2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Ek gıdada miktar ne veriyorsun Büşra? Benim doktor ilk sebze çorbasıyla başla dedi bi fincan verebilirsin dedi çok geldi bana bi de içinde domates tavuk falan da var dşfldlsl. Ben kabak patates havuç biraz da irmik ve zeytinyağı koydum yine de hafif bi başlangıç olduğunu düşünüyorum 😀 ama bayıldı kaşığa saldırdı yoğurttan sonra moral oldu bana da warcrew warcrew
Maşallah kuzuya yarasın 🧿🥰🥰🥰 valla henüz sadece sebzeleri tek tek denedim karışık gitmedim bi iki sebze daha deneyip çorbaya doğru yol alırım diye düşünüyorum 🫠 irmik veya pirinç de olur duruma göre bakicam 😂 belli bir oran yok küçük boy yarım havuc oatates veya kabak neyse hasliyorum hepsiji yemiyo tabi ama versem yer sanırım istekli baya o yüzden kaşığın ucuyla minik minik veriyorum oyalansin birden yemesin diye. Doktor da bir ölçü vermedi valla nette tadimlar için iki çay kaşığını çok gecmesin diyo o da az sanki. Bebek belirler bence 😂 istekliyse biraz daha vermenin zarari olmaz diye düşünüyorum yanlış olabilir 🫠🫠 tatli patates ve yeşil fasulye aldım onları denicem bu iki gün sonra fasukyeyi de oatatesle falan yemek yaparım 😂 ipege göre tabi, sebze çorbası vs 🥳 çorbalara falan geceyim de hem ona hem kendimize yaparım aradqn cikar 😂

Hem nasıl oynatmak😊 benimki inatçı doktorum dedi 3 gün ağlar 4. Gün susar yok ben onu yapamıyorum önce Mıgırdanıyor sonra ağlıyor gözyaşları falan akıyor sonra da kızararak ağlıyor inatçı. Uysal olsun diye balık burcu yaptık bi de sldldlşs. Anasına çekmiş huysuz 🤣
Gercek ağlamaya çeviriyorsa almak lazım zaten güvenli bağlanma icin şart bence. 3 gün ağlayıp 4. Gün susmasına psikolojide öğrenilmiş çaresizlik deniyo bildiğim kadarıyla mecburen susuyor yani kimse gelmeyecek diye bildiğinden. Ben bu tür eğitimlere karşıyım. Bi kitap okumuştum orda yazıyordu ki anne baba küçüklük döneminde kendini bile bile çocuğa kullandırmali ki cocuk her şartta annesinin onun yanında olduğunu bilmeli. Bizim çocuklarda keyifleri icin bizi kullanıyo iste. Ama bu olması gereken. Ayy ne cok yazdım 😀 aman bosver bizim gibi huysuz olsunlar başkaları gibi olmaktansa iyi niyetli olsunlar kimseye zararları olmasın huysuzluktan bisey olmaz

Ben de öyle düşündüm bi de daha önce hiç yoğurt yapmadım ki riske de atmak istemedim denettim valla 🥹🥹 tişkür ederiz teyzesi inşallah sever ipoş da 🥰🥰🥰
Yoğurt yapma makinesi aldım geçtim ndjdj ben de hiç yapmadım denemeye bile kalkmadım hssh
Ya ben bu bebeyi mata bırakıyorum mıgır mıgır en son ağlamaya başlıyor bırakmasam nasıl öğrenecek emeklemeyi yanlış mı yapıyorum acaba ya. Dönmeyi de öyle bağrına bağrına öğrendi hiç ellemedim 😀
Yaa benim de öyle ebuşş sjsjs yere koyuyorum ağlıyor daha dönmeyi beceremiyor ben pes ettim öğrenemicek sanırım ncncn

Kızlar şimdi ben evden çalışıyorum biliyorsunuz. Patron artık ofise gel dedi he bebem 4 bucuk aylık gelemem 3 ay daha evden dedim. Neyse bu bebe ataklara mataklara giriyor ilgi bekliyor haliyle. Yani evde ne gecem ne gündüzüm belli. Nerdeyse 7/24 pc acık çalışma modundayım. En azından 6 aylık olunca mı dönsem acaba ona haksızlık mı ediyorum🥲 yani giderim 3 gibi dönerim eve 🥹 benim de psikoloji pert yani

