- 18 Temmuz 2023
- 1.189
- 2.952
- 63
- 37
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #47.001
Yulaf unu da kullanılıyor dimi bebekler için sanki.. ben daha yoğurt denemesini tamamlamadım canım, 3 gün bekleyim eğer yoğurtla ilgili bir sıkıntı olmazsa yulaf da denenebilir.. bu düz yulaf dimi, karışık olanlardan değil dimi.. çünkü onların içinde bir sürü de şey varbebeğine yulaf veren var mı verdiyseniz nasıl verdiniz acaba? ocakta suyla yulaf lapası yapıp yoğurtla karıştırıp vermeyi düşünüyorum
Yine o kızın dediği bişe yok henüz cevap yazmadı. Şahsen en iyi yaptığım şey lohusalıkta ve bebeğimi büyütürken kimsenin karışmasına müsade etmemek. Benim bebeğime kaymak verecekler salçalı tuzlu yemek verecekler ha ortalığı yıkarım bu kadar net. Eskilerin zamanında bunları yapmış olması ve sorun yaşamamış olması şimdi yaşanmayacağı anlamına gelmiyor. Eskiden Herşey doğaldı hormonsuzdu ilaçsızdı şimdi öyle mi? Herşey pestisitli her şey gdo lu. Bari koruyabildiğimiz kadar koruyalımSorsan örnek ana
lifalif ince öğütülmüş var evde kendime kahvaltı yapıyodum bunla tahinle falan karıştırıp süt artırsın diye xD fakat bebeğe özel yulaf almadım ama pişirince yumuşacık oluyor fakat gugullayınca makarna lütfenin sayfasında "Özellikle ince öğütülmüş yulaf ezmesi tercih etmiyoruz çünkü organik ve katkısız bi ürün içeriği söz konusu olduğundan öğütülme sonrası oksidasyon ve buna bağlı besin değerlerinde düşme söz konusu olabiliyor." yazdıklarını gördüm... hmms kafam karıştı ona özel bişey mi alsam acaba.Yulaf unu da kullanılıyor dimi bebekler için sanki.. ben daha yoğurt denemesini tamamlamadım canım, 3 gün bekleyim eğer yoğurtla ilgili bir sıkıntı olmazsa yulaf da denenebilir.. bu düz yulaf dimi, karışık olanlardan değil dimi.. çünkü onların içinde bir sürü de şey var
Sorma ya. O kadar dert yanıyorsan verilen tavsiyeleri de dinlemek lazım. Büşra burda herkesin derdine bildiği kadarıyla cevap veren her deneyimini paylaşan biri. Banlanmasına aşırı sinir oldum.Aynen öyle bu kız habire bebeğim aç deyip durdu biberon almıyor süt mama içmiyor falan dedi biz de şunları şunları dene dedik ama hiç birine yok. Doktora götür diyoruz eşim çalışıyor gidemeyiz diyor ev sıcak mı dedik 35 derece dedi klimalı bi eve git ya da serin bi yer yok mu dedik bi dene belki sıcaktan büyük kızım burda arkadaşlarıyla oynuyor gidemem dedi e biz sana ne yapalım bizim elimizde de sihirli değnek yok ki hepimiz karşılaşıyoruz bu durumlarla. Gelip burda bizi de geriyor uykuda da içmiyor dedi bi bebek nasıl aç gezer? Bi de ben tecrübeliyim branşım yüksek havalarına girdi burda neysen ne bize ne? Daha önce de bişeler demiş muhtemelen kız bana laf sokunca Büşra sinirlendi bizim kızları da kışkırttı yani. Bizim kızlar neden ban yiyor hiç adil değil. Baya baya kışkırttı çünkü
Şöyle bi liste var ben de. Ay ay yeşillenmiş verebileceğim şeyleriYulaf unu da kullanılıyor dimi bebekler için sanki.. ben daha yoğurt denemesini tamamlamadım canım, 3 gün bekleyim eğer yoğurtla ilgili bir sıkıntı olmazsa yulaf da denenebilir.. bu düz yulaf dimi, karışık olanlardan değil dimi.. çünkü onların içinde bir sürü de şey var
hangi yulaftan kullandınız peki bu eti lifalif ince öğütülmüş var bende ondan kullanmasam mı acabaVerdim canım yulaf unu verdim suyla pişirdim içine yoğurt ve meyve koydum
Ben senin seviyene inemem dedikten sonra 3 sayfa mesaj yazdı dkdkslldSorma ya. O kadar dert yanıyorsan verilen tavsiyeleri de dinlemek lazım. Büşra burda herkesin derdine bildiği kadarıyla cevap veren her deneyimini paylaşan biri. Banlanmasına aşırı sinir oldum.
