2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Canım çalışmak hazırlanıp çıkmak insana çok iyi gelen şeyler sosyallik açısından ama mesela evin yakın mı 3 te çıksan eve gitmen kaçı bulur yine erken olursa sen bilirsin tabi ama ücretli evden çalışma imkanım olsa sanırım evden devam ederdim ücretsiz olacağı için bende Eylül de başlıcam 🥲😀

Doktorum da söyledi pes etme diye bu aylarda uyaran çok fazla olduğu için normalmiş bırakmaları pes etme loş ışıkta emzir dedi bizimkinin direnci de sanki kırılmaya başladı bir ara gece bile emmiyordu hemen ayılıyordu şimdi bir 10 dk almaya başladı umarım seninki gibi tamamen döner maşallah diyim 🧿 Aile içi sorunlarını çözmene de sevindim inşallah daha da iyi olur sen sadece bebeğine odaklan bir daha bu aylara dönmüyorlar yorucu ama en keyifli de zamanlar öp kokla mis gerisini boşver 😉
3 ay daha evden demiştim ama evden o kadar zor ki. Psikolojim yerle bir olcak yani. Şu 3 gündür biraz hafifti işim kendimi çok iyi hissettim. Benim rapor mayısta bitti. O tarihten beri de evden çalışıyorum maaş artık sigortayla. Ev de yürüyerek yarım saat toplu taşıma 15 dk falan
Ek gıdaya geçmeyen kızlar bebenize su veriyo musunuz ya ben versem diyorum çok sıcak çok terliyor. Doktora sormamıştım ama verilcek olsa ver derdi diye de düşünüyorum bilemedim
Bana doktorum çok sıcaklarda 20-30 ml verebilirsin demiştii

Nerde babasını kaldırdım dedim yeter 4 ten beri ayaktayım sen al artık diye 😆

Rica ederim canım şimdi farkettim senin bebeyle aramızda 14 gün varmış sen yaptığın gibi devam et bencede 2 hafta sonra çatalla ez günden güne bile çok farkediyorlar ☺️
giny giny kiz tatli patates almistim ya onu aparat almadim pureleri kısa tutucam diye az suda hasliyorum. Patatesi normal hasladim direkt püre oldu kendi kendine. Tatli patatesi de rendeledim ve aşırı fazla haslamadim taneli taneli kaldi ve yedi biraz ama uykusu vardi sonra vercem yine bakcam sjdbjsnd baya rende gibi kıvamı dnbdjsnd

Şey sorcam kuzu eti ne zaman verebiliyoruz emcuklesin diye sjdbdjjdidk

Eklentiler

• 17548182697302846378618473241273.webp
    17548182697302846378618473241273.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 3
Ek gıdaya geçmeyen kızlar bebenize su veriyo musunuz ya ben versem diyorum çok sıcak çok terliyor. Doktora sormamıştım ama verilcek olsa ver derdi diye de düşünüyorum bilemedim
Ver diyen de var verme diyen de ben ek gıdadan önce demire başladık diye onb peşine azicik su ver ağzı temizlensin dedi doktoru o zamandan beri minik minik veriyorum. Bi de evim dışarıya göre serin ama hamam gibi olsaydı kesin verirdim çok su kaybediyorlar zaten sicak daha da kaybettiriyordur. Öneri değil içinizden geleni yapin ❤️🌸

Ben doktorumuza sordum verme dedi, vermiyorum. Ama bezinde turunculuk falan görürsem veririm.

Ver diyen de var verme diyen de ben ek gıdadan önce demire başladık diye onb peşine azicik su ver ağzı temizlensin dedi doktoru o zamandan beri minik minik veriyorum. Bi de evim dışarıya göre serin ama hamam gibi olsaydı kesin verirdim çok su kaybediyorlar zaten sicak daha da kaybettiriyordur. Öneri değil içinizden geleni yapin ❤️🌸
Bizim ev 31-31 derece 🥴🥴🥴 çok veresim geliyor o yüzden

Ben veriyorum. Bezinde turunculuk görmüştüm doktorumuz sıvı açığı oluşmuş, hava sıcak terliyorlar, tatlı kaşığı ile su ver demişti. Zaten bir tatlı kaşığı 5 cc. Ben 4-5 kez veriyorum. Rastlantı mı bilmiyorum ama emmesi de düzeldi. Su içince emmez diye korkmuştum ama hic öyle olmadı.

Back
X