• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Acaba ek gıda yetersiz geliyor ondan mı diye düşündüm de yemek istemiyor pek bi şey . Doyurucu şeyler deneyesim var akşam yemeği için de bakalım alakası var mı
Sanmıyorum , hangi besin sabaha kadar tok tutabilir ki , bence tamamen meme bağımlılığı , 8 ay nasıl geçti anlamadık bile kaldı Bi o kadar daha diye teselli ediyorum ...

Sanmıyorum , hangi besin sabaha kadar tok tutabilir ki , bence tamamen meme bağımlılığı , 8 ay nasıl geçti anlamadık bile kaldı Bi o kadar daha diye teselli ediyorum ...
Alışkanlık o zaman bizimki de kendinden şüphe ediyor insan doymuyor mu diye

Kızlar günde kaç kere kaç ml mama veriyorsunuz? Ek gıdadan dolayı benimki su ve ek gıda istiyor, mama içmek istemiyor ama normal sanırım

Gece bebenin bezini degistiriyor musunuz? Sanki benimkinin degismesi gerekiyor gibi hissediyorum, uyku egitiminde kadin degistirme alismasin demisti ama
Aşırı dolduysa ve uyandıysa değiştiriyorum ben, uyanmadıysa dolu da olsa zorda kalmadıkça değişmiyorum

Kızlar günde kaç kere kaç ml mama veriyorsunuz? Ek gıdadan dolayı benimki su ve ek gıda istiyor, mama içmek istemiyor ama normal sanırım
Benimki günde 5 kere 150 ml içiyor, ek gıdayı pek yemiyor . Mamadan dolayı mı diye şüphe ettim bir kaç kere azaltıp da ek gıda verdim yine değişmedi. Tadımlarda aslında açıyordu ağzını az da olsa yiyordu nezamanki hastalandı doktor antibiotik şurup verdi onu verirken baya direnip ağlıyordu ondan şüpheleniyorum acaba o yüzden mi ağzını kitliyor. Kafama çok takıyorum yemiyor diye. Bi naylon aldım mama sandalyesinin altına seriyorum yaptıklarımı koyuyorum önüne artık mincirarak bi sekilde az da olsa ağzına götürüyor ama hala doyurucu bi şekilde yediği söylenemez. İnşallah zaman geçtikçe kaşık reddine bi çözüm bulurum.

Gece bebenin bezini degistiriyor musunuz? Sanki benimkinin degismesi gerekiyor gibi hissediyorum, uyku egitiminde kadin degistirme alismasin demisti ama
Ben gece uykusuna yatırmadan önce değiştiriyorum sonra da sabah uyanınca gece degistirmiyorum uyanır diye. Zaten kendi uyanırsa ozaman anca. Ama benimki maşallah gece deliksiz uyuyor emmediği için heralde mamayla besleniyor.

Benimki günde 5 kere 150 ml içiyor, ek gıdayı pek yemiyor . Mamadan dolayı mı diye şüphe ettim bir kaç kere azaltıp da ek gıda verdim yine değişmedi. Tadımlarda aslında açıyordu ağzını az da olsa yiyordu nezamanki hastalandı doktor antibiotik şurup verdi onu verirken baya direnip ağlıyordu ondan şüpheleniyorum acaba o yüzden mi ağzını kitliyor. Kafama çok takıyorum yemiyor diye. Bi naylon aldım mama sandalyesinin altına seriyorum yaptıklarımı koyuyorum önüne artık mincirarak bi sekilde az da olsa ağzına götürüyor ama hala doyurucu bi şekilde yediği söylenemez. İnşallah zaman geçtikçe kaşık reddine bi çözüm bulurum.
Maşallah canım zaten henüz doyacak kadar yemese de olur sıkma canını. Ana besin mama olması lazım ama benimki 3-4 kere 120ml zar xor veriyorum ek gıda olarak da çok şey verdiğim söylenemez yani. Düzgün öğünler vermeliyim artık çünkü mama istemiyor ben mamaya güveniyordum

Emziren tüm arkadaşlara Allah sabır versin özellikle diş döneminde… bizim emzirme olayımız işe döndükten sonra bir ay içinde bitti zaten ikisini bir arada götüremezmişim.. işe git gel sonra yemek yap, büyüğe ders çalıştır ortancaya etkinlik küçüğe ek gıda derken insanlıktan çıkıyorum eve misafir gelsin istemiyorum zaten tersliyorum bu konuda. Hala geçen hafta ortanca oğlan bademcik ameliyatı oldu şimdi de geçmiş olsun ziyaretleri için armaya başladılar. Enfeksiyon riski diye baştan savdım geçen hafta. Şimdi gelmek istiyoruz diyorlar yav ben işe mi gideyim üç çocuğa mı bakayım size mi hazırlanayım kendi üniversiteme mi yoğunlaşayım gelmeyin yav gelmeyin amaç görmek ise siz davet edin cıldırmalıl cidden.

Neyse herkes ayrı şeyden dertli bizim evde televizyon bir ses olarak hep açık bebek çoğu zaman bakmıyor bazen çok dikkatli bakıyor oğlumu oyalıyor genelde o izliyor ya da ben alışkanlık olarak açıyorum. Uyku düzeni iyi akşam erken uyuyor gece uyanmıyor ama sabah 6 gibi güne başlamış oluyoruz. Yemekte de yiyor artık ne bulursa ona ayrı yaptığım da oluyor yapamadığım da oluyor yapmayıp mama verdiğim de oluyor bir şekilde yuvarlanıp gidiyoruz öpüyorum herkesi öyle böyle bu kadar ay geçti 2 yıla kreş falan başlarlar bugünleri özleriz

Ben değiştirmiyorum ama 8 ay kontrolünde tesadüfi olarka yine idrar yolu enfeksiyonu olduğuny öğrendim. Bu 2. Defa oldu. Galiba değiştirmem gerekiyor. Siz de ara ara kontrol ettirin isterseniz. Çünkü ateş iştahsızlık huzursuzluk falan yoktu. Önlem amaçlı tahlil berdik daha önce de ağustosta olmuştu. Brn hala pamuk yapıp kullanıyordum ve molfix kullanıyordum onlardan mı oldu diyr ıslak mendil ve primaya geçtim yine oldu. Kakadan sonra yıkayacağım ve geceleri de değiştireceğim. Bazen biz fark etmesekte iye olabiliyormuş çünkü maalesef

Değil mi ypk o bize ayal ıyduracak yok dışarda uyumaya gezmeye alışsın bilmem ne şimdi uyku saati gelince tüm işi bırakıp koşa koşa eve gidiyorum 😀 yok fışarı mı çıkmak istiyor sıkılıp huysuzlaştı mı sça baş dağınıl eşofmanla koşa koşa dışarı çıkıyorum ev dağılsın umrumda olmuyor 😀 hamileyken konuşmak ne güzelmiş 😀
asjdhaj of beni anlattın ahjdh eskiden makyajsız çıkmazdım şu an üstümü giyersem şükür
Kızlar sizin bebeler gece kaç kez uyanıyor ya ben 2saate bi emzirmeye devam ya sürekli kalkıyor böyle olan var mı
2 saatte bir olursa uykumu almış oluyorum jsdfh
Kızlar sizin bebeler parmakla uzaktaki bi şeyi gösterdiğinizde o şeye mi bakıyor elinize mi 😀
evet artık hedefe bakıyor sdfaf
üstü ıslanