ağh ah maşallah poyrike ya. benim bebeğim böyle 1 aylık falan bile değilken 3-4 gün arka arkaya gece uyanmadan uyumuştu. harika bişeydi. ondan sonra full gece boyu 100 defa kalkmayı sürdürdü ve hiç düzelmedi

. son haftalarda olmadık saatlerde komple gözleri cin gibi açık uyanıp dalamıyo geri. gece saat 4te 5te salona götürüp beşiğe bağlayıp sallıyorum 1 saat falan öyle sallana sallana uyuyo sonra orda da uyanıyo ve tekrar yatağa falan derken ben hiç uyumamış oluyorum

dün gece yatakta elli takla attı gözleri açıktı ama ağlamıyodu ama 15 dakka falan debelendi oturuyo sürünüyo bişeyler yapıyo dalamıyo kendi kendine yataktan düşecek oraya buraya sıkıştırıyo kolu altında ters kalıyo falan. her gece yapıyo bunu gözleri açıyo ve bekliyom bekliyom uyumuyo. ben de tekrar daldıramadım ne yaparsam yapayım. artık yoruldum oturmaktan uykum var uyumak istiyorum biraz yanına uzanayım da öyle devam edeyim düşmesin diye tutmaya, pışpışlayıp sakinleştirmeye çalışmaya falan diye. yanına uzandığım saniye hıaa diye ağlamaya başladı. ben de bi sinirlendim senin benim yatmamla ilgili ne problemin var diye kızdım ona o da iyice bağırarak ağladı. sonra sesimizi duyan babası salona getirip yarım saat salladı öyle uyutabildi ben hemen kaçtım uyudum. sonra 1 saate geri uyandı tabi ben yine uyanmak zorunda kaldım

artık diyorum ki 7,5 aydır bu şekilde hayatta kalmayı başardığıma göre ve uyku eğitimi vermeyi falan beceremediğime göre 1,5-2 yaşına kadar bu şekilde yaşamayı sürdürebilirim heralde. o zamana kadar artık kendi kendine sallanmadan emmeden falan uyumayı öğrenmiş olur heralde.. mu acaba

çok yoruluyorum bee. saat 9da beşikte 1 saat uyudu sonra ağlamaya başladı sallasak da susmuyo aldım emzirdim uyumadı yatakta takla atıyor geri getirdim beşiğe hala sallıyorum habire hıı höö ıh pıh edip kımıldıyo sallayınca dalıyo. sallamazsam ağlayıp tamamen uyanıyo. imdat.