• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Doktora gittiğinde inşallah olumsuz bişe yoktur da için rahat eder. Ve daha da o videoları izleme bence. Zaten kaygılıyız bire bin ekliyor sosyal medya. Ben sadece buraya soruyorum ya da chatgbt ye (her dediğine de çok inanmamak lazım bazen aaa pardon hata yapmışım diyor😁)
Evet haklısınız bikere vaktım otizm ile ilgili şimdi sürekli karşıma çıkıyo gayet gülen eden bebekler w yaşında otizm teşhisi konmuş falan

Babasında bu ara hiç durmuyo hep bende kalmak istiyo yapışık ikiz gibiyiz
Yalnız mı büyüdü peki? Arkadaşların falan gitti geldi mi? Bizimki alışkın mesela komşularım sayesinde. İlgi gördüğü her yerde durur sosyal baya. Sadece yabancı biri onunla konuştuğunda benden onay almadan tepki vermiyor ben gülüyorsam tepki veriyor sadece

Yalnız mı büyüdü peki? Arkadaşların falan gitti geldi mi? Bizimki alışkın mesela komşularım sayesinde. İlgi gördüğü her yerde durur sosyal baya. Sadece yabancı biri onunla konuştuğunda benden onay almadan tepki vermiyor ben gülüyorsam tepki veriyor sadece
Malesef çevremizde bebekli kimse yok biz buraya sonradan taşındık akra akraba yada arkadas çevremiz yok olanlarında çocukları büyük

Back
X