Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doktora gittiğinde inşallah olumsuz bişe yoktur da için rahat eder. Ve daha da o videoları izleme bence. Zaten kaygılıyız bire bin ekliyor sosyal medya. Ben sadece buraya soruyorum ya da chatgbt ye (her dediğine de çok inanmamak lazım bazen aaa pardon hata yapmışım diyor)
Yalnız mı büyüdü peki? Arkadaşların falan gitti geldi mi? Bizimki alışkın mesela komşularım sayesinde. İlgi gördüğü her yerde durur sosyal baya. Sadece yabancı biri onunla konuştuğunda benden onay almadan tepki vermiyor ben gülüyorsam tepki veriyor sadece
Yalnız mı büyüdü peki? Arkadaşların falan gitti geldi mi? Bizimki alışkın mesela komşularım sayesinde. İlgi gördüğü her yerde durur sosyal baya. Sadece yabancı biri onunla konuştuğunda benden onay almadan tepki vermiyor ben gülüyorsam tepki veriyor sadece