• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Benim bebeğim de öyle topaç gibi bi bebek olmadı hiç ama anne sütünü çok seviyordu emmediği için sağarak verdim az çıkıyordu tabi anne sütünden sonra da mama içmek istemiyordu çok kilo alamadı. 6. Aydan sonra sadece mamaya geçtik yine öyle aman aman bi kilosu yoktu ek gıdayla toparladı bu ara ek gıdayla da arası pek iyi değil bu aylarda mama sandalyesinde pek durmak istemezlermiş. Sıkılıp kalkmak istiyor.
Ya ben bi şeyler yediriyorum ama ne kadar yemesi lazım bilmiyorum yeterli mi az mı anlamıyorum sizler nasıl biliyorsunuz ya

Ya ben bi şeyler yediriyorum ama ne kadar yemesi lazım bilmiyorum yeterli mi az mı anlamıyorum sizler nasıl biliyorsunuz ya
Yani az da olsa bebek istemediği yerde bırakmak lazım bizim doktor oyuna çeviriden diyor da yapmadığım şaklabanlık kalmıyor. 😁

Yani az da olsa bebek istemediği yerde bırakmak lazım bizim doktor oyuna çeviriden diyor da yapmadığım şaklabanlık kalmıyor. 😁
Bizim doktor zorla yedir sonra her şeyi püre yapmak zorunda olursun iştahsız diye gelip şurup istersin dedi ben de zorluyorum ama ağlarsa bırakıyorum mızmızlanırsa devam 😂

babyleriniz kaç kilo ve cm oldu kızlar? biz hala 8 kgyi göremedik 🙊
Benim bebe 9. Ay kontrolunde 74 cm ve 8.8 kiloymus. Doktoru kilosu biraz geride hala ama boyu iyi demisti
Ben tamamen o ne kadar isterse o kadar yediriyorum, eliyle itip kafasini cevirdigi an bitiyor. Cok az yediginde yerde ya da kucakta tekrar teklif ediyorum yemegi, bazen babasinda yiyor mesela.

Benim bebe 9. Ay kontrolunde 74 cm ve 8.8 kiloymus. Doktoru kilosu biraz geride hala ama boyu iyi demisti

Ben tamamen o ne kadar isterse o kadar yediriyorum, eliyle itip kafasini cevirdigi an bitiyor. Cok az yediginde yerde ya da kucakta tekrar teklif ediyorum yemegi, bazen babasinda yiyor mesela.
Ben de bazen kucakta veriyorum ama iki lokma alıyor gene istemiyor

Turkce bebek- cocuk beslenmesiyle ilgili instagram hesabi raysup.co
Psikolojisiyle ilgili - ingilizce nurteredfirst
Bu instagram hesaplarini cok seviyorum, bence bir goz atin.

Biz bugün gittik 9. Ay aşısı ve kontrolü için. 71.5 cm 9.8 kg. Kilosu önde boyu geride cjcnsnsnak ama açığı kapatır yakında dedi bakalım
Benim oğluş da 9.4 olmuş ama bu ara iştahı yok geçen ay iştahlıydı baya. Kilosu önde demek biz de yakalamışız 😁 hep gerideydi kilo

Back
X