- 2 Ekim 2022
- 2.773
- 4.230
- 63
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #14.461
EVt bende bir doktordan dinlemistim. Narı dozunda yerseniz zarari olmaz demistiYasak degıl canım dün maviye yazdım cok saglıklı emın olmadıgımız seylerı yazmayalım dıyeherkesın aklında zararlı kalacak sımdı.Nar kararında tüketıldıgınde bebegede anneyede cook faydalı bır besın.
ohh maşallah her şeyleri toplamışsınBugün bize tatill wee nin emzikleri ve diş kaşıyıcısı, oyuncak sepeti , biberon fırcası, hurç, kitap, duvara asmak için bez cepli, keçe eşya çantası
Bizim saglkocagindada aşı yokmus 2 aydir. Hemsire bana dediki doktora yazdirip eczaneden alirsin oyle yaparz aşını dediBen 19 hafta içerisindeyim canım Hemşire ne zamandır aşı yoktu Geldiği gibi sıradan arıyorum dedi . Bir dahi doz da eğer elimizde de olabilirse bir ay sonra olur dedi
Eşim sabah 9bucukta bime gitti biseler almaya. Dedim bebek urunleride gelmis bak varsa al bseler dedim. Oyuncak alip gelmişKızlar bimden baya güzel şeyler aldımmm. Ama bir sürü bim gezdik yani baya yağmalamışlar
benim de anlamadığım eczanede olup sağlık ocağında nasıl aylardır olamaz saçmaBizim saglkocagindada aşı yokmus 2 aydir. Hemsire bana dediki doktora yazdirip eczaneden alirsin oyle yaparz aşını dedi
Aa aşı sıkıntısıdami var Allahım yaa bana daha bişey demediler erken diye heralde haftaya kontrolde doktoruma aşıyı sorayım ne zaman olayım diye tek doz oluncaBen 19 hafta içerisindeyim canım Hemşire ne zamandır aşı yoktu Geldiği gibi sıradan arıyorum dedi . Bir dahi doz da eğer elimizde de olabilirse bir ay sonra olur dedi
2 gün agriyo bence çok abartilcak kadar değil canım günlük tabi hareketleri zorlayabilirBen de hala aşı olmadım gitmem gerekli aslında ama ağrısından da korkuyorum işte
Devlet gondermiyor işte. Neyse derin konulara girmiyimbenim de anlamadığım eczanede olup sağlık ocağında nasıl aylardır olamaz saçma
Devlet küçülmeye giricem diye abarttimi işleri acababenim de anlamadığım eczanede olup sağlık ocağında nasıl aylardır olamaz saçma
Emzik ve diş kaşıyıcılar çoook iyi mutlaka al almadıysn ve biberon fırcasıohh maşallah her şeyleri toplamışsınben de çıkışta bakıcam bi şansıma bakalım belki bişey kalmıştır ahah
Aksama bişe kalmaz ama yeni seri gelir bim devamlı getiriyo bende gidemedim yattigim için bı sonrakini beklicem yada netten alırız canımız sağ olsunohh maşallah her şeyleri toplamışsınben de çıkışta bakıcam bi şansıma bakalım belki bişey kalmıştır ahah
Bizim bim 8.30 da acılıyor erkenden gittik aldık çok şükür tüm alacaklarımızıKızlar bimden baya güzel şeyler aldımmm. Ama bir sürü bim gezdik yani baya yağmalamışlar
O yüzden kendim gittim ama baya kalabalıktıEşim sabah 9bucukta bime gitti biseler almaya. Dedim bebek urunleride gelmis bak varsa al bseler dedim. Oyuncak alip gelmiş
KAdin dogum doktorunuza danismadan kullanmayin bence. Cok gecmis olsnMerhaba kızlar bir konu da fikrinizi almak istiyorum aranızda idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı bu süreçte idrar kültürümde enfeksiyon çıktı da doktor antibiyotik ilaç verdi Piyeloseptyl kapsul adında kullanmaya çekiniyorum açıkçası bebeğe zararı olur mu acaba diye , sizce ne yapmalıyım veya doğal bi yol var mı önereceğiniz
Bende oyuncak kutusu,3-6-12 Aylık ikişer tane zıbın,bebek çarşafı, meyve süzgeci,mini cam alıştırma bardağı seti,oioi nin önlüğü,süt mama saklama kabları,keçe eşya çantası,hurç, küvet filesi, süt saklama poşeti,sulu dış kaşıyıcı,emzik kutusu,biberon fırçası,kulplu bardak,sportif bardak aldım. Hepsini yazdımBugün bize tatill wee nin emzikleri ve diş kaşıyıcısı, oyuncak sepeti , biberon fırcası, hurç, kitap, duvara asmak için bez cepli, keçe eşya çantası
Bebek kirli sepeti, wee cam ikili biberon ve ikili yenidoğan emzik, keçe organizer, emzik kutusu aldım ben deKızlar bime gittiniz mineler aldınız
5 tane bim gezdim arabayla kirli sepeti bulamadımBebek kirli sepeti, wee cam ikili biberon ve ikili yenidoğan emzik, keçe organizer, emzik kutusu aldım ben de
evet kan sulandırıcı etkisi var canım, onu zaten öyle bi sıkıntı yaşadığında doktorun ekstra belirtir yememelisin diye ama iyi yapmışsın sormaklaCanım forumda çok yiyende var yemeyende var ben doktora sordum sizlere haber veririmbenim kanama alanım olduğu için danışmak istedim kan sulandırıcı etkisi varmış ama çok ta faydaliymis dün arkadaş video atmışti kağan hocanın yiyin diyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?