• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Kızlar ya ben 19 martta doğum yaptım hâlâ adet olmadım normal mi acaba. İhtimal yok ama çok korkuyorum ya hamileysem diye 😂 çünkü kızım sürpriz olmuştu bize 😂
Ayyy bende olmadım ve üçücüncü çocuk fikri inanılmaz geliyor dün bile bundan bahsettik ya olursa ne yaparız ben ikinciyi bile kaldıramamışken hemn ikinci bir korunma yöntemi bulmalıyım🤭
Kızlaar 2 gün sonra tam iki aylik olacağız ve gündüz uykuları perperisan normal mi 10 dk şekerleme uyanış 15 dk şekerleme yine uyanış sar başa al salla derken bu saat ettik 😑
Ya oğlum öyle 10 dk falan uyuyor 10 dk uyanık o sıradada hep ağlıyor ne istiyor anlayamıyorumda ama 5-6 aydan sonra düzelecek inşallah 🤲🏻
Kimdi ya 4. Aydan bildiriyorum şuan tadini çıkarın diye burda okudum sanki gece ya da aşırı uykuluydum geberirken algılarim mi yanlış anladi jsbxjsnxjdj bu sabah biz de öyleyiz 3 aylik olacak nsnxnnxnx bi sabah uyuyo bi sabah uyumuyo gündüzleri böyleyiz
4. Ay felaket bir hal alıyor uykuları tabiki her bebekte olacak diye bişey yok korkutmayayım ama bir değişime giriyormuş uykuları oyüzden düzensizleşip tekrar düzene giriyormuş inşallah hepimizin bebeleri deliksiz uyur 😄
Benim bebiş piyanolu oyun halısını çok seviyor bırakıp wc gidiyorum yemek yiyebiliyorım çok şükür
Yeni mi almıştın halıyı ben bugün kaldırdım oynayamıyor du boş boş duruyor diye tekrar çıkarayım bakalım duracak mı çok merak ediyorum durursa eğer harika olacak benim için
Kızlar bugun kontrolumuz vardı 21 gunde 300 gr kilo almıs sadece.bıraz moralım bozuldu cok ıyı kılo alıyodu ayda 1.100 gr falan asıdan sonra cocuk zayıfladı ya cok uzuldum
İlk üç ay fazla kilo alıyorlar sonraları gittikçe alımları azalıyor canını sıkma zayıflamamış annesi alım artışı düşmüş şey gibi oldu buda nüfus artış hızı 😄
Cok guzel bir konuya degindin benimde dogumdan beri belim agriyor gececek gibide durmuyor😐
Bende adet olmadim hala ama normaldir sanirim. Aylarca olmayanlar varmis
Belinde nasıl bir ağrı var tam olarak hiçmi azalmadı
Doğumun arkasına 2 ay kadar bir ağrı yaşadım sanki bel kemiklerim ayrılmış ama birleşmeyi unutmuş gbi bir ağrıydı çok şükür baya azaldı

1 gün girmedim diye bu kadar öok konuşulurmu sayfa benim cevaplarla dolacak ama kusura bakmayın 😂

Ben bayram temizliği yaptım valla çok mutluyum eşim evde yoktu ağlayarak başladığım günlerden birisindeyken komşum geld bebeklerimle ilgilendi bende camlardan oerdelerden başladım dışarıları balkonları yıkadım evi baştan sona temizle wc banyo heryeri hallettim buginde dolap içlerine bakarım durduklarında yemeği yapmam gerek ama önce bebelerim aç kalmasın bşrazcık rahatladım bayramda birsürü misafirim var yatılıya

1 gün girmedim diye bu kadar öok konuşulurmu sayfa benim cevaplarla dolacak ama kusura bakmayın 😂

