2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ben yere bırakmadım henüz besik koruma yastiklari almıştım onlari takmadik daha ona koyuyorum yerde jsndjdjdjdhdj
Hahshshshs ben de oyun halısına koyuyorum ama çıkıyor dışına
Ay valla iyi sabırlı kızmışsın ben olsam yıkmıştım ortalığı bu ne saygısızlık ya nefret ettim şu an cncndndnsnnsnsnsnd gerçekten iyi devam etmişsiniz, ediyorsunuz maşallah bozulmasın kocanla aran
Benimkinin odası var ama yerde oynayabileceği alan yok küçük odası maalesef cncnsjskakjskd

Onu ben yapamiyorum galiba hajsjsj o sirada ozelden. warcrew a sakin ol banlanirsan uzulurum yazan ben didirikddjjr
Kiz yapabiliyorsun wkbdjsndjd ya servis geldi buzdolabi için ozele daha bakmadim kabxhsbdhjsbddhdjdj beni gıcık ediyo bu kadın mesela boş boş kızıştırıyor her seferinde wkjdsjjd

Öyle demeyin kalbi kırılır o bizden çok daha tecrübeli ordinaryüs olduğu için en iyi o bilir biz cahiller kim köpek ajsbwjdbjsjdjd
Ay elinize su dökemem ben canım lütfen profesörler hele ezberleyin az daha internette okuduklarınızı sonra hayat size tecrübesini yaşatır

Hasta mısınız abi ya önce o yallah dedi ona karşılık verdim bana taktınız işiniz gücünüz yok mu ya
Önce ben mi dedim kabshabsjahzhwhzhsjjdjshxjsjd kiz sen ağzını bozarken bile ben hala gizle güzel anlatmaya çalıştım sana yüzden diyorum düzgün oku okuduğunu anla diye.. kime ne anlatiyorsam

Benimkinin odasi da kucuk ama onemli olan kendi alaninin olmasiymis, salonda oynamaya devam her seyi sabitlicez duvara bu arada, siz de atlamayin cok korkunc videolar izledim

Kiz yapabiliyorsun wkbdjsndjd ya servis geldi buzdolabi için ozele daha bakmadim kabxhsbdhjsbddhdjdj beni gıcık ediyo bu kadın mesela boş boş kızıştırıyor her seferinde wkjdsjjd
yav tövbe yavrum işine bak yaa hala laf atıyor git be ay mahalle karıları gibi sizinle uğraşamam daha çok uzatırdım a dengim değilsiniz bir ikincisi böyle klavye delikanlılığı gerçekten çok boş geliyor bana yüzüme gelseniz asla konuşamayacağınız şeyleri atın buradan bakalım daha fazla muhatap olmayacağım bana takan tayfa ile .. ciddiye almıyordum da hadinizi aşmaya başlıyorsunuz ben böyle bilinmez hayalet kişilerle uzatıp tartışmaya devam etmeyeceğim.askıda kalıyor karşımda yüzyüze duramayan insanlarla böyle duvara konuşuyormuşum gibi oluyor ki gerçekten öyle bence hadi bakalım siz burada artık ban mıymış neymiş kapatsanız yapın sanki çok önemli devlet işi ya allahım ya

Ay elinize su dökemem ben canım lütfen profesörler hele ezberleyin az daha internette okuduklarınızı sonra hayat size tecrübesini yaşatır
Biz bir şey bildiğimizi oddia etmiyoruz canim doğru değil diyor uzmanlar sen nerden mezunsun Gelip sana soralim daha uzmansin ya

Önce ben mi dedim kabshabsjahzhwhzhsjjdjshxjsjd kiz sen ağzını bozarken bile ben hala gizle güzel anlatmaya çalıştım sana yüzden diyorum düzgün oku okuduğunu anla diye.. kime ne anlatiyorsam
Haddini ve ağzını bozan ilk sendin canım hadi yavrum ya vallahi ben yoruldum kız sana yazmaktan anlatmaktan buraya okadar uzun vakit ayıramam ben bebeğim öyle boş vaktim çok olsaydı ohhhhooo:) arada bakıyordum sana asla dokunmayan mesele için atlamasaydın yavrum kendini ne sanıyorsun bilmiyorum da atlama bebeğim herşeye olur mu senin adın geçmiyorsa hiç girme gerçek hayatta böyle bir halt yiyemezsin bunu biliyoruz burası görünmez bilinmez bir yer diye borunu öttürüyorsun da dediğim gibi gerçekte olsa asla şu lafları ne edebilirsin ne öyle atlayabilirsin. E burada tabi önüne gelene salla ohhh

Ahah evet warcrew sakin ol baciko sen bize lazımsın bir denesek ya canım admintoşum
Hayır ben kıza bişeler yazmışım belki bana kızacak karışma dicek ona da bişe diyemem haklı sonuçta herkesin kendi bebeği. belki de dikkate alacak faydası olacak ya da belki olduğu gibi hiç zararı yoktur şuandaki şeklin bilemeyiz. Konu bebekler olunca bildiğimi de yazmak istedim. kalkmış kıza doktorlar ezbere konuşuyor yurtdışında da farklı yazıp belki diye kendi yanlış yönlendiriyor. Yurtdışında nasıl ek gıdaya başladıklarını bi araştırsaydı bari.

Zaten mahalle karıları gibi şeyler yazdın üstte cik oku sende az biraz unutkanlik da var herhalde ksndjdndjdjdj bence de muhatyap olma bizle lütfen rica ediyorum başka yerleri karıştırıp laf at

Biz bir şey bildiğimizi oddia etmiyoruz canim doğru değil diyor uzmanlar sen nerden mezunsun Gelip sana soralim daha uzmansin ya
Ahahahkız vallahi söyleyip branşımı seni de bir rezil ederdim de asla şu mecrayı ciddiye alamam ya gerçekten bak öyle ezbere olmuyor tecrübe ile anlayacaksınız dedim ben ama sen atlatın hemen atlama gerçekten hayatta böyle yapma tamam mı tatlım canın acır ki yapamazsın zaten öyle birşey kimseye

Ay ağıza bak tiksindim sbxbsbxndndj bence de ayirma kiymetli vaktini uzmanlik yaptığın alanda devam et sen atlarken ne güzel biz atlatinca mi battı

Sana psikiyatriye git demiştim bak gitmemişsin, hiç söz dinlemiyorsun. Ne yapalım adres verip kafes dövüşü mü yapalım seni çılgın? Herkes senden rahatsız bak senin de zaten bize ayıracak vaktin yok sal bizi be ablam üst üste attığın mesajlar sayfayı doldurdu. Tamam en güçlü, en tecrübeli sensin.

Ay ağıza bak tiksindim sbxbsbxndndj bence de ayirma kiymetli vaktini uzmanlik yaptığın alanda devam et sen atlarken ne güzel biz atlatinca mi battı
ağıza bak ne ya seviyeye gel seni ergen ahah benim 22 yaşında kardeşim var ay o geldi gözümün önüne o hep bu tarz konuşur böyle gülücükler atar hadi aşkım sen eğlenmene bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…