Burda zirlamistim dun bebegim beni sevmiyo herkes bana karisiyo sanki annesi degilmisim gibi vs diye. Verdiginiz guzel cevaplar icin tesekkurler cok tatlisiniz. Dediginiz gibi karisip duran aile bireylerime hayir demeyr basladim trip atiyolar oyle yapinca ama ben sakalasarak falan gonullerini aliyorum alisacaklar insallah boyle heheh

Burada 4. Ayda beslenmeyi reddedip duran bebeklerden biri de benimkiydi. Simdi 5 ay 1 haftalik falan ve son 2 3 gundur emerek uyuyo 20 30 dk birakmadan emiyo falan enteresan hareketlere basladi. Mememde sut kalmadi tabi ama bos memeyi emip duruyo hisimla kan ter icinde. Var mi bu durumu yasayan baska onceden ret yemis anneler meraktayim. Emmeye emmeye sutumu azaltti simdi birden cok emmek istiyo yetmiyo gibi hissediyom yine disten mi diye de supheleniyorum ama damaklar da ayni

Blw mi yapıyonus
Hayır ama kaşığa saldırdığı için eli rahat durmuyor illaki elini kaşığa koyup destek veriyo bana sağolsun sen beceremezsin ver ben yapim der gibi nsndjsndjndjd eliyle tutabileceği şeyleri eline vericem ama henüz o kısma gelemedik 🥳🥳🥳

Kızlar şimdi ben evden çalışıyorum biliyorsunuz. Patron artık ofise gel dedi he bebem 4 bucuk aylık gelemem 3 ay daha evden dedim. Neyse bu bebe ataklara mataklara giriyor ilgi bekliyor haliyle. Yani evde ne gecem ne gündüzüm belli. Nerdeyse 7/24 pc acık çalışma modundayım. En azından 6 aylık olunca mı dönsem acaba ona haksızlık mı ediyorum🥲 yani giderim 3 gibi dönerim eve 🥹 benim de psikoloji pert yani
Evde çalışmak normalde de psikolojiyi biraz etkileyen bir durum sosyallesmek adına söyleyeyim en azından. İşe dönmek bu açıdan belki iyi olabilir senin için ama diğer açıdan bilmiyorum bebişinle sana bağlı sensiz de takilabiliyorsa bakan kişiyle sıkıntı olmaz herhalde

Evde çalışmak normalde de psikolojiyi biraz etkileyen bir durum sosyallesmek adına söyleyeyim en azından. İşe dönmek bu açıdan belki iyi olabilir senin için ama diğer açıdan bilmiyorum bebişinle sana bağlı sensiz de takilabiliyorsa bakan kişiyle sıkıntı olmaz herhalde
Annem bakıcak 🥹🥹 biri ilgilensin en sevdiği şey

Yoğurt yapma makinesi aldım geçtim ndjdj ben de hiç yapmadım denemeye bile kalkmadım hssh

Yaa benim de öyle ebuşş sjsjs yere koyuyorum ağlıyor daha dönmeyi beceremiyor ben pes ettim öğrenemicek sanırım ncncn
İnan canım bir anda oluveriyor 😄 bizimki dönmedi dönmedi sünnet olduğu gün dönmeye başladı iyi mi😄

Hayır ama kaşığa saldırdığı için eli rahat durmuyor illaki elini kaşığa koyup destek veriyo bana sağolsun sen beceremezsin ver ben yapim der gibi nsndjsndjndjd eliyle tutabileceği şeyleri eline vericem ama henüz o kısma gelemedik 🥳🥳🥳
Ben kaşığı verdim geçen içinde azcık yoğurt verdi bi geri salladı fırladı yoğurt koltuğa 😀

İnan canım bir anda oluveriyor 😄 bizimki dönmedi dönmedi sünnet olduğu gün dönmeye başladı iyi mi😄
İpek dönmekten uykuya gecemedi onu izliyodum kameradan bi baktım yüz üstünden geri sırt üstü döndü bebe kabsuwbdjwbdjsn hızlı öğreniyorlar 😂

Kızlar ben şimdi kabak ve hvauç denedim. Buhar aparatında haşladım cam rendeden geçirdim. Ama sorum şu ne zaman pütürlü ve taneli vereceğiz? Mesela çorba yapsak taneli mi olacak yoksa çorbanın içinde sebzeleri ezecek miyiz? Ayrıca et suyu fln kullanalım mı şimdiden veee son sorum eğer pütürlü olacaks ane kadar pütürlü mesela 😀 çok korkuyorum boğszına kaçar yutamaz diye

Back
X