2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ben de 4. Gün oldu veriyorum yumurtayı. Doktor şimdi kıyma da ver dedi günde bebeğin bi yumruğu kadar. Pürelerine kaçtan bakalım yarın kuzu kıyma aliim kuzuma 2-3 kere çektirmemiz lazımmış

Ben de 4. Gün oldu veriyorum yumurtayı. Doktor şimdi kıyma da ver dedi günde bebeğin bi yumruğu kadar. Pürelerine kaçtan bakalım yarın kuzu kıyma aliim kuzuma 2-3 kere çektirmemiz lazımmış
Aynen 2-3 kere diye biliyorum ben de. Buzdolabim düzeldi sonunda erteliyodum onu baslayabilirim jsnsns

Of en korktuğum şey Rabbim korusun bebeklerimizi. Aynısı bi arkadaşımda da oldu pusette yatıyordu dedi acaba kusmuğu falan mı geliyor bi anda kıpkırmızı olmuş çocuk çok korkmuştu kız. Geçmiş olsun canım

Tavuk çok güvendiğiniz yerden değilse vermeyin diolar. Organik tavuklar da gerçekten organik midir acaba… Antibiyotikliymiş market tavukları. Tavuk,pekmez,bıldırcın yumurtası bi de. Bıldırcın yumurtası da erken ergenliğe sebep oluyormuş.

Tarhana yedi bugün çocuum. Tatsız tutsuz yiyor yavrum ya benim doktor sebze yemeklerine de un yerine pirinç yerine tarhana katabilirsin dedi. Öyle de bi denicem
Mantıklı ben pirinç katıyorum sebzesine ama tarhana da olurmuş masallah kuzuya sevdi mi nxnxndnx

Ay evet yedirdikten sonra biraz pişman oldum normal market tavuguydu eninde sonunda tanışacak diye erkenden vermek istemiyordum zaten ilk yaşları olabildiğince organik düşünmüştüm de aşırı ısrar sonucu tatsin dedim çok sık vermeyi düşünmüyorum tavuk zaten daha verirsem organik bakinicam kendi yetistiren yerlerden falan aliriz en mantıklı odur herhalde. Bi de kirmizi et ve balık öncelikli olmalıymış tavuk 3. Sirada gibi bir şey izlemistim bir doktordan. Yani balik ve et daha yararli olduğu için sanırım

Ay bi de bıldırcın zaten dusunmuyodum tavuk da aynı şekilde erken ergenlige sebep oluyormuş galiba organiklerde de öyle mi bilmiyorum tabi de. O yüzden önceliği et ve balığa vermek istemiş olabilir izlediğim doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…