• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Vazgeçememmmmmm daha az yiyorum/ daha çok cigniyorum sndbsjbdjdbd detaylara hakimiyetin 🤗🤗🤗 evet malum yer icin ipeksi19 ipeksi19 ye yazilan fitilin krem formu. Gogulda forumlarda vs bunun krem olanindan çok fayda gören varmış aldım ama sorun şu ki. Bunda bi aparat var iç basur için ama benim içte var midir hic bir fikrim yok dışına sürerek baslarim sanirim. Ele temas etmesi sorun yaratir mi ki acaba ondan mi başlık var dicem de receteyi okudum iç basur için aparat diye geçiyor 😂😂
Proctologun da kremi var doktor vermişti zamanında. Onun da plastik bir aparatı vardı. Çatlağı olan insana verilecek şey mi o ne acımıştı sokarken tövbe yarabbim🤣🤣 fitilden daha çok fayda gördüm ben tavsiyedir🤣🤣

Proctologun da kremi var doktor vermişti zamanında. Onun da plastik bir aparatı vardı. Çatlağı olan insana verilecek şey mi o ne acımıştı sokarken tövbe yarabbim🤣🤣 fitilden daha çok fayda gördüm ben tavsiyedir🤣🤣
Ben de iç kısımda çatlak basur var mi bilmiyorum açıkçası o yüzden dıştan baslayayim o geçince yine de acı kanama vs olursa anlarım içerde de olduğunu öyle kullanırım bu sefer diye düşünüyorum jdndjsksjdjd o minicik şey bile acitiyosa bu catlak mevzusu vahim demekki 🥹🥹🥹

Benim bebe hergün sırtından saçına kadar pok yapıyor günlük değiştiriyorum baştan sona halende kış burası kat kat giydiriyorum sizdede böyle bir sorun varmı bezide küçük sayılmaz ama neyapacağımu şaştım büyük bebeninkide taşıyor buda taşıyor kusmuk ve pok temizleyicisi gibiyim
Ben kaka yaptığını anlayınca o kısmı hiç ellemeden direkt altını açıyorum yoksa her yerinden fışkıracak🤣

Ben kaka yaptığını anlayınca o kısmı hiç ellemeden direkt altını açıyorum yoksa her yerinden fışkıracak🤣
Ay ben acmaya cesaret edemiyorum aşırı tazzikli kaka yapıyor yüzüme kadar atsa şaşırmam skbdjsndjsjdj bibde minicik bile yapsa aşırı sesli oluyor bi aciyorum hicbir şey yok... Ula bu kadar enerjiyi buna mi harcadin minnoş sjdnsjjdjd

Ay ben acmaya cesaret edemiyorum aşırı tazzikli kaka yapıyor yüzüme kadar atsa şaşırmam skbdjsndjsjdj bibde minicik bile yapsa aşırı sesli oluyor bi aciyorum hicbir şey yok... Ula bu kadar enerjiyi buna mi harcadin minnoş sjdnsjjdjd
Bana fışkırttı bir kere kolum ve üstüm mıçmık içinde kalmıştı. Az daha ağzıma yapacaktı. Canım yavrum.... 🤣

Senin de cino vazgecilmezin herhalde snnsnsjsndj ben de biraz düzeldim diye biraz kati beslendim bu ara yemek olarak tekrar sıvıya doncem ne olur ne olmaz abartmaya gerek yok diye düşünüyorum 😅
Malesef hhoşuma gidiyor ama genede arkasına hoşaf içiyorum elele rahatça çıksınlar diye 😂

Malesef hhoşuma gidiyor ama genede arkasına hoşaf içiyorum elele rahatça çıksınlar diye 😂
Kiz allah seni aksbsjdjsndjsjdkdnd ben de şuruba verdim kendimi ekmek yedikçe şurup onu eritir umarım diyerekten yine en düşük dozda her gün bi defa veya iki günde bir olarak içiyorum jhsjahsjshsjshjshd

