2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
bebeğine yulaf veren var mı verdiyseniz nasıl verdiniz acaba? ocakta suyla yulaf lapası yapıp yoğurtla karıştırıp vermeyi düşünüyorum
Yulaf unu da kullanılıyor dimi bebekler için sanki.. ben daha yoğurt denemesini tamamlamadım canım, 3 gün bekleyim eğer yoğurtla ilgili bir sıkıntı olmazsa yulaf da denenebilir.. bu düz yulaf dimi, karışık olanlardan değil dimi.. çünkü onların içinde bir sürü de şey var

Sorsan örnek ana
Yine o kızın dediği bişe yok henüz cevap yazmadı. Şahsen en iyi yaptığım şey lohusalıkta ve bebeğimi büyütürken kimsenin karışmasına müsade etmemek. Benim bebeğime kaymak verecekler salçalı tuzlu yemek verecekler ha ortalığı yıkarım bu kadar net. Eskilerin zamanında bunları yapmış olması ve sorun yaşamamış olması şimdi yaşanmayacağı anlamına gelmiyor. Eskiden Herşey doğaldı hormonsuzdu ilaçsızdı şimdi öyle mi? Herşey pestisitli her şey gdo lu. Bari koruyabildiğimiz kadar koruyalım

lifalif ince öğütülmüş var evde kendime kahvaltı yapıyodum bunla tahinle falan karıştırıp süt artırsın diye xD fakat bebeğe özel yulaf almadım ama pişirince yumuşacık oluyor fakat gugullayınca makarna lütfenin sayfasında "Özellikle ince öğütülmüş yulaf ezmesi tercih etmiyoruz çünkü organik ve katkısız bi ürün içeriği söz konusu olduğundan öğütülme sonrası oksidasyon ve buna bağlı besin değerlerinde düşme söz konusu olabiliyor." yazdıklarını gördüm... hmms kafam karıştı ona özel bişey mi alsam acaba.
ben bebeme bunu rondoda çekip un haline getirerek yulaf banyosu da yapmıştım cildine iyi gelsin diye ama bilemedim..

Sorma ya. O kadar dert yanıyorsan verilen tavsiyeleri de dinlemek lazım. Büşra burda herkesin derdine bildiği kadarıyla cevap veren her deneyimini paylaşan biri. Banlanmasına aşırı sinir oldum.
Süpersonik tahsiliyle kavga etmeyi öğrendi herhalde. Bir de en ufak birşeyde ben senin seviyene inememlerden nefret ediyorum. Seviyeyi beğenmiyosan takılma buralarda

Şöyle bi liste var ben de. Ay ay yeşillenmiş verebileceğim şeyleri

Eklentiler

• IMG_8974.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 31
Ben senin seviyene inemem dedikten sonra 3 sayfa mesaj yazdı dkdkslld

Kızlar verem aşısı yeri böyle oldu hemşireye fotoğraf attım sordum normal dedi ama içime sinmedi sanki sizinki de böyle mi
Böyle olması normal diye biliyorum canım kabuğun kalkmamasına dikkat et yine de. Bizimki öyle olmadı henüz

Çok eğlenerek okumuştum ben de sonlara gelene kadar sonra bir baktım ban yemişler ne kadar sürüyorsa
1 maks 2 gün sonra burdalar
Ay sorma dönmem lazım, ben nasıl bu konuda ban yemedim zbxnnx

Bizimde böyle oldu canım. Hatta patladı kanadı. Doktorumuz normal dedi.

Böyle olması normal diye biliyorum canım kabuğun kalkmamasına dikkat et yine de. Bizimki öyle olmadı henüz

Normalmiş ben de sormuştum
İçim rahatladı sağolun kızlar dedim acaba enfeksiyon mu. Bir de idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Kızlar ateş kusma ishal yok ama bana çişi kokuyor gibi geliyordu ve mama reddi vardı meğerse enfeksiyondanmış. Antibiyotik kullanacağız

Yaa geçmiş olsun

Kızlar verem aşısı yeri böyle oldu hemşireye fotoğraf attım sordum normal dedi ama içime sinmedi sanki sizinki de böyle mi
Benim kızımınki de böyle oldu, arada hala kızarıp düzeliyo kabuklanıp geçiyo. Endişe etmemem gerektiğini söylemişti ebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…