroforez
-
- #45.001
Ya bizim 38,5 a kadar çıktı. Çok halsizdi kuzm ya. Sıcaklarda ekstra etkiledi sanırmOyyyy hadi şifa olsun yavruyaaaaman canım ateş takibi yap mutlaka, bizimki 4+2’de koşa koşa yaptırdık 4. Ay aşılarını, verem aşısı olmadığı için ateş yapmaz dediler ama yaptı, ortalama 37.7’lerde seyretti, gece boyu şurup vermemiştim ama çok huzursuzdu, sabah kalkınca da sersem gibiydi, bir çay kaşığı şurup verince 15 dk sonra kendine geldi.
Çok güzel olmuşş
Aa benim kardeşimin de ayaklarında o parmaklar birleşik ama hiç öyle birşey duymamıştım. İnsallah bir şey cıkmaz canımYa biz atak geçirdik sanıyordum dünden beri sanırım uyku gerilemesi dedikleri şeyi yaşıyoruz . Uykuya geçeceğini anladığı oda emzik işte örtüye sarılıp kafasını koyup uyur onları gördümü deliriyor nasıl ağlıyor
Dün doktor kontrolü vardı kilonuz 9200 olmuş önceki ay 8700 müş şükür iyi doktor ek gıdaya başlıyoruz dedi önce mevsim meyveleri ardından 1 hafta yoğurt yoğurt vermeye başladıktan birkaç gün sonra denediğimiz meyvelerden karıştırıp vericez sonra çorbaya geçicez dedi ama meyveden başlamak sebzeyi reddetmesine sebep olur mu acaba ya ondan endişe ediyorum . Birde efe egenin ayak işaret ve orta parmağı dibinden birazcık birleşik öyle çok değil ama doktor yinede tüm batın ultrason istedi böyle durumlarda organlarda da birleşme mi ne oluyormuş pazartesi onu çektircez inşallah sonuçta birşey çıkmaz bizde son durum böyle
Ya 900 cc çok fazla değilmi bizim bebekler daha büyük ben hiç 900 içtiğini bilmemYani inan gününü aç kalmayacak kadar yediriyorum zorla da olsa günde 900 cc enaz içmesi lazım benim 500-600 en iyi içirdiğim haliyleyaşayacak kadar içirebiliyorum of bilmiyorum valla ancak İstanbul yada Ankara’ya gideyim burası doğuda küçük bir şehir en iyi doktoruna gidiyorum özel kliniği var adamın
Mısır nişastası canım ben onu kullanıyorum çok iyi geliyorYaaa kızlar bir şey soracağım size, kızımın ne zamandır pişiğini geçiremedim, hametan, bepantol, mustela her şeyi denedim daha da kızarmaya başladı.. burda birileri yazmıştı alternatif olarak mısır unu muydu neydi?acil yardımınıza ihtiyacım varHEELLPPP
Kullanılıyor canım benim bir süre önce kızımın kafasına kahve döküldü kaynar değildi çok şükür ama kızardı biraz. Kantoronu sürdükten 10 dk sonra geçti inanılmaz bir şey. Doktoru sürmemi söylediKırmızı kanroton yağı. Araştırır mısın bebeklere kullanılabilir mi
36-37 derecede siz yemek yiyebiliyor musunuz? Bence sebebi kesinlikle sıcaklık nasıl yesin kuzum ya.Evimiz aşırı sıcak hep güneş alıyor 36-37mderece hava temizleyici var onda oda ısısı yazıyor hep 36-37
Harikaa olmuşşBizim bu 5. Ay konseptimiz şimdilik böyleee
topları dağıtmadan iyi durmuş prenses valla maşallahBu da benim kızın 3 ve 4 ay çekimi
Tatli patates hiç yemedim aşırı ekstra vitsminli değilse normalinden devam ederik çünkü yemeklerimde kullandığım bir şey değil ilerde aşırı farkli ağız tadi olmasina gerek yok benceKızlar tadımlarda tatlı patates mi kullanacaksınız normal patates mi?
İğrenç bir şeyTatli patates hiç yemedim aşırı ekstra vitsminli değilse normalinden devam ederik çünkü yemeklerimde kullandığım bir şey değil ilerde aşırı farkli ağız tadi olmasina gerek yok bence
Tm arada veririz o zaman ajdbhshdjsjdİğrenç bir şeyama bayağı yararlıymış. Ben de kızıma veririm muhtemelen yararını alsın
Tatlı patatesi ben hayatımda bir kez yedim, yemediğim zamanlar için üzülmedimKızlar tadımlarda tatlı patates mi kullanacaksınız normal patates mi?
Tek tek bantladık topları yoksa imkanı yok durmazdıtopları dağıtmadan iyi durmuş prenses valla maşallah
Tatli patates hiç yemedim aşırı ekstra vitsminli değilse normalinden devam ederik çünkü yemeklerimde kullandığım bir şey değil ilerde aşırı farkli ağız tadi olmasina gerek yok bence
Hahshshshshhsa ben de hayatımda hiç yemedim bebişe verirsem denerim onunla birlikte cncncndmskskjskTatlı patatesi ben hayatımda bir kez yedim, yemediğim zamanlar için üzülmedimçok tatlıydı, bence gerek yok bildiğimiz yoldan devamkeeee
Bu chat’i kuranlardan da Allah razı olsunHahshshshshhsa ben de hayatımda hiç yemedim bebişe verirsem denerim onunla birlikte cncncndmskskjsk
Chat e sormuştum farkını atayım size de faydalıymış
Valla benım bebek danısmanım kendılerıBu chat’i kuranlardan da Allah razı olsunbütün sorularımıza derman bulduk
İkisini deKızlar tadımlarda tatlı patates mi kullanacaksınız normal patates mi?
6 aydan önce önerilmiyor zaten canim. Biz de 6 dolsun bakicaz duruma göreKızlar bir kere konu konuşuldu diye hatırlıyorum da yine sorayım dedim kulak deldirmeyi nezaman düşünüyorsunuz? Ben çok büyük olmadan deldireyim diyorum yoksa aklı iyice erince daha zor olur gibime geliyor. Bide nerde deldirebilirim en sağlıklı sizce steril olması açısından?
Benimki de benimle uyuyor hatta üstümde yatıyor yanıma koyunca basıyor çığlığı maalesef şanslıysam uyuyor ya yabımda ya beşiğindeKızlar benim bebe gece 3-4 gibi uyanıyor sonra yan yatarak memeyle uyuyor ya arada uyanıp uyanıp emiyo uyuyo falan böyle ama sürekli yan yana yatıyoruz zaten doğdugundan beri beşikte yatmadı hiç benim gibi olan var mı ki değişir mi bu durum acaba sizde uyku durumları nasıl
Ben kıyamadım kendisi isteyene kadar deldirmedim ama 4 yaşında tutturdu kreşte görünce arkadaşlarından küpe istiyorum diye hatta daha öncesinden başladı artık dayanamadık gittiğimiz yer kuyumcular çarşısıydıKızlar bir kere konu konuşuldu diye hatırlıyorum da yine sorayım dedim kulak deldirmeyi nezaman düşünüyorsunuz? Ben çok büyük olmadan deldireyim diyorum yoksa aklı iyice erince daha zor olur gibime geliyor. Bide nerde deldirebilirim en sağlıklı sizce steril olması açısından?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?