Ben bayram temizliği yaptım valla çok mutluyum eşim evde yoktu ağlayarak başladığım günlerden birisindeyken komşum geld bebeklerimle ilgilendi bende camlardan oerdelerden başladım dışarıları balkonları yıkadım evi baştan sona temizle wc banyo heryeri hallettim buginde dolap içlerine bakarım durduklarında yemeği yapmam gerek ama önce bebelerim aç kalmasın bşrazcık rahatladım bayramda birsürü misafirim var yatılıya
Senin de gazan mubarek olsun bacım 😂 misafir işi zor ya keşke deseler ki bu kadinin iki bebesi var gelmeyek... Ama diyen yok işte allah kolaylık versin valla

Ayyy bende olmadım ve üçücüncü çocuk fikri inanılmaz geliyor dün bile bundan bahsettik ya olursa ne yaparız ben ikinciyi bile kaldıramamışken hemn ikinci bir korunma yöntemi bulmalıyım🤭

Ya oğlum öyle 10 dk falan uyuyor 10 dk uyanık o sıradada hep ağlıyor ne istiyor anlayamıyorumda ama 5-6 aydan sonra düzelecek inşallah 🤲🏻

4. Ay felaket bir hal alıyor uykuları tabiki her bebekte olacak diye bişey yok korkutmayayım ama bir değişime giriyormuş uykuları oyüzden düzensizleşip tekrar düzene giriyormuş inşallah hepimizin bebeleri deliksiz uyur 😄

Yeni mi almıştın halıyı ben bugün kaldırdım oynayamıyor du boş boş duruyor diye tekrar çıkarayım bakalım duracak mı çok merak ediyorum durursa eğer harika olacak benim için

İlk üç ay fazla kilo alıyorlar sonraları gittikçe alımları azalıyor canını sıkma zayıflamamış annesi alım artışı düşmüş şey gibi oldu buda nüfus artış hızı 😄

Doğumun arkasına 2 ay kadar bir ağrı yaşadım sanki bel kemiklerim ayrılmış ama birleşmeyi unutmuş gbi bir ağrıydı çok şükür baya azaldı
Cnm öne dogru egilip kalkarken agri oluyor sadece. Kalcamin ustu hemen. Kalkarken oyle agriyorki zar zor dogruluyorum. Benim 3 ay olcak hala gecmedi. Dogumla mi alakali bilemedim

Bence oto koltuğu çünkü daha yüksek çocuk daha yukarda olduğu için etrafı görüp oyalanabilir , tabi en önemlisi yolculuğu sevmesi , ilk oğlum araba yolculuğunu severdi , arabaya binince uyurdu hep, 2 aylıktan itibaren uzun yollara çıktık hep .. Ama şuanki şimdilik sevmiyor gibi araba da kucakta olmak istiyor .. İnşallah alışır bayramda bizde yakın şehirlere gidelim diyoruz bakalım başımıza neler gelecek🫣
Benim de sevmiyor kucak istiyordu ama dün 1 saat gidiş 1 saat geliş yola çıktık genellikle uyudu uyanıkkrn de ağlamafı pus ette durdu aşırı mutluyum 😀

Gerçekten Allah şuan isteyenlere versin kızım bana yetiyor yeniden bir hamilelik çok korkutucu geliyor 😀

Acelya A Acelya A önceden almıştım ama daha yeni kurdum ve ilgisini çekmeye başladı, bu aylarda seslere ilgisi artıyor ya hoşuna gitti. Bir dene olmazsa sonra bir daha denersin canım benimkinin yeni ilgisini çekti
Daha bugün kursam oynar mı diye düşündüm 63 günlük. Hiç yeltenmeyeyim o zaman😄

Bi dene istersen ben denemedim öncesinde ama oyuncaklar da ilgisini çekmiyordu o dönem dnkdksksksks
Ay sorma şu solucan gibi oyuncak var ya plastik sallayınca ses çıkarıyor. Elimle tuttum baktı sadece sonra hızlıca salladım sesten korktu yavrum🤣🤣 bir süre daha bekleyeyim ben🤣