Kiz allah seni aksbsjdjsndjsjdkdnd ben de şuruba verdim kendimi ekmek yedikçe şurup onu eritir umarım diyerekten yine en düşük dozda her gün bi defa veya iki günde bir olarak içiyorum jhsjahsjshsjshjshd
Şurupla ekmekde güzel gider şimdi 🤤
Ekmeğin güzel gitmediği bişey yok ki 🥹😅

Vazgeçememmmmmm daha az yiyorum/ daha çok cigniyorum sndbsjbdjdbd detaylara hakimiyetin 🤗🤗🤗 evet malum yer icin ipeksi19 ipeksi19 ye yazilan fitilin krem formu. Gogulda forumlarda vs bunun krem olanindan çok fayda gören varmış aldım ama sorun şu ki. Bunda bi aparat var iç basur için ama benim içte var midir hic bir fikrim yok dışına sürerek baslarim sanirim. Ele temas etmesi sorun yaratir mi ki acaba ondan mi başlık var dicem de receteyi okudum iç basur için aparat diye geçiyor 😂😂
Ayyy kız bayağıdır okuyamıyorum bir 10 sayfadan fazla gerideydim yanlışlıkla bildirime bastım nerde kaldığım da gitti 🤣🤣 Umarım önemli bir şey kacırmamışımdır 😊 Bende daha fitili kullanamadım alçılı bacağımı kaldıramıyorum 🤣🤣 Umarım faydasını görürsünüz kızlar Acelya A Acelya A ben zeytinyağından devamke 🤣

Nasıl oto koltuk rahat mı? Biz de Ağustos'ta gideceğiz 10 saatlik yol Ankara-muğla. Puset mi mantıklı oto koltuk mu acaba o zamana 5-6 aylık oluyor

Kızlar rota aşısını ne kadara yaptırdınız?
Canım ben cuma yaptırmayı düşünüyorum, tanıdık bir eczacı var 2300 fiyat verdi bize
Evet ne kadar ya biz de yaptiricaz bu haftalarda djdnjsjd

Son cinsel münasebetimiz de bebişi yaparken yaşanmıştı, seneidevriyesi yaklaşıyor🤣🤣 alt kısımla herhangi bir ilişkim kalmamıştır🤣🤣
Bu eşittir beennn 😂😂😂 geçen bir tutturdu hadi hadi diye, tam icraat aşamasındaydı ki Begüm kuşu uyandı 😂😂😂 üstüne kuma istemiyor

Kıslar bebeği renkli göz doğup dönen var mı yoksa hala aynı mı durumlar döner mi acaba daha 🤔

bu kültürle ilgili olabilir onlar çat kapımı giderler ? Misafirleride çat kapımı gelir ? Öyleyse nazikçe uyarmak lazım ama fesatlık yapıyorlarsa böyle bir yaşantıları yoksada tavır koyabilirdim ben, benim kv kültğrleri böyle çatkapı yatak odasına bile asla kapı çalmadan girer ki misafirliği sen düşün, alt katı bize verilmiş kiracı var dı içinde, evi gezdirecekti indik alta kapıyı gümgüm çaldı çocuk açtı annem banyoda teyze dedi, pat kolumdan turup içeri soktu kadının yatak odasına kadar girdirip gezdirdi beni başka zaman gelelim dedim dinlemedi kadıncağız çıktı banyodan şook benide ilk kez görüyor okada rezil bir duruma düştüm ki ben arkama bakmadan kaçtım o evden sonradan anladım huyu buymuş ama ne iğrenç bir görgü bu halende aynı düzen devam yatak odamıza pat girer hegin uyarıyoruz genede giriyordu
Bugün kayinvalideme dedim niye haber vermediniz diye ama bizimkiler böyle herşeyi biz aileyiz modunda yaşadıkları için aman ne olacak yabancı degilki diyor başka biri olsa bende söylerdim zaten dedi bazı şeylere önem vermiyorlar abimlerrde öyle mesela.bir abim bir de erkek kardeşim var bize gelince o kadar rahatlar ki böyle yere filan uzanirlar eşim evdeyken filan samimiyet her iki tarafta rahatlığı getiriyor

