ay benim bebeğim de son 3-4 gündür belki daha fazla bahsettiğinize benzer şeyler yapıyor. ama susuyor sonra bişekilde. hiç susmadığını düşünmek istemiyorum bile çok zor. senlik bir şey yok tabi ki. geçecek bişekilde ben de neden ve nasıl çözemiyorum diştir diye düşünüyorum. daha hiç dişi çıkmadı.
uykusunda birden bire bağırarak ağlamaya başlıyo ama gözleri kapalı. önceden de böyle yapıyodu emip geri uyuyodu. şimdi meme koyuyorum ağzına almıyo ağlamaya devam ediyo. gazını çıkarmaya çalışıyorum eviriyorum çeviriyorum yok. bazen uzun sürüyo artık uyandırmaya çalışıyorum gecenin köründe ama uyanmıyo. sonra genellikle karnının üstüne yatırıp beline masaj yapıp piş miş sakinleştirecem diye uğraşırken susuyo ya da meme verdiğimde kabul edip emerek sakinleyip uyuyo falan. her gece 3-4 kez yapıyo sanırım bunu (normal acıkma üşüme sinek ısırdı vs gibi uyanıp emerek geri uyumalar hariç) ben de uyku sersemi hayaller alemi gibi çok hatırlayamıyorum gece yaşadıklarımı. kaç kez ağlıyo kaç kez emiyo bilemiyorum. hatta sabah uyandığımda bakıyorum bebeğim uyanmış takılıyo kendi kendine falan kaçta kalktığından bile bihaberim
bi de çok çok zor gece uykusuna dalıyo burda daha önce de yazmıştım calpol verdim öyle uyudu diye o kadar çıldırıyo çaresiz bırakıyo ki neresi ağrıyosa derman bulamıyorum rahatlasın diye calpol vermek zorunda kaldım. dün yine böyle oldu ne yazık ki ama calpolle falan da sakinlemedi. bugün artık yine o raddeye gelmesine rağmen vermedim ağlaya sızlana uyudu. ama demin uykusunda yine bağırdı. ben direkt böyle beşikte uyutuyorum ayağımla koltukta otururken sallıyorum mızırdadıkça sallıyorum geri dalıyo çoğu zaman. sonra gece yatacağım zaman alıp yatağımın yanındaki park yatağına koyuyorum orda devam ediyoruz sabaha kadar (arada komple uyanır uyumazsa tekrar salona beşiğe

) uyku eğitimi hak götüre geçen ayağımda sallayarak uyuttum diye bayram ettim başka türlü de uyuyomuş diye heheh