Ben de baslicam tekrardan, su an pelvik taban terapisine gidiyorum, cunku canim oglum gelirken altta var ne yoksa alt ust etmis🥲 saka bir yana sistosel ve rektosel baslangicim cikti. İlerlemesin diye ugrasiyorum baya. Simdilik sadece biraz rahatsiz edici bir hissiyat var asagda. Emzirme bitince azalir diyorlar ama moralim cok bozuk. Bir cocuk dogurdum saglam kalan hicbir tarafim kalmadi ki hamilelik boyunca yoga ve reformer yaptim pelvik tabanim guclensin diye
Yazdıklarına internetten bu ne demek şu ne demek diye araştırdım 😂sarkma givi bişey mi var ne gibi belirtilerşn oldu neler yapıyorsunuz terapide
Ben doğumla alakası olduğunu sanmıyorum hormonla.alakali bence süt çok cikmasa bile o hormon çalışıyor kesin ondan ağrıyı baskilayan bir şeyler oluyor düşüncem o yönde 😆 peki sütü kesince mesela seneye falan ağrılar geri gelir mi? Yoksa ömür boyu ağrısız mi olacak kndjsndkd

Üf benim kokusuz ama hafif sarıya dönük akıntım hala devam ediyor genel olarak hep var enfeksiyon mu oluyo bu kötü kokusu yok o yüzden yumurtlama seffaf akıntısı oluyosa da anlayamıyorum açıkçası 🫠

Ay inşallah geri gelmez ağrılar çünkü gerçekten çekilmiyor 🤭

Veee sevgili hormonlarım hissetmiş gibi sanırım adet oldum 😀 ve gerçekten hiç ağrı falan yok tuvalette farkettim. Gerçi yeni başlayınca olmuyordu zaten ağrım ertesi gün oluyordu bakalım nası olacak

Ay süt kesilince ağrının geri gelme ihtimalini hiç düşünmedim ya evet ya gelirse😑 ben adet olmayı da unutmuşum zaten sizin mesajları görünce hee öyle bir şey yaşıyorduk diye aklıma geldi😂😂😂
karnımda ve bacaklarımda ağrı dolaşıyor tamda adet olacak gibi geliyorlar gidiyorlar geliyorlar gidiyorlar 😄sizdede böyle şeyler oluyormu ama kanama olmuyor kendimi adet olmış mu saymalıyım kanmı çıkmıyor anlayamadjmki😂

Helal olsun benimki her gün tepemde sjzbusbsjabsjhd aşırı gergin stresli ve korku doluyum bir kaza olacak diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum çünkü neyden korktuysam başıma geldiği için ksnsksjjshdjas ama bu daha çok korkutuyo tabi 😆😆😆 20 günde bir kanama neden oluyo kiz bildiğimiz regl mi yoksa başka bir şey mi var
Hakikaten sen unutmuşsun adet olayını hani 21 ile 40 gün de bir olan şey var ya 😂😂belki onunkini erken oluyordur bir sıkıntısı yoksa

Yazdıklarına internetten bu ne demek şu ne demek diye araştırdım 😂sarkma givi bişey mi var ne gibi belirtilerşn oldu neler yapıyorsunuz terapide

karnımda ve bacaklarımda ağrı dolaşıyor tamda adet olacak gibi geliyorlar gidiyorlar geliyorlar gidiyorlar 😄sizdede böyle şeyler oluyormu ama kanama olmuyor kendimi adet olmış mu saymalıyım kanmı çıkmıyor anlayamadjmki😂
Bende hiç adet belirtisi yok. Çok iyi böyle bayıldım😂

