- 11 Aralık 2018
- 1.935
- 1.814
- 133
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #46.881
Sana yallah canım yol al atlama birdaha benim yorumuma boşşş yapma işine bakEvet düşürdün yallah aksbshbshwhsjqhs
Dilin açılmış kız iyice
Aynen öyle. Annelik sezgisi tabi ki önemli. Ama sağlık bilime dayanır ve sağlığın şakası, denemesi olmaz. Chatgbt lafı değildir şahsıma aittirKiz sevmiyorum ya sinsi sinsi izliyor atar yapacağı bir konu bulduğu an yapışıyor resmen. Sana neye laf atıyor mesela senle onun alakasi yokken boş boş cahil cahil yorumlar. Tamam en iyisini tabi ki annesi bilecek ama burda birbirimizi uyarmazsak doğruyu nasıl ogrenicez
İahsjwhdkanxjwbdjws la yürü git manyağa bakSana yallah canım yol al atlama birdaha benim yorumuma boşşş yapma işine bak
Yalan söyleme ben gördüm gptye yazdırdın skbshsbdjsndhdhdhdAynen öyle. Annelik sezgisi tabi ki önemli. Ama sağlık bilime dayanır ve sağlığın şakası, denemesi olmaz. Chatgbt lafı değildir şahsıma aittir
Seninle muhattap bile değildim hoşt o tarafta oyna hadi bebeğim uğraştırma beniİahsjwhdkanxjwbdjws la yürü git manyağa bakbu kaçıncı olayin minnoş ne istiyorsun sen mart grubundan salsana artık
Kral Allah'tan ikinci çocuğun hee bayağı tecrübeyi konuşturdun buralardaSenden iyi biliyorum dünki çocuksun boş konuşma asabımı bozma benim. İkinci çocuğum benim senin gibi öyle chat gbt lafları etmiyorum boş boş git ezberle çocuklar ne isterse sonu o oluyor öyle kurallarla ezberlerle olmuyor tecrübe edeceksin sende zamanla bebeğim büyüdükçe yani iyice büyü anlarsın o zaman şuan biraz zeka olarak da bana yetişip dediklerimi anlaman için zamana ihtiyacın var hadi büyü tecrübelen öyle gel
Aynen öyle oldu siz de büyüyün tecrübe edin öyle gelinKral Allah'tan ikinci çocuğun hee bayağı tecrübeyi konuşturdun buralarda
35 derecede perişan olduydu çocukKral Allah'tan ikinci çocuğun hee bayağı tecrübeyi konuşturdun buralarda
Bana takmadan once takinin fotosunu yolladi whats app goruntusu. Tarih 2017 mi 2018 mi ne. Tam da gelinlik provasindayim, son hani artik. Zaten sorulmadi bana taki ne alalim diye, ben bunlari takicam dendi ok dedim. Annem dedi takiyi bi iste gelinlikle uycak mi dedi, istedim. Omg. Ben esimi aradim cildirdim tabiki. Kadin beni arayip ben o takiyi eski nisanliya almadim, elimde para vardi, o zaman aldim, kime olsa ona takcaktim. O olmadi sana takiyorum dedi skdjdjdkd. Keske cevap verseydim ya. Ceyizin icindeki bazi seylerin de son kullanma tarihi gecmisti, diyince ay ben alirim kizima gul suyu dedi. Olay o mu gecrekten. Neyse ya midem bulandi. Sabah da slaak bi video atmis bebek en cok babannesini seviyomus cubku her istedigni yapiyomus babannesi. Ben haftda iki gun yogurt mayaliyorum ogure ogure, sen benim cocuguma seker vermeye yelten bakayim ne olacak. Savah sabah cok sinirlendimAy oha kafayı yemiş wkxbwjjdkd sen nerden öğrendin sana takmak istediğini kendi söyledi mi wkdhshdhsjdj
Yok senin haline gülüyoruz ya merak etme kimsenin zoruna giden bir şey yoknoldu canım zoruna mı gitti sana noldu Eker’ine laf mı geldi
Kızma apla acuk büyüyelim senin tecrübeli yakalıycaz inşallahAynen öyle oldu siz de büyüyün tecrübe edin öyle gelin
Yapabiliyormış. konu sahibi, yazmasını istemediği kişileri konudan engelleyebiliyomuş şubat grubunda yapmışlardı bunu mdjsjajakakaE elektroforez baciko gereksiz kişileri banlayamıyor muyuz ya şöyle hiçbir şeye faydası olmayıp avam avam konuşup milletin huzurunu kaçıranları nasıl oluyor bu işler
Bu nedir ya nasıl bir avamlık hangi mahalledensin bacım senSana yallah canım yol al atlama birdaha benim yorumuma boşşş yapma işine bak
Ay ne güzel ya yapsak ya öyle bir şeyler oy birliği ile karar da veririzYapabiliyormış. konu sahibi, yazmasını istemediği kişileri konudan engelleyebiliyomuş şubat grubunda yapmışlardı bunu mdjsjajakaka
Onu ben yapamiyorum galiba hajsjsj o sirada ozelden.E elektroforez baciko gereksiz kişileri banlayamıyor muyuz ya şöyle hiçbir şeye faydası olmayıp avam avam konuşup milletin huzurunu kaçıranları nasıl oluyor bu işler
Ahyyy travma gerçekten şükür bu günlere gelmişsiniz bu kvye rağmen allah bozmasınBana takmadan once takinin fotosunu yolladi whats app goruntusu. Tarih 2017 mi 2018 mi ne. Tam da gelinlik provasindayim, son hani artik. Zaten sorulmadi bana taki ne alalim diye, ben bunlari takicam dendi ok dedim. Annem dedi takiyi bi iste gelinlikle uycak mi dedi, istedim. Omg. Ben esimi aradim cildirdim tabiki. Kadin beni arayip ben o takiyi eski nisanliya almadim, elimde para vardi, o zaman aldim, kime olsa ona takcaktim. O olmadi sana takiyorum dedi skdjdjdkd. Keske cevap verseydim ya. Ceyizin icindeki bazi seylerin de son kullanma tarihi gecmisti, diyince ay ben alirim kizima gul suyu dedi. Olay o mu gecrekten. Neyse ya midem bulandi. Sabah da slaak bi video atmis bebek en cok babannesini seviyomus cubku her istedigni yapiyomus babannesi. Ben haftda iki gun yogurt mayaliyorum ogure ogure, sen benim cocuguma seker vermeye yelten bakayim ne olacak. Savah sabah cok sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?