• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kizlar bebegin bezini yada ustunu degistirirken nasil başediyorsunuz ben edemiyorumda😭 asla yerinde durmuyor. Bir karis bebege gucum yetmiyor resmen
Benimki de tekken durmuyor çok zorlanıyorum dönüyor kaçıyor falan, şarkı söyleyerek dikkatini dağıtıyorum eline bişeyler veriyorum hızlıca yapmaya çalışıyorum, eşim varken duruyor konuşuyor falan sorun olmuyor

Benimki de tekken durmuyor çok zorlanıyorum dönüyor kaçıyor falan, şarkı söyleyerek dikkatini dağıtıyorum eline bişeyler veriyorum hızlıca yapmaya çalışıyorum, eşim varken duruyor konuşuyor falan sorun olmuyor
Ay bende tekken cok zorlaniorum eşim varkende zorlaniyoruz eşim oyalamaya calisiyor ama bizimki fena 2 dk anca duruyor kuduruk 😀

Kizlar bebegin bezini yada ustunu degistirirken nasil başediyorsunuz ben edemiyorumda😭 asla yerinde durmuyor. Bir karis bebege gucum yetmiyor resmen
Ya ayaklarını tutuyorum tur atıyor takla atıyor resmen 🤣 bağrış çağrış her yer kaka olarak değişiyoruz biz 🤣 inşallsj bu durum geçicidir yoksa deliriciiiiiiiiimmmmmmmm

Back
X