Nasıl oto koltuk rahat mı? Biz de Ağustos'ta gideceğiz 10 saatlik yol Ankara-muğla. Puset mi mantıklı oto koltuk mu acaba o zamana 5-6 aylık oluyor
Valla sevdi sanki, yorumlara falan bakarak aldım ben internetten, en çok satanlar 1. Sırada, kullanan herkes çok beğenmiş, şimdilik sesi çıkmadı inşallah sever

Eklentiler

• IMG_2542.webp
    IMG_2542.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_2539.webp
    IMG_2539.webp
    30 KB · Görüntüleme: 34
Ayyy kız bayağıdır okuyamıyorum bir 10 sayfadan fazla gerideydim yanlışlıkla bildirime bastım nerde kaldığım da gitti 🤣🤣 Umarım önemli bir şey kacırmamışımdır 😊 Bende daha fitili kullanamadım alçılı bacağımı kaldıramıyorum 🤣🤣 Umarım faydasını görürsünüz kızlar Acelya A Acelya A ben zeytinyağından devamke 🤣
Ay 10 sayfa da okunmaz şimdi hee skndjsndkxk ama ben boş insan olduğum için (evi toplamiyorum bazi boş zamanlarimda) gelip okurdum yavaş yavaş herhalde işsizim biraz wkdnsjjkdjjd senin alçı çıksın düzelince başlarsın çok aşırı kötü etmiyorsa şuan wc seni 🥹🥹
Canım ben cuma yaptırmayı düşünüyorum, tanıdık bir eczacı var 2300 fiyat verdi bize

Bu eşittir beennn 😂😂😂 geçen bir tutturdu hadi hadi diye, tam icraat aşamasındaydı ki Begüm kuşu uyandı 😂😂😂 üstüne kuma istemiyor
Bizim de ipek tam ortasında miziklandi dedim gidim uyutim sonra yaparız dedi dur ağlamıyor şuan aglarsa bakariz ksbdjsndjdj sonra geri uyumuş 😅😅😅 ipek hanim kardeş istiyo belli ki nsbdjwjdjsjdj
Kıslar bebeği renkli göz doğup dönen var mı yoksa hala aynı mı durumlar döner mi acaba daha 🤔
Benim abim masmavi gözleri sarışın saçlı falanmis sonra kahveye döndü saç da siyah trni orta halli ama süt gibi değil yani şuan görsen yuj nalaka dersin ama öyleymiş nsndjdkd ailenizde varsa donmeyebilir belki 🥹
Ahahh bizim senei devriye de yaklaşıyor 🤣 12 Haziran sat tarihi 🤣🤣 Nasıl bir kutlama yapsak 🤣
Konfetili fişekli mumlu bir kutlama yakışır ksjdjsjjdjsndkd helal olsun valla kocam dursa ben durmazdim herhalde hamilelikte de🤭🤭🤭
Bugün kayinvalideme dedim niye haber vermediniz diye ama bizimkiler böyle herşeyi biz aileyiz modunda yaşadıkları için aman ne olacak yabancı degilki diyor başka biri olsa bende söylerdim zaten dedi bazı şeylere önem vermiyorlar abimlerrde öyle mesela.bir abim bir de erkek kardeşim var bize gelince o kadar rahatlar ki böyle yere filan uzanirlar eşim evdeyken filan samimiyet her iki tarafta rahatlığı getiriyor
Bırakın da ona ben katar vereyim deseydin keske hadsizik başka bir şey değil

Valla sevdi sanki, yorumlara falan bakarak aldım ben internetten, en çok satanlar 1. Sırada, kullanan herkes çok beğenmiş, şimdilik sesi çıkmadı inşallah sever
Ay oturur halde mi şuan yoksa puset gibi yapilabiliyor mu içi acaba bizde de var ama şuan arabamiz yok (sad story) o yüzden kullanmiyoruz şuan ama bakıcam onun da bu tipse bayramda annemlere giderken takariz belki sonuçta 2 saat de olsa yol yoldur sehir içinde pusetle idare ediyoduk ama çok da güvenli gelmiyor. Minnoşun sevdiyse sever alıştır şimdiden sonra hiç istemiyolar galiba oturmayı falan

Back
X