- 26 Ocak 2021
- 1.019
- 2.889
- 83
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
- #50.001
Ben mucveri firinda yaptim, valla bayildik. Cok lezzetli oldu cocugun yemegi donduruculuk yaptim diye yiyemedim ama asiri iyi oldu yaBen yumurtayı sadece muhallebi üzerinde ezip veremiyorum asla tek, labneyle ya da başka bişeyle yemiyor. Çiğnemeyi seviyor ama pankek sevmiyor mücver denicem bi de bakalım sever bence mücver sevilmez mi ama ya![]()
Ben de benzer ilerledim, once rendeleyip mercimek corbasi, sonra kirik pirincli corba, sonra basmatili, sonra kiymali yesil mercimek, su an en son kiymali arpa sehriye yiyordu. Bunlar okey de ben meyve verirken hep rendeliyorum ya, arada kavunu falan eline vermistim. Elmayi nasil veriyorsunuz mesela?Ben pütürlü için önce mercimek çorbası yaptım herşeyi minik minik doğra hiç blend etme patates havuç rende de yapabilirsin rendenin ince yeriyle soğanı da ufak ufak doğradım
Sonra yoğurt çorbası yaptım pirinçli bebekler çok seviyor
Sonra tarhanasına şehriye sonra da ekmek doğradım minicik minicik. Adım adım ilerleyebilirsin. Kuzu köfte yaptım kıvamını yumuşak tuttum onu da deneyebilirisn
Sırada ekşili köfteyi ekşisiz yapmak var
Bugğn ezogelin çorba var umarım sever![]()
Ben de burda bir tane buldum, tek elle acilip kapaniyor onu aldim. Yakin yerlere onla gidiyoruz, kucagimda bebegle merdiven inip cikabiliyorum bayaa iyi oldu. Ya da katlaninca market arabasina sigiyorBuldum bi tane 3 bin küsür alcam onu