• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Artık bı sorun olmaz demı?15 saat gectı,oynuyor iyi ama yinede işte diken üzerindeyim canım ya :(
Geçmiş olsun canım. Ben önlem amaçlı tomografi çektirmiştim, riske atamadım.
Aslında en mantıklısı ama doktora dedım siz nedıyorsunuz dedım (nobetcı cocuk doktoruna goturduk aksam) bence bıseyı yok cok korkmus sadece kusma olursa hemen devlete gıdın dedı.bende tamam dedım ama tabı ıcım ıcımı yıyor halen

Artık bı sorun olmaz demı?15 saat gectı,oynuyor iyi ama yinede işte diken üzerindeyim canım ya :(

Aslında en mantıklısı ama doktora dedım siz nedıyorsunuz dedım (nobetcı cocuk doktoruna goturduk aksam) bence bıseyı yok cok korkmus sadece kusma olursa hemen devlete gıdın dedı.bende tamam dedım ama tabı ıcım ıcımı yıyor halen
Çok şükür hiçbir şeyi yok bence canım sıkma artık canını

Cnm cok gecms olsun birdahada olmasin insallah😒 o oturaklar masada tezgahta falan artk cok tehlikeli cnku bebislerimz cok harekenlendi buyuduler. Insallah agrisi falan kalmamistir minik kuşun 🙏

Back
X