• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Benim başıma geldi işte geçen kabızmış ki o gün 5 kere kaka yaptı ama ıkınarak zorlanıyordu yani yine kakası gelmiş ve yapamayınca basmış çığlığı zorla uyuttuk her seferinde ertesi gün kayısı falan verdim de rahatladı.
Bugün ne yedi? Saat kaçta yedi?
Ev kaç derece? Çocuğun üstünde ne var?
Salya akıtıyor mu? Bir sürü soru var aklıma gelenler bunlar
Ya benim bebe kakasini yaparken zorlandigi zaman kendini sıktıgi icin goz damarlari kanlanio ve tam olarak gecmio suanda bile biraz var kirmizilik. Sizdede oluyormu

Ya benim bebe kakasini yaparken zorlandigi zaman kendini sıktıgi icin goz damarlari kanlanio ve tam olarak gecmio suanda bile biraz var kirmizilik. Sizdede oluyormu
Evet oluyor 😕 gözü bile kızarıyor dediğiniz gibi. Ek gıdada vites düşürdüm. Sadece kayısı armut erik gibi meyve püresi veya yoğurt veriyorum. Henüz kabızlığı düzelmedi. Dün kendi yaptı ancak kıvamı katıydı. Yine de düzelmez ise komple ek gıdaya ara vericem

Serum fizyolojik te bu kadar ağlamaları normal mi ya ? Canını mı yakıyorum yoksa bebeğimin
Biz güle oynaya yapıyorduk hoşuna gidiyordu. Sonra hasta oldu burnu sümük doluydu o zamanlar yaptığımda ağlamaya başladı. Burnundan büyük kütleler çıkınca rahatsız oldu muhtemelen. Artık yaptırmıyor ağlıyor devamlı😔

Evet oluyor 😕 gözü bile kızarıyor dediğiniz gibi. Ek gıdada vites düşürdüm. Sadece kayısı armut erik gibi meyve püresi veya yoğurt veriyorum. Henüz kabızlığı düzelmedi. Dün kendi yaptı ancak kıvamı katıydı. Yine de düzelmez ise komple ek gıdaya ara vericem
Benimkide bazen katı cikiyor zorlaniyor. Bende meyveli yogurt verdim dun sadece. Normalde 3 ogun veriodum. Bugunde meyveli yogurt vercem sadece😏

Benim başıma geldi işte geçen kabızmış ki o gün 5 kere kaka yaptı ama ıkınarak zorlanıyordu yani yine kakası gelmiş ve yapamayınca basmış çığlığı zorla uyuttuk her seferinde ertesi gün kayısı falan verdim de rahatladı.
Bugün ne yedi? Saat kaçta yedi?
Ev kaç derece? Çocuğun üstünde ne var?
Salya akıtıyor mu? Bir sürü soru var aklıma gelenler bunlar
Yazan herkese çok teşekkür ederim. Size ayrıca teşekkür ederim. 3 kere kaka yaptı dün. Hiç yapamıyor diye düşünmedim ağlaması durmadı. Sonra fitil verdim hemen karnına masaj yaptım. Kaka yapınca düzeldi çok şükür. Gece yine huzursuzdu yine ağlamaya devam etti. Sabah da kalktı kaka yaptı yine huysuzlandı uyudu. Takip ediyorum bugün :(

Back
X