Kızlar size bir soru ben kayınvalidem ile altlı üstlü yaşıyorum bı gorumcem var bekar 32 yaşında teyzesinin kızı geldi genç bı kız 25 yaşında gezmeye gelmiş onlarda kalıyor iki gün aldı akşam Cat kapı aldı geldi bize ev karman corman 3 cocukli bir evi düşünün artık bende eşime kızdım bir msj yazmak zormuydu hoş o kadar surede biseyde yapamazdim zaten ben çok kızdım eşime bişey olmaz diyorda ayıp yani sizce fesatligindan mi yapmıştır sadece çaya geleceğiz dese o bile yeterliydi ben çok ayipladim
bu kültürle ilgili olabilir onlar çat kapımı giderler ? Misafirleride çat kapımı gelir ? Öyleyse nazikçe uyarmak lazım ama fesatlık yapıyorlarsa böyle bir yaşantıları yoksada tavır koyabilirdim ben, benim kv kültğrleri böyle çatkapı yatak odasına bile asla kapı çalmadan girer ki misafirliği sen düşün, alt katı bize verilmiş kiracı var dı içinde, evi gezdirecekti indik alta kapıyı gümgüm çaldı çocuk açtı annem banyoda teyze dedi, pat kolumdan turup içeri soktu kadının yatak odasına kadar girdirip gezdirdi beni başka zaman gelelim dedim dinlemedi kadıncağız çıktı banyodan şook benide ilk kez görüyor okada rezil bir duruma düştüm ki ben arkama bakmadan kaçtım o evden sonradan anladım huyu buymuş ama ne iğrenç bir görgü bu halende aynı düzen devam yatak odamıza pat girer hegin uyarıyoruz genede giriyordu

En azından memede sakinleşiyor diyorum kendime. Hiç emziremeyen anneler var diyorum. Yeterli gelemesem de bu duyguyu tattım diyorum, elimden geleni yaptım diyorum ama bence artık ego mu yapıyorum diye düşünmeye başladım.
Farkında olmadan diğerleri nasıl yapabiliyor da bende niye az diye mi tribe giriyorum ki ? Çünkü dediğiniz gibi çok şükür her imkanımız var bebeklerimiz doyuyor... Neyin derdi bu ? Olan 2 damla sütü de düşüne düşüne keseceğim bu gidişle 🤦🏻‍♀️
ANALIK işte bu ne yapsan saçını süpürge etsende yetmiyor vşcdan azabı hep biryer den yüklenşyor şimdi bşle arkadaşımla mükemmel analığı konuşuyorduk herşey dörtdörtlük yapmaya çalışıyorum bir şeyi eksşk olsa vay efendim ne kötü anneyim bu şeytan vesvesesi gibi bişey dedi arkadaşım okadar haklıydıki düşünğnce anlıyorum sinirlerimizi geriyor bu durum

Günaydın bacılar 🌹🌹🌹
Yenilmesi yasak kara listenin 1. Sırasında taze soğan var 🥹🥹🥹 sabaha kadar uyumadı.. bu da bana ders olsun 🥹🥹🥹

Bir de süt yapar derler .Ay bilmiyorum gaz yapan şeyler yiyince uyuyor yemeyince uyumuyor bazen .Anlamadım ben de o yüzden gönlümden geçeni yiyorum,zaten hep yiyorum.Hamileyken zayıftım şimdi ohooo 🥹nasıl vereceğim bu kiloyu canım sıkılıyor
Soğan bulgur mercimek süt yapar derler gaz da yapıyor hem gaz hem süt yapan şeyler arasında bir ilişki buldum ben 😂

Soğan bulgur mercimek süt yapar derler gaz da yapıyor hem gaz hem süt yapan şeyler arasında bir ilişki buldum ben 😂
Ya bide soguk şeyler yiyip icmeyin gaz yapar derler. Bana gaz yapmiyor bebege nasil yapiyor anlamiorum😀 mersinin sıcağında soguk icmeden nasil dayanabilir insan banada yazik yani😀😀

Benim biraz bel ağrısı vardı da kondurmamıştım şimdi az az damla şeklinde geliyor adet ama eminim pıhtı da geldi çünkü. Ay neler konuşuyoruz 😂

Benim biraz bel ağrısı vardı da kondurmamıştım şimdi az az damla şeklinde geliyor adet ama eminim pıhtı da geldi çünkü. Ay neler konuşuyoruz 😂
Adet olanların bebişi kaç günlük diye kontrol ediyorum devamlı. Senle çok yakınız ya kahroldum şu an🤣🤣 olmam inş yareppim amin🤣

Back
X