2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Normaldede gece çok uyanırdı bikaç gecedir zerre uyumuyo ağzında meme artık yara oldu emzik emiyo normalde şuan fiks meme istiyo ne yapıcam böyle bende şaşırdım acaba diştenmi hala çıkamadı çıkınca rahatlarmı

Bizimde Çarşamba günü
Sabah yaptırdık yüzümüzde biraz kızarıklık olmaya başladı normalmiş döküntü. Umarım hepimiz ateşsiz geçiririz günü
Ah kuzum çok zor valla. Diş zamanı bizimki de uyumamışt 3 gün boyunca . Sürekli ağladı . Dişler patlayınca rahatlamıştı

Kızlar selam 9. Ayda kan tahlili yaparız demişti doktorumuz genel rutin kan değerlerine bakacakmış demir b12 gibi gibi sizin doktorunuz da istedimi yaptıracak mısınız?

Bir de 9. Ay kkk aşısı ek doz olarak yazıyor takvimde yaptırsammı yaptırmasammı kararsızım normalde bu aşı 1 yaşda başlıyormuş şimdi 9. Aya almışlar ek doz olarak

Biz 8 aylıkken baktırmıştık canım ben gerekli olduğunu düşünüyorum
Ben istanbulda yaşıyorum yaptırdım ama yaptırmayan arkadaşlar da var burda nasıl içine siniyorsa

Biz geçen perşembe verdik 3 tüp aldılar, demir hemogram bütün değerleri güzel çıktı bitek b12 yüksek çıktı, bazen cihaz yanlış ölçebilir dedi doktor emin olmak için eğitim ve araştırma hastanesinde verin bi kere daha kan dedi. Götürücez de kıyamam çok ağlıyor ama içim de rahat etsin istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…