• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174

Eklentiler

• IMG_20251013_135716.webp
    IMG_20251013_135716.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 22
kız olursa hep pera ada ya da sadece ada istiyordum da şimdi susalım konuşmaya gerek yok çünkü ortada bşey yok sjdfhsf sen 19 martta mı doğurdun
Bişi yok bişi yok bişi yok jsbdhsbdjsndjd benim de bu ay bir hafta gecikti ruyalarim bebek doluydu korkunç ajbdhwgdjsjdjdjd

benim de doğumum istediğim gibi olmadı belki de doğum hikayemi onarmak istediğim için böyle bi isteğim var diye düşünüyorum. bi yandan da şu an çalışmamama rağmen hiçbi şeye yetişemiyorum bi de 2. bebek olsa naparım. babası da para kazancam diye eve gelmez hepten tek kalırım. anam zaten yaşlı gücü yetmedi ilkine bile.

ben de böyle düşünüyorum aslında. bebek doğunca etrafımdaki kimsenin yüzüne bakamadım sadece onla uğraşmak tüketti tüm vaktimi. hala da öyle 7 aylık oldu. şimdi yeni doğmuş bi bebeğim olsa onla ilgilenmekten oğlumla ilgilenemem ve altın çağında ona 500 milyon tane şey öğretme fırsatımı kaçırmış olurum aslında. neyse artık babasının dediği gibi arkadaş edinip onlarla oynar. inşallah anası gibi asosyal olmaz
Belki biraz daha ilerde yaparsiniz:) benim de emzirme cok travmatikti zaten erken dogumdu, ve lohusalik asiri kotuydu. Esim de lohusaydi en basitinden. Ve su an hadi ikinci diyor, hakli aslinda bir yandan ben 35 im o 38, bunda bile mahvolduk ve ben hep kardesi olsun isterdim, dunyada en onemli insan kardesimdi bebemden once😂 evet ilgim azalicak belki ama ona en guzel seyi vermis olucaktim. Ama simdilik tesekkurler😂 yalniz da buyur, yegenleri olur belki onlarla takilirlar falan diyorum 🥲 ben hala lohusayim ayrica ya, gecmiyor bitmiyor. Anlamiyorum🥲

Kabizlik benim oglumda da surkeli oluyor, seftali armut erik cok ise yaramadi,
Su kesinlikle ise yariyor, ben vermiyordum once sutten aliyor diye de su an 100 ml falan iciyor
Chia tohumu veriyorum oglenleri yogurtla meyveyle, o da iyi geliyor.
Asil gecen evdekilerle bir corba yaptim, sonra cok rahat kaka yapti, turuncu mercimek, tatli patates, patates, kabak havuc. İnce tarafla rendeleyip cok pisirdim, puturlu olsun diye, ama blenderdan gecirseniz de olur tabi. Uzerine bolca zeytinyagi, Sonrasini ne siz sorun ne ben soyliyim😂

Kabizlik benim oglumda da surkeli oluyor, seftali armut erik cok ise yaramadi,
Su kesinlikle ise yariyor, ben vermiyordum once sutten aliyor diye de su an 100 ml falan iciyor
Chia tohumu veriyorum oglenleri yogurtla meyveyle, o da iyi geliyor.
Asil gecen evdekilerle bir corba yaptim, sonra cok rahat kaka yapti, turuncu mercimek, tatli patates, patates, kabak havuc. İnce tarafla rendeleyip cok pisirdim, puturlu olsun diye, ama blenderdan gecirseniz de olur tabi. Uzerine bolca zeytinyagi, Sonrasini ne siz sorun ne ben soyliyim😂
Tatlı patates gerçekten çok iyi geliyor ya kabızlığa lifli ya ben de sürekli kullanıyorum. Bugün de pirinçli çorba yaptım ilk defa vereceğim bakalım beğenecek mi :)

Kızlar bu arada kaç numara bebek bezi kullanıyorsunuz ya? Ben 5 numara kullanıyorum acaba çok mu büyük bazen sızıntı oluyor çiş özellikle acaba büyük mü bez alıyorum ya siz daha küçük mü takıyorsunuz ?

Kızlar bu arada kaç numara bebek bezi kullanıyorsunuz ya? Ben 5 numara kullanıyorum acaba çok mu büyük bazen sızıntı oluyor çiş özellikle acaba büyük mü bez alıyorum ya siz daha küçük mü takıyorsunuz ?
Ben de bir süredir 5 numara takıyorum, 4te taşma ve iz bırakma yaşamıştım bundan memnunum

Back
X