2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ya bizim 38,5 a kadar çıktı. Çok halsizdi kuzm ya. Sıcaklarda ekstra etkiledi sanırm
Eki Görüntüle 3624736
Biz daha dört aylık yeni olduk ben böyle çektim
Çok güzel olmuşş
Aa benim kardeşimin de ayaklarında o parmaklar birleşik ama hiç öyle birşey duymamıştım. İnsallah bir şey cıkmaz canım
Ya 900 cc çok fazla değilmi bizim bebekler daha büyük ben hiç 900 içtiğini bilmem
Mısır nişastası canım ben onu kullanıyorum çok iyi geliyor
Kırmızı kanroton yağı. Araştırır mısın bebeklere kullanılabilir mi
Kullanılıyor canım benim bir süre önce kızımın kafasına kahve döküldü kaynar değildi çok şükür ama kızardı biraz. Kantoronu sürdükten 10 dk sonra geçti inanılmaz bir şey. Doktoru sürmemi söyledi
Evimiz aşırı sıcak hep güneş alıyor 36-37mderece hava temizleyici var onda oda ısısı yazıyor hep 36-37
36-37 derecede siz yemek yiyebiliyor musunuz? Bence sebebi kesinlikle sıcaklık nasıl yesin kuzum ya.
Bizim bu 5. Ay konseptimiz şimdilik böyleee
Harikaa olmuşş

Kızlar tadımlarda tatlı patates mi kullanacaksınız normal patates mi?
Tatli patates hiç yemedim aşırı ekstra vitsminli değilse normalinden devam ederik çünkü yemeklerimde kullandığım bir şey değil ilerde aşırı farkli ağız tadi olmasina gerek yok bence

Tatli patates hiç yemedim aşırı ekstra vitsminli değilse normalinden devam ederik çünkü yemeklerimde kullandığım bir şey değil ilerde aşırı farkli ağız tadi olmasina gerek yok bence
İğrenç bir şey ama bayağı yararlıymış. Ben de kızıma veririm muhtemelen yararını alsın

Tatlı patatesi ben hayatımda bir kez yedim, yemediğim zamanlar için üzülmedim çok tatlıydı, bence gerek yok bildiğimiz yoldan devamkeeee
Hahshshshshhsa ben de hayatımda hiç yemedim bebişe verirsem denerim onunla birlikte cncncndmskskjsk
Chat e sormuştum farkını atayım size de faydalıymış

Eklentiler

• IMG_6139.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 48
Hahshshshshhsa ben de hayatımda hiç yemedim bebişe verirsem denerim onunla birlikte cncncndmskskjsk
Chat e sormuştum farkını atayım size de faydalıymış
Bu chat’i kuranlardan da Allah razı olsun bütün sorularımıza derman bulduk

Kızlar bir kere konu konuşuldu diye hatırlıyorum da yine sorayım dedim kulak deldirmeyi nezaman düşünüyorsunuz? Ben çok büyük olmadan deldireyim diyorum yoksa aklı iyice erince daha zor olur gibime geliyor. Bide nerde deldirebilirim en sağlıklı sizce steril olması açısından?

Kızlar benim bebe gece 3-4 gibi uyanıyor sonra yan yatarak memeyle uyuyor ya arada uyanıp uyanıp emiyo uyuyo falan böyle ama sürekli yan yana yatıyoruz zaten doğdugundan beri beşikte yatmadı hiç benim gibi olan var mı ki değişir mi bu durum acaba sizde uyku durumları nasıl

6 aydan önce önerilmiyor zaten canim. Biz de 6 dolsun bakicaz duruma göre kuyumcular eskiden deliyordu ya tabanca ile aynı şekilde eczaneler de deliyor ama hepsi yapmiyodur, sormak lazim. Ben kikirdaktan eczanede tabancayla deldirmiştim ama tabi piercing gibi gidip deldirsem daha iyi olurmuş neyse sndbbsbsjd

Benimki de benimle uyuyor hatta üstümde yatıyor yanıma koyunca basıyor çığlığı maalesef şanslıysam uyuyor ya yabımda ya beşiğinde

Ben kıyamadım kendisi isteyene kadar deldirmedim ama 4 yaşında tutturdu kreşte görünce arkadaşlarından küpe istiyorum diye hatta daha öncesinden başladı artık dayanamadık gittiğimiz yer kuyumcular çarşısıydı orda kulak delinir bir yere gidip rastgele deldirdik eczane de denk gelmedim her yer yapmıyor

Meme reddi yapıp geri dönen oldu mu hiç kızlar ya süt sağmaktan anam ağladı gerçekten yetişmekte zor iki çocukla her şeye sürekli yıka sürekli sağösağdıgımı da isteksiz içiyor zaten gecemde gündüzüme karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…