Süpersonik tahsiliyle kavga etmeyi öğrendi herhalde. Bir de en ufak birşeyde ben senin seviyene inememlerden nefret ediyorum. Seviyeyi beğenmiyosan takılma buralarda
İçeriğine bi bak canım ben kendime kullanıyorum ondan da bebeğime Beyorganik aldım #reklamdeğildirhangi yulaftan kullandınız peki bu eti lifalif ince öğütülmüş var bende ondan kullanmasam mı acaba
AlerjenGluten içerir.Eser miktarda Fındık, Süt Ürünü, Yer Fıstığı ve Yumurta içerebilir. Yazıyorhangi yulaftan kullandınız peki bu eti lifalif ince öğütülmüş var bende ondan kullanmasam mı acaba
Yulafı kendimiz çekip un haline getirsek olur herhalde değil miİçeriğine bi bak canım ben kendime kullanıyorum ondan da bebeğime Beyorganik aldım #reklamdeğildir
Evet olur ben de bi dahakine öyle alcam kendim çekicemYulafı kendimiz çekip un haline getirsek olur herhalde değil mi
Bizimde böyle oldu canım. Hatta patladı kanadı. Doktorumuz normal dedi.Kızlar verem aşısı yeri böyle oldu hemşireye fotoğraf attım sordum normal dedi ama içime sinmedi sanki sizinki de böyle mi
Böyle olması normal diye biliyorum canım kabuğun kalkmamasına dikkat et yine de. Bizimki öyle olmadı henüzKızlar verem aşısı yeri böyle oldu hemşireye fotoğraf attım sordum normal dedi ama içime sinmedi sanki sizinki de böyle mi
Normalmiş ben de sormuştumKızlar verem aşısı yeri böyle oldu hemşireye fotoğraf attım sordum normal dedi ama içime sinmedi sanki sizinki de böyle mi
1 maks 2 gün sonra burdalarÇok eğlenerek okumuştum ben de sonlara gelene kadarsonra bir baktım ban yemişler ne kadar sürüyorsa
Ay sorma dönmem lazım, ben nasıl bu konuda ban yemedim zbxnnxSen artık bıraktın tabi formu gelmiyorsun
Aman canım klasik minnoşum bilirkişisinin saçma sapan yazdıklarına büş eleştiri yaptı sonrada işte atışma başladı yine açtı mahalle ağzını kızlarda dayanamadı işte olan bizim kızlara oldu zaten kavgaya gelmiş laf sokmaya bayağıdır yoktu olaylı minnoş olayları bitmiyor
E elektroforez minnoş muydu ya o ara onun profiline girdim dedim kısıtlama oluyormuş siz de yapın dedinkesin minnoş şikayet etti kesin kendimde ban yedi başka orda şikayet edecek kimse yoktu orda sanki
Bizimde böyle oldu canım. Hatta patladı kanadı. Doktorumuz normal dedi.
Böyle olması normal diye biliyorum canım kabuğun kalkmamasına dikkat et yine de. Bizimki öyle olmadı henüz
İçim rahatladı sağolun kızlar dedim acaba enfeksiyon mu. Bir de idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Kızlar ateş kusma ishal yok ama bana çişi kokuyor gibi geliyordu ve mama reddi vardı meğerse enfeksiyondanmış. Antibiyotik kullanacağızNormalmiş ben de sormuştum
Yaa geçmiş olsunİçim rahatladı sağolun kızlar dedim acaba enfeksiyon mu. Bir de idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Kızlar ateş kusma ishal yok ama bana çişi kokuyor gibi geliyordu ve mama reddi vardı meğerse enfeksiyondanmış. Antibiyotik kullanacağız
OyyyKıslar yumurta sarısına dikkat alerji olduk
Benim kızımınki de böyle oldu, arada hala kızarıp düzeliyo kabuklanıp geçiyo. Endişe etmemem gerektiğini söylemişti ebeKızlar verem aşısı yeri böyle oldu hemşireye fotoğraf attım sordum normal dedi ama içime sinmedi sanki sizinki de böyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?