- 9 Ağustos 2016
- 7.730
- 24.717
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
- #22.181
Di mi diyorsun bu nereye sığdı böyleKiz biliom işte 35 cm öyleyken sasirdim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Di mi diyorsun bu nereye sığdı böyleKiz biliom işte 35 cm öyleyken sasirdim![]()
Yenidoğan bebek 50 cm oluyor kuzumKızlar geçen hafta doktor bebege 35 cm olmus dedi. Metreyle 35 cm ne kdr diye baktim baya buyuk geliyor gozume. Yani yeni dogan bir bebek anca okadar oluyor sanki. Yani acaba doktorlar kafadanmi salliyor![]()
2 gün magnezyum kullanmadım kasım kasım kasıldı resmen canım semsertti bu sabah daha rahatımKızlar yalancı kasılma yaşıyor musunuz? Bazen tek tarafı semsert oluyor. Bazen bebiş poposunu dayamış gibi tümsek oluyor. İkisi farklı şeyler mi çözemedim
ben de bi ara düzensiz kullandım demek ki düzen önemli, bir de soda içmedim 2-3 gün onu da içince daha rahatımm2 gün magnezyum kullanmadım kasım kasım kasıldı resmen canım semsertti bu sabah daha rahatımMagnezyum kullanmadan önce doktorum yalancı kasılmaların başlamış demişti direk muayenede magnezyum vermişti aynı şeyi hissediyorum kullanmadığımda
Muz da iyi geliyor canım onu da dene korkmada normal demişti doktorum bana yine de kontrole gidince belirtirsinben de bi ara düzensiz kullandım demek ki düzen önemli, bir de soda içmedim 2-3 gün onu da içince daha rahatımm
evet kabız yapıyor diye muzu da bıraktım doğru, pazartesi gidince söylicem canımm şikayetleriMuz da iyi geliyor canım onu da dene korkmada normal demişti doktorum bana yine de kontrole gidince belirtirsin![]()
26+2Kac haftaliksin cnm
canım normal, bana hemşire şişme ağrı olabilir. Olursa, kazak üstünden buz tut demiştiKızlar çarşamba günü tetanoz aşısı oldum kolum ağrıyor ve şişti normal mi bu durum ne zaman geçer
Cnm bence agrilarin normal ara ara bendede oluyor. Bebek buyuyor rahmimiz genisliyor bu agrilar normal
Bana demedi ya bisey olur diye de yapmadım sağol canım öyle yapayımcanım normal, bana hemşire şişme ağrı olabilir. Olursa, kazak üstünden buz tut demişti
Ay bi tek bu alintim gelmiş diğerleri kayıp sjxbsjdsjjd aynısı valla yüzüyo gibi ben tarif edemiyodum yüzüyo demek çok mantıklıBazen de yüzüyorispatlayacakken duruyor hemen n mcmxöxl
ay gece tam uyurken başladı yapmasana çocuğum derken buldum kendimiAy bi tek bu alintim gelmiş diğerleri kayıp sjxbsjdsjjd aynısı valla yüzüyo gibi ben tarif edemiyodum yüzüyo demek çok mantıklıbazen sağ tarafa yatarken da yapıyor ve gıdiklanıyorum jsnxkdjfjdjd
nasıl ya isim yanmıyor muKızlar ben boyle rezil bir ortam görmedim.gittik sabah 100 kişi drnun kapısına abanmış ne sıra var ne bişey eski usul kagıttan cagırıyor hemsıreler,5er 5er alınıyor hastalar ıcerıye,kapının onundekı izdihamdan zaten isim falan duyulmuyor,şok olduk esımle,yınede geldık artık dıye 40 dkka kadar bekledık baktık izdiham pis hava iyice kötüleşti çıktık geldik ya muane falan olmadan.bosuna yoruldum sabahın köründe.ayy korkunctu gercekten.bu nasıl bır sıstem ben anlamadım,yıne kalabalık olur ama bır sıra olur bır sistem olur kara duzen,bir izdiham,hem üzüldüm hemde sinirlendim
Yok ayy ne ismiii,sıra bıle vermıyolar,kadın kımlıgını alıyor karaduzen onundekı kagıda yazıyor,kımlıgını gerı verıyor,100 kısının arasında izdihamın ıcınde adın okunacakmı dıye beklıyosun,ıcerıde 5-5 alıyorlar.nasıl ya isim yanmıyor musistem mi bozuldu. Bizim şuradaki küçük hastane bile öyle değil şaşırdımm
ay içerde biri varken nasıl bakcak ilginçç yanii. İçerde hasta varken başka hasta alınır mı? nerde mahremiyet şaka gibiYok ayy ne ismiii,sıra bıle vermıyolar,kadın kımlıgını alıyor karaduzen onundekı kagıda yazıyor,kımlıgını gerı verıyor,100 kısının arasında izdihamın ıcınde adın okunacakmı dıye beklıyosun,ıcerıde 5-5 alıyorlar.
Ayy korkunnncc,işime şükrettim yemin ederim ya,10 yıldır işim sayesınde ozel saglık sıgortasından yararlandıgm ıcın hıc devlet hastanesıne gıtmıyordum Allaha şükrettim yani.bu sıstemı böyle yapanlarıda Allaha havale ettim,orda birsürü hamıle kadın ayakta saatlerce ızdıhamın ıcınde beklıyor yazık yanı.(bu randevusuz ızdıham kadın dogum bolumunde varmıs sadece ayrı bır blok yapmıslar bunun ıcın)diğer servıslerde randevu usulu kapıda ısım yazarak calısılıyormus)ay içerde biri varken nasıl bakcak ilginçç yanii. İçerde hasta varken başka hasta alınır mı? nerde mahremiyet şaka gibi
Nerde o hastane Allah aşkınaKızlar ben boyle rezil bir ortam görmedim.gittik sabah 100 kişi drnun kapısına abanmış ne sıra var ne bişey eski usul kagıttan cagırıyor hemsıreler,5er 5er alınıyor hastalar ıcerıye,kapının onundekı izdihamdan zaten isim falan duyulmuyor,şok olduk esımle,yınede geldık artık dıye 40 dkka kadar bekledık baktık izdiham pis hava iyice kötüleşti çıktık geldik ya muane falan olmadan.bosuna yoruldum sabahın köründe.ayy korkunctu gercekten.bu nasıl bır sıstem ben anlamadım,yıne kalabalık olur ama bır sıra olur bır sistem olur kara duzen,bir izdiham,hem üzüldüm hemde sinirlendim