- 28 Ağustos 2024
- 645
- 1.459
- 28
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #46.981
Kim olduğunu da hatırlasan arşa çıkmışsınBuyuk editorler moderatorler yapiyor o isi diye biliyorum. Ya ben bugun olayin nerden ciktigni anlamaya calisirken birkac hesaba baktim, kim ne yazmis vs diye, o sirada gordum aramizdan birisi o editorlerden birinin hesabina bakiyordu skdjdkdkdjrj bendeki stalkerlik seviyesiama kimdi hatirlamiyorum, ben gerginlik yapan arkadasi kendimden kisitladim valla, yazdigini ettigni gormuyorum. Bizim kizlara uzuldum, gereksiz ban yediler ama kk nin sanindandir hayirli olsun @warcrew ban yemedim demezsin
Anağ kimdi ki acaba o an oNline 3-5 kişiydik zaten yazanlardansaBuyuk editorler moderatorler yapiyor o isi diye biliyorum. Ya ben bugun olayin nerden ciktigni anlamaya calisirken birkac hesaba baktim, kim ne yazmis vs diye, o sirada gordum aramizdan birisi o editorlerden birinin hesabina bakiyordu skdjdkdkdjrj bendeki stalkerlik seviyesiama kimdi hatirlamiyorum, ben gerginlik yapan arkadasi kendimden kisitladim valla, yazdigini ettigni gormuyorum. Bizim kizlara uzuldum, gereksiz ban yediler ama kk nin sanindandir hayirli olsun @warcrew ban yemedim demezsin
Çok eğlenerek okumuştum ben de sonlara gelene kadarNolmuş kız dün, ben iyice formdan düşmüşüm hdhdh nasıl kaçırdjm ncnvm
Ayyy nolmuuuşşş nolmuuuşşşÇok eğlenerek okumuştum ben de sonlara gelene kadarsonra bir baktım ban yemişler ne kadar sürüyorsa
Konu neydi neye tartıştılar kızzz… büşşşş bu üzdüAhahah neyseki ben köşeden dönmüşüm
Keşke ben de karışsaydım ya tüh canım büşram ve püskevitim
Hangi sayfadan başlıyor kızzzTüh ya okudum şimdi de epeyi gerilmiş ortam
Vay vay vay stalkerlik arşı aladaBuyuk editorler moderatorler yapiyor o isi diye biliyorum. Ya ben bugun olayin nerden ciktigni anlamaya calisirken birkac hesaba baktim, kim ne yazmis vs diye, o sirada gordum aramizdan birisi o editorlerden birinin hesabina bakiyordu skdjdkdkdjrj bendeki stalkerlik seviyesiama kimdi hatirlamiyorum, ben gerginlik yapan arkadasi kendimden kisitladim valla, yazdigini ettigni gormuyorum. Bizim kizlara uzuldum, gereksiz ban yediler ama kk nin sanindandir hayirli olsun @warcrew ban yemedim demezsin
Evet evet tam olarak oAy evet öksürüyorsa hava yolu açık demektir ve sen vurunca orayı kapatma ihtimalin varboğulma tamamen nefesin kesilmesi ve ancak heimlick işe yarıyor. Ama yasemincimmm bahsettiği bebek heimlicki olabilir. Hani aşağı doğru kola yatır süpürür gibi sırtına vur. İlk zamanlar en ufak öksürdüğünde yapıyordum çocuğun ciğerlerini dağladım vurmaktan
Sen artık bıraktın tabi formu gelmiyorsunNolmuş kız dün, ben iyice formdan düşmüşüm hdhdh nasıl kaçırdjm ncnvm
Konu neydi neye tartıştılar kızzz… büşşşş bu üzdü
Hangi sayfadan başlıyor kızzz150 sayfa geriden geliyorum.. yola çıktık şimdi, yolumuz uzun okurum
Vay vay vay stalkerlik arşı alada
2344 Herşey benim mesajla başladı dkdlsldl canım büşram ve püskevitim geri gelsinKonu neydi neye tartıştılar kızzz… büşşşş bu üzdü
Hangi sayfadan başlıyor kızzz150 sayfa geriden geliyorum.. yola çıktık şimdi, yolumuz uzun okurum
Vay vay vay stalkerlik arşı alada
Ayy kız burda biri dr’un verdiği ek gıda sayfasını paylaşmıştı kimdi hatırlamıyorum ama Allah razı olsun ondan, tadım besinleri arasında 3 gün beklenmeli yazıyordu bir sayfasında. Ben de öyle yaptım 2-3 gün bekledim besinler arasında.. bugün yoğurdun 3. Günü ve 3 gün bekleyeceğim herhangi bir alerji durumu var mı net görelim diye..Doktorumuza mesaj attık Yediği şeylerin etkisi 24 saat sürüyormuş emin olmak için 2-3 gün sonra tekrar deneyin dedi az vermiştim zaten çay kaşığı kadar anca almıştır sonrasında ona göre durum değerlendirmesi yaparız dedi bir de alerjik mama verecek duruma göre bu arada kızarıklıklar hemen geçti ama aşırı huysuzlandı
Canım vücudunun başka yerinde var mı? Çok üzgünüm ama alerji olmuşBir de baksanıza uçları beyaz beyaz doktor dedi bence onu bir şey ısırmış sonra dedim ama söndü bebe eski haline söndü hmm o zaman alerji dedi sinek ısırığı hemen geçme ama gerçekten sinek ısırığı gibi duruyordu
Ayyy çok üzüldüm sayfanın atardamarları ban yemiş
2345lerde falan başlıyor galibaAyyy nolmuuuşşş nolmuuuşşşbirileri mi atıştı.. kız hangi sayfadan başlıyor ben de okuyum merak ettiimmm
Ayyy okudummmm okudummmmSen artık bıraktın tabi formu gelmiyorsun
Aman canım klasik minnoşum bilirkişisinin saçma sapan yazdıklarına büş eleştiri yaptı sonrada işte atışma başladı yine açtı mahalle ağzını kızlarda dayanamadı işte olan bizim kızlara oldu zaten kavgaya gelmiş laf sokmaya bayağıdır yoktu olaylı minnoş olayları bitmiyor
E elektroforez minnoş muydu ya o ara onun profiline girdim dedim kısıtlama oluyormuş siz de yapın dedinkesin minnoş şikayet etti kesin kendimde ban yedi başka orda şikayet edecek kimse yoktu orda sanki
Vallahi hepsini satır satır okudum2344 Herşey benim mesajla başladı dkdlsldl canım büşram ve püskevitim geri gelsin
Kesinlikle satır satır katılıyorum yazdıklarına.. insanlar burda deneyimlerini paylaşıyorlar, bir şeyleri başkaları sayesinde öğreniyorlar.. psikolojide buna sosyal öğrenme denir, iyi kötü birbirimizden çok güzel şeyler öğreniyoruz.. konuşmadaki seviyeye inanamadım şaşkınlıkla okudum hepsini.. kızlara üzüldüm inşallah çabuk dönerler.. sayfanın huzurunu bozan insanlar defolup gitsin yaaaSelamlar, ya dünden beri yazmak istiyorum ama kızım biraz huysuz fırsat bulamadım. Burada güzel güzel kafamızı dağıtıp yardımlaşırken böyle saçma sapan gerginlik çıkaranlara, mahalle ağızlarına tahammül edemiyorum gerçekten. Bu grupta %70 imiz beslenme reddi yaşadık ben 1 ay bebeğimi sadece uyurken yedirebildim. Ama bazı insanlar kendi sorunlarını en büyük sorun benim ki başkasının ki benim ki kadar büyük olamaz diye tanımladığı için böyle anlamsız triplere girebiliyor. Burada aşı karşıtlığı desen yapıldı şimdi de doktorlar saçma sapan oldu. Napıcaz çocuğumuz hasta olunca gidip hocaya mı okutacağız?? Böyle saçma düşüncelerle çıkan biri zaten olay çıkarmaya gelmiştir. Büşra ve puskevit bu saçmalığa cevap verdiği için neden banlandı anlayamadım. Umarım kısa zamanda geri dönerler. Kurunun yanında yaşta yanacaksa burası da çekilmez olur yakında..
Aynen öyle bu kız habire bebeğim aç deyip durdu biberon almıyor süt mama içmiyor falan dedi biz de şunları şunları dene dedik ama hiç birine yok. Doktora götür diyoruz eşim çalışıyor gidemeyiz diyor ev sıcak mı dedik 35 derece dedi klimalı bi eve git ya da serin bi yer yok mu dedik bi dene belki sıcaktan büyük kızım burda arkadaşlarıyla oynuyor gidemem dedi e biz sana ne yapalım bizim elimizde de sihirli değnek yok ki hepimiz karşılaşıyoruz bu durumlarla. Gelip burda bizi de geriyor uykuda da içmiyor dedi bi bebek nasıl aç gezer? Bi de ben tecrübeliyim branşım yüksek havalarına girdi burda neysen ne bize ne? Daha önce de bişeler demiş muhtemelen kız bana laf sokunca Büşra sinirlendi bizim kızları da kışkırttı yani. Bizim kızlar neden ban yiyor hiç adil değil. Baya baya kışkırttı çünküSelamlar, ya dünden beri yazmak istiyorum ama kızım biraz huysuz fırsat bulamadım. Burada güzel güzel kafamızı dağıtıp yardımlaşırken böyle saçma sapan gerginlik çıkaranlara, mahalle ağızlarına tahammül edemiyorum gerçekten. Bu grupta %70 imiz beslenme reddi yaşadık ben 1 ay bebeğimi sadece uyurken yedirebildim. Ama bazı insanlar kendi sorunlarını en büyük sorun benim ki başkasının ki benim ki kadar büyük olamaz diye tanımladığı için böyle anlamsız triplere girebiliyor. Burada aşı karşıtlığı desen yapıldı şimdi de doktorlar saçma sapan oldu. Napıcaz çocuğumuz hasta olunca gidip hocaya mı okutacağız?? Böyle saçma düşüncelerle çıkan biri zaten olay çıkarmaya gelmiştir. Büşra ve puskevit bu saçmalığa cevap verdiği için neden banlandı anlayamadım. Umarım kısa zamanda geri dönerler. Kurunun yanında yaşta yanacaksa burası da çekilmez olur yakında..
Ya krem peynirin içinde yosun bile varmış içinde asitti bilmem neydi yok yok. tuz desen cabası kaymak falan sırf hayvansal yağ ne verirsek yiyor diye yazık değil mi el kadar bebelere.Ayyy okudummmm okudummmmçok ağır tahrik var
Vallahi hepsini satır satır okudumBeslenme konusunda Bu kadar önemli bir meseleyi bu kadar basite indirgeyebilir insanlar ben anlayamıyorum yaaa.. kız Allah aşkına sofraya ne konulursa yedirdi demiş bir de ballandıra ballandıra anlatmış.. tam bir cehalet örneği.. bildiğin yolda devam et ama yavruya yazık yaaa hayır bir de biz yaptık bir şey olmadı gibi konuşmuş… çocuğa krem peynir vermiş krem peynir bir de gururla anlatmış.. birileri de kalkmış desteklemiş iyi ki görmemişim konuşmayı asla susamazdım görseydim saçlarım diken diken oldu sinirimden.. ben alerji yüzünden sabah 4’lere kadar hastane köşelerinde bekledim.. cahillik akıyor insanların üstünden başından.. Offf çok sinirlendim yaaa
Kesinlikle satır satır katılıyorum yazdıklarına.. insanlar burda deneyimlerini paylaşıyorlar, bir şeyleri başkaları sayesinde öğreniyorlar.. psikolojide buna sosyal öğrenme denir, iyi kötü birbirimizden çok güzel şeyler öğreniyoruz.. konuşmadaki seviyeye inanamadım şaşkınlıkla okudum hepsini.. kızlara üzüldüm inşallah çabuk dönerler.. sayfanın huzurunu bozan insanlar defolup gitsin yaaa
Öfff evet yaa onun yüzümden strese girmiştim çocuğum aç kalıyor diye… sadece stres pompalıyor sayfada.. hayır da bu kadar biliyorsan niye geliyorsun sayfaya, git kendi köşende oyna.. ben şahsım adına konuşuyorum nurdan birşeyler öğrenmek için geliyorum, ihtiyacım var, ilk çocuğum ve burda birçok deneyimli anneden öğreneceğim şeyler var… böyle insanlar hayatın her evresinde ve her ortamında var gerçektenAynen öyle bu kız habire bebeğim aç deyip durdu biberon almıyor süt mama içmiyor falan dedi biz de şunları şunları dene dedik ama hiç birine yok. Doktora götür diyoruz eşim çalışıyor gidemeyiz diyor ev sıcak mı dedik 35 derece dedi klimalı bi eve git ya da serin bi yer yok mu dedik bi dene belki sıcaktan büyük kızım burda arkadaşlarıyla oynuyor gidemem dedi e biz sana ne yapalım bizim elimizde de sihirli değnek yok ki hepimiz karşılaşıyoruz bu durumlarla. Gelip burda bizi de geriyor uykuda da içmiyor dedi bi bebek nasıl aç gezer? Bi de ben tecrübeliyim branşım yüksek havalarına girdi burda neysen ne bize ne? Daha önce de bişeler demiş muhtemelen kız bana laf sokunca Büşra sinirlendi bizim kızları da kışkırttı yani. Bizim kızlar neden ban yiyor hiç adil değil. Baya baya kışkırttı çünkü
Sorsan örnek anaYa krem peynirin içinde yosun bile varmış içinde asitti bilmem neydi yok yok. tuz desen cabası kaymak falan sırf hayvansal yağ ne verirsek yiyor diye yazık değil mi el kadar bebelere.
kendi sürecindeki insanlarla sohbet etmek iyi geliyor insana. Biz öğrenmek paylaşmak için geliyoruz bunun gibiler ortalık karıştırmak için geliyorÖfff evet yaa onun yüzümden strese girmiştim çocuğum aç kalıyor diye… sadece stres pompalıyor sayfada.. hayır da bu kadar biliyorsan niye geliyorsun sayfaya, git kendi köşende oyna.. ben şahsım adına konuşuyorum nurdan birşeyler öğrenmek için geliyorum, ihtiyacım var, ilk çocuğum ve burda birçok deneyimli anneden öğreneceğim şeyler var… böyle insanlar hayatın her evresinde ve her ortamında var gerçektenbi bitmiyorlar yaaa
Verdim canım yulaf unu verdim suyla pişirdim içine yoğurt ve meyve koydumbebeğine yulaf veren var mı verdiyseniz nasıl verdiniz acaba? ocakta suyla yulaf lapası yapıp yoğurtla karıştırıp vermeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?