• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Aynı durum bizede var . Doktor gece emzirmeyi kes dedi . Annemler gelecek . Onlar geldiğinde artık gündüz uyurum gece ayakta durucam her uyandığında kucağımda sakinleştirip uyutcam. Başka türlü olmayacak tükendim çünkü gece milyon kez kalkmaktan
Nasıl olacak krize giriyo 6 buçuk aylık emdikten sonra uykuya geçiyo

Canlar merhabaa konudan bağımsız bir şey soracağım. Gurbette çocuk büyütmek gerçekten çok zormuş. Bebeğim oyun gruplarına katılmak için daha küçük olduğundan öyle yerlere de gidemiyorum. Yalnız başına çocuk büyüten anneler sizler nefes almak için neler yapıyorsunuz? Bazı illerde anne buluşma etkinlikleri oluyormuş Ankara'da böyle bir grup biliyor musunuz?

Nasıl olacak krize giriyo 6 buçuk aylık emdikten sonra uykuya geçiyo
6.5 ay erken zaten kesmek için biz 9 aylık olcaz 9 gün sonra . Ki bizde de krize giriyor kuzum . Doktor bunun olacağını söyledi zaten. Çünkü alıştıkları bir düzen var ve değişim korkutuyor onları. .o yüzden ilk önce gündüzleri uyku öncesi emmeleri yarım saat önceye alıcam. Gece emmesini ise ilk önce 3 kere emzircem sonra 2 sonra 1 şeklinde bitircem . Bir anda yaparsak olmaz. Kademe kademe

Canlar merhabaa konudan bağımsız bir şey soracağım. Gurbette çocuk büyütmek gerçekten çok zormuş. Bebeğim oyun gruplarına katılmak için daha küçük olduğundan öyle yerlere de gidemiyorum. Yalnız başına çocuk büyüten anneler sizler nefes almak için neler yapıyorsunuz? Bazı illerde anne buluşma etkinlikleri oluyormuş Ankara'da böyle bir grup biliyor musunuz?
Bebeknarabasına koyup yürüyüş yapıyorum evde yürüteç var ona koyuyorum çok da durmuyor. Komşularıma gidiyorum. Bazen gelmelerini istiyorum ki hem bana hem bebeğe değişiklik olsun. Oturup oyuncaklarla oynuyoruz. Oyun grubuna da yazıldım ama sürekli burun akıntısı olduğundan düzenli gidemedik. Dişten mi alerji mi bilemezdim. Burun akıntısı bitti şimdi baktım 2 dişi çıkmış 😁 gündüz uykumuz da çok az. Çok yoruluyorum ben de canım

Canım ben de Ankaradayum ve böyle bir etkinşik grup vs bilmiyorum. Bilen varsa iyi olur hatta 😀 ama ben de yürüyüş yapıyorum markete pazara götürüyorum çok fazla komşum arkadaşım vs yok. Paeka götürüyorum. Eşimle akşamları yemek kahve çaya çıkıyoruz yada hafta sonu falan kahvaltıya. Bazen oyun matını alıp site içinde yeşillik alanda piknik yapıyorumamasını alıp 😀iki üç defa spaya götürdüm orada oyın grupları vaedı ama minumum 12 ay dediğin gibi. öyle zaman geçiriyoruz.

benimki babıldıyo ama alkış baybay ve isme bakma yok...
Canım bu dediklerinle ilgili osman gönülalon bi videosu vardı alkış baybay yapmak zorunda değil benim oğlum 1 yaşına kadar yapmadı çok da zekidir oğlum falan demişti. Bence ismine de işine gelmediği için bakmıyor olabilir. 9 aya kadar öğreniyorlarmış sanırım isimlerini, ismini söylerek oyunlar oynayabilirsiniz yakalambaç tarzı

Canım bu dediklerinle ilgili osman gönülalon bi videosu vardı alkış baybay yapmak zorunda değil benim oğlum 1 yaşına kadar yapmadı çok da zekidir oğlum falan demişti. Bence ismine de işine gelmediği için bakmıyor olabilir. 9 aya kadar öğreniyorlarmış sanırım isimlerini, ismini söylerek oyunlar oynayabilirsiniz yakalambaç tarzı
Benimkinde de yok alkış ve baybay. Ama babıldıyor sanırım galiba 😀 emme diypr emmea aman gibi şeyler diyor 😀 ismine de işine gelince bakıyor bence de hepsini yapmak zorunda değil yavaş yavaş yada dönem dönem herhangi birini yapıyorlar.

Kızlar bir de kızım oturur pozisyondan emekleme pozisyonuna geçip emekliyordu. Ama son iki gündür oturtuyorum oturduğu yerde kalıyor düşecek diye galiba emekleme pozisyonuna geçmiyor. Otururken eğiliyor yana dönüyor vs ama emeklemeye geçmiyor. Normalde de düşecek diye yerdeyken dönerken falan kafasını hep kaldırır vurmamak için. Hassas kuzum 😀 ben yere bırakınca emeklemesinde sıkıntı yokama oturur vaziyette bıraktığımda yanında destek yoksa yastık fln emeklemeye geçmiyor. Bir sıkıntı yoktur herhalde değil mi ya kafama takıldı doktora haftaya götürcem daha var zamanına diye öne de almadım randevuyu

Back
X