- 22 Ekim 2024
- 4.054
- 9.657
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
- #38.601
Bence say gitsin illa rengini mi görcez anam sjndjsbdjsnudjdjdjd yakinda olursun demekki benim bel ağrım dolayısı ile ondan vuran kasik agrim oluyor ve bunlar da bacaklara vuruyor..... Kol, boyun agrimi falan saymıyorum vudumda agrimayan noktam yok hem duruş bozukluğu bence hem de bebişler ağırlaşıyor sürekli egil kaldir bel mi kalir insanda...Yazdıklarına internetten bu ne demek şu ne demek diye araştırdımsarkma givi bişey mi var ne gibi belirtilerşn oldu neler yapıyorsunuz terapide
karnımda ve bacaklarımda ağrı dolaşıyor tamda adet olacak gibi geliyorlar gidiyorlar geliyorlar gidiyorlarsizdede böyle şeyler oluyormu ama kanama olmuyor kendimi adet olmış mu saymalıyım kanmı çıkmıyor anlayamadjmki
![]()
Benim çok uzun araliklarla oluyordu zaten yani normalde de bu rutinde gibiyse tamam ben başka bir şeyin kanamasidir diye düşündüm doğum yaptık ya ondanHakikaten sen unutmuşsun adet olayını hani 21 ile 40 gün de bir olan şey var yabelki onunkini erken oluyordur bir sıkıntısı yoksa

Yani risk yoktu diye saldik gitti bizim son hafta 3cm açıklık mevzusunda bı turlu dogum ilerlemiyo diye bilr yapacaktık ama hep bel agrim oldu da kalmıştı o kadar diyim wishwhshwjdjjdSon cinsel münasebetimiz de bebişi yaparken yaşanmıştı, seneidevriyesi yaklaşıyoralt kısımla herhangi bir ilişkim kalmamıştır
![]()
Ya ben de olmadım jebdjwjdkjjd yoksa bidaha olmicak miyim ekjejejejeAdet olanların bebişi kaç günlük diye kontrol ediyorum devamlı. Senle çok yakınız ya kahroldum şu anolmam inş yareppim amin
![]()