- 1 Nisan 2014
- 4.624
- 7.141
- 358
- Konu Sahibi elektroforez
- #38.581
Ayyy bende olmadım ve üçücüncü çocuk fikri inanılmaz geliyor dün bile bundan bahsettik ya olursa ne yaparız ben ikinciyi bile kaldıramamışken hemn ikinci bir korunma yöntemi bulmalıyımKızlar ya ben 19 martta doğum yaptım hâlâ adet olmadım normal mi acaba. İhtimal yok ama çok korkuyorum ya hamileysem diyeçünkü kızım sürpriz olmuştu bize
![]()

Ya oğlum öyle 10 dk falan uyuyor 10 dk uyanık o sıradada hep ağlıyor ne istiyor anlayamıyorumda ama 5-6 aydan sonra düzelecek inşallahKızlaar 2 gün sonra tam iki aylik olacağız ve gündüz uykuları perperisan normal mi 10 dk şekerleme uyanış 15 dk şekerleme yine uyanış sar başa al salla derken bu saat ettik![]()

4. Ay felaket bir hal alıyor uykuları tabiki her bebekte olacak diye bişey yok korkutmayayım ama bir değişime giriyormuş uykuları oyüzden düzensizleşip tekrar düzene giriyormuş inşallah hepimizin bebeleri deliksiz uyurKimdi ya 4. Aydan bildiriyorum şuan tadini çıkarın diye burda okudum sanki gece ya da aşırı uykuluydum geberirken algılarim mi yanlış anladi jsbxjsnxjdj bu sabah biz de öyleyiz 3 aylik olacak nsnxnnxnx bi sabah uyuyo bi sabah uyumuyo gündüzleri böyleyiz

Yeni mi almıştın halıyı ben bugün kaldırdım oynayamıyor du boş boş duruyor diye tekrar çıkarayım bakalım duracak mı çok merak ediyorum durursa eğer harika olacak benim içinBenim bebiş piyanolu oyun halısını çok seviyor bırakıp wc gidiyorum yemek yiyebiliyorım çok şükür
İlk üç ay fazla kilo alıyorlar sonraları gittikçe alımları azalıyor canını sıkma zayıflamamış annesi alım artışı düşmüş şey gibi oldu buda nüfus artış hızıKızlar bugun kontrolumuz vardı 21 gunde 300 gr kilo almıs sadece.bıraz moralım bozuldu cok ıyı kılo alıyodu ayda 1.100 gr falan asıdan sonra cocuk zayıfladı ya cok uzuldum

Belinde nasıl bir ağrı var tam olarak hiçmi azalmadıCok guzel bir konuya degindin benimde dogumdan beri belim agriyor gececek gibide durmuyor
Bende adet olmadim hala ama normaldir sanirim. Aylarca olmayanlar varmis
Doğumun arkasına 2 ay kadar bir ağrı yaşadım sanki bel kemiklerim ayrılmış ama birleşmeyi unutmuş gbi bir ağrıydı çok şükür baya azaldı