- 22 Ekim 2024
- 4.184
- 9.952
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #46.901
Hay ağzını öpeyim diyesim geldi o röportajdaki amca gibi iahsuwhduhwkdjdisE elektroforez baciko gereksiz kişileri banlayamıyor muyuz ya şöyle hiçbir şeye faydası olmayıp avam avam konuşup milletin huzurunu kaçıranları nasıl oluyor bu işler
Hasta mısınız abi ya önce o yallah dedi ona karşılık verdim bana taktınız işiniz gücünüz yok mu yaBu nedir ya nasıl bir avamlık hangi mahalledensin bacım sen
Evet Haşin bacılar göz yummadi bazı mağarada dogurmak isteyen ana adaylarina sksbwhdjsjdjdjYapabiliyormış. konu sahibi, yazmasını istemediği kişileri konudan engelleyebiliyomuş şubat grubunda yapmışlardı bunu mdjsjajakaka
Yavrum yaa heveslendi bakHay ağzını öpeyim diyesim geldi o röportajdaki amca gibi iahsuwhduhwkdjdis
Hahshshshs ben de oyun halısına koyuyorum ama çıkıyor dışınaBen yere bırakmadım henüz besik koruma yastiklari almıştım onlari takmadik daha ona koyuyorum yerde jsndjdjdjdhdj
Ay valla iyi sabırlı kızmışsın ben olsam yıkmıştım ortalığı bu ne saygısızlık ya nefret ettim şu an cncndndnsnnsnsnsnd gerçekten iyi devam etmişsiniz, ediyorsunuz maşallah bozulmasın kocanla aranBi baslik acayim ben, benim kaynana efsanedir. Eski nisanliya hazirlanan ceyizi takilari bana takmak mi dersin, her bas basa kaldigimizda esimin eski sevgililerini anlatmak mi dersin:) ilk defa basbasa dosari ciktigimizda oturdu bana 2 saat eski nisanliyla ilgili her seyi anlatti mesela. Bir de unutamadigi bir sevgili var, onu arada hep anlatir, ama boyle ben seni cok seviyorum kizim bi de Merve vardi iste, bi de Buse vardi seklindeesime anlatinca ama com saf kotu niyetle yapmiyor diyor bi kere durup durduk yerde sey dedi oglumun hayatindaki ilk elektroforez sen degilsin, senden once de bi tane vardi. Ve bir gun sonra yurtdisina tasiniyoruz oyle bir ortam . Kdksidididid yuce rabbim bana sabir vermis. İki ay birlikte yasadik biz, cocukla oynayacakmis ben yemek yapacakmisim. Bana yardimci olacak diye geldi haspam. Gelmezler insallah bir daha evime ya. Nefret ettim, ne saygi kaldi ne sevgi.
bir parca kemigin icindekini doktum, suzgecten gecirdim, oyle verdim, kemik parcasi kalmasin diye, oyle sevdi ki anlatamam. Kaynatmak hataymis benim icin cok kotu kokuyor arada kemik suyu yapmak icin kaynatirim dedim, ama bundan sonra firinda bir iki parca kemigi pisircem, ici lok diye dokuluyor, suzgecten gecircem haftada 2-3 veririm dedim.
benimki de sandalyeyi salliyordu dun, kalp krizi gecirdim
Benimki de ya, gerci odasi yoktu benim bebenin iki gun oncesine kadar shdjdjjdid simdi bebege uygun hale getircez ins evi, prizleri kapicaz kapi cekicez kedinin mamasina suyuna gitmesin diye cunku gider
Kiz yapabiliyorsun wkbdjsndjd ya servis geldi buzdolabi için ozele daha bakmadim kabxhsbdhjsbddhdjdj beni gıcık ediyo bu kadın mesela boş boş kızıştırıyor her seferinde wkjdsjjdOnu ben yapamiyorum galiba hajsjsj o sirada ozelden.warcrew a sakin ol banlanirsan uzulurum yazan ben didirikddjjr
Ay elinize su dökemem ben canım lütfen profesörler hele ezberleyin az daha internette okuduklarınızı sonra hayat size tecrübesini yaşatırÖyle demeyin kalbi kırılır o bizden çok daha tecrübeli ordinaryüs olduğu için en iyi o bilir biz cahiller kim köpek ajsbwjdbjsjdjd
Önce ben mi dedim kabshabsjahzhwhzhsjjdjshxjsjd kiz sen ağzını bozarken bile ben hala gizle güzel anlatmaya çalıştım sana yüzden diyorum düzgün oku okuduğunu anla diye.. kime ne anlatiyorsamHasta mısınız abi ya önce o yallah dedi ona karşılık verdim bana taktınız işiniz gücünüz yok mu ya
Kiz sen hala burda misin ya wkdnwjdjdYavrum yaa heveslendi bak
Benimkinin odasi da kucuk ama onemli olan kendi alaninin olmasiymis, salonda oynamaya devamHahshshshs ben de oyun halısına koyuyorum ama çıkıyor dışına
Ay valla iyi sabırlı kızmışsın ben olsam yıkmıştım ortalığı bu ne saygısızlık ya nefret ettim şu an cncndndnsnnsnsnsnd gerçekten iyi devam etmişsiniz, ediyorsunuz maşallah bozulmasın kocanla aran
Benimkinin odası var ama yerde oynayabileceği alan yok küçük odası maalesef cncnsjskakjskd
yav tövbeKiz yapabiliyorsun wkbdjsndjd ya servis geldi buzdolabi için ozele daha bakmadim kabxhsbdhjsbddhdjdj beni gıcık ediyo bu kadın mesela boş boş kızıştırıyor her seferinde wkjdsjjd
Biz bir şey bildiğimizi oddia etmiyoruz canim doğru değil diyor uzmanlar sen nerden mezunsun Gelip sana soralim daha uzmansin yaAy elinize su dökemem ben canım lütfen profesörler hele ezberleyin az daha internette okuduklarınızı sonra hayat size tecrübesini yaşatır
Haddini ve ağzını bozan ilk sendin canım hadi yavrum ya vallahi ben yoruldum kız sana yazmaktan anlatmaktan buraya okadar uzun vakit ayıramam ben bebeğim öyle boş vaktim çok olsaydı ohhhhooo:) arada bakıyordum sana asla dokunmayan mesele için atlamasaydın yavrum kendini ne sanıyorsun bilmiyorum da atlama bebeğim herşeye olur mu senin adın geçmiyorsa hiç girme gerçek hayatta böyle bir halt yiyemezsin bunu biliyoruz burası görünmez bilinmez bir yer diye borunu öttürüyorsun da dediğim gibi gerçekte olsa asla şu lafları ne edebilirsin ne öyle atlayabilirsin. E burada tabi önüne gelene salla ohhhÖnce ben mi dedim kabshabsjahzhwhzhsjjdjshxjsjd kiz sen ağzını bozarken bile ben hala gizle güzel anlatmaya çalıştım sana yüzden diyorum düzgün oku okuduğunu anla diye.. kime ne anlatiyorsam
Hayır ben kıza bişeler yazmışım belki bana kızacak karışma dicek ona da bişe diyemem haklı sonuçta herkesin kendi bebeği. belki de dikkate alacak faydası olacak ya da belki olduğu gibi hiç zararı yoktur şuandaki şeklin bilemeyiz. Konu bebekler olunca bildiğimi de yazmak istedim. kalkmış kıza doktorlar ezbere konuşuyor yurtdışında da farklı yazıp belki diye kendi yanlış yönlendiriyor. Yurtdışında nasıl ek gıdaya başladıklarını bi araştırsaydı bari.
Zaten mahalle karıları gibi şeyler yazdın üstte cik oku sende az biraz unutkanlik da var herhalde ksndjdndjdjdj bence de muhatyap olma bizle lütfen rica ediyorum başka yerleri karıştırıp laf atyav tövbeyavrum işine bak yaa hala laf atıyor git be ay mahalle karıları gibi sizinle uğraşamam daha çok uzatırdım a dengim değilsiniz bir ikincisi böyle klavye delikanlılığı gerçekten çok boş geliyor bana yüzüme gelseniz asla konuşamayacağınız şeyleri atın buradan bakalım daha fazla muhatap olmayacağım bana takan tayfa ile .. ciddiye almıyordum da hadinizi aşmaya başlıyorsunuz ben böyle bilinmez hayalet kişilerle uzatıp tartışmaya devam etmeyeceğim.askıda kalıyor karşımda yüzyüze duramayan insanlarla böyle duvara konuşuyormuşum gibi oluyor ki gerçekten öyle bence hadi bakalım siz burada artık ban mıymış neymiş kapatsanız yapın sanki çok önemli devlet işi ya allahım ya
AhahahBiz bir şey bildiğimizi oddia etmiyoruz canim doğru değil diyor uzmanlar sen nerden mezunsun Gelip sana soralim daha uzmansin ya
Ay ağıza bak tiksindim sbxbsbxndndj bence de ayirma kiymetli vaktini uzmanlik yaptığın alanda devam etHaddini ve ağzını bozan ilk sendin canım hadi yavrum ya vallahi ben yoruldum kız sana yazmaktan anlatmaktan buraya okadar uzun vakit ayıramam ben bebeğim öyle boş vaktim çok olsaydı ohhhhooo:) arada bakıyordum sana asla dokunmayan mesele için atlamasaydın yavrum kendini ne sanıyorsun bilmiyorum da atlama bebeğim herşeye olur mu senin adın geçmiyorsa hiç girme gerçek hayatta böyle bir halt yiyemezsin bunu biliyoruz burası görünmez bilinmez bir yer diye borunu öttürüyorsun da dediğim gibi gerçekte olsa asla şu lafları ne edebilirsin ne öyle atlayabilirsin. E burada tabi önüne gelene salla ohhh
Sana psikiyatriye git demiştim bak gitmemişsin, hiç söz dinlemiyorsun. Ne yapalım adres verip kafes dövüşü mü yapalım seni çılgın? Herkes senden rahatsız bak senin de zaten bize ayıracak vaktin yok sal bizi be ablam üst üste attığın mesajlar sayfayı doldurdu. Tamam en güçlü, en tecrübeli sensin.yav tövbeyavrum işine bak yaa hala laf atıyor git be ay mahalle karıları gibi sizinle uğraşamam daha çok uzatırdım a dengim değilsiniz bir ikincisi böyle klavye delikanlılığı gerçekten çok boş geliyor bana yüzüme gelseniz asla konuşamayacağınız şeyleri atın buradan bakalım daha fazla muhatap olmayacağım bana takan tayfa ile .. ciddiye almıyordum da hadinizi aşmaya başlıyorsunuz ben böyle bilinmez hayalet kişilerle uzatıp tartışmaya devam etmeyeceğim.askıda kalıyor karşımda yüzyüze duramayan insanlarla böyle duvara konuşuyormuşum gibi oluyor ki gerçekten öyle bence hadi bakalım siz burada artık ban mıymış neymiş kapatsanız yapın sanki çok önemli devlet işi ya allahım ya
ağıza bak ne ya seviyeye gel seni ergen ahah benim 22 yaşında kardeşim var ay o geldi gözümün önüne o hep bu tarz konuşur böyle gülücükler atarAy ağıza bak tiksindim sbxbsbxndndj bence de ayirma kiymetli vaktini uzmanlik yaptığın alanda devam etsen atlarken ne güzel biz atlatinca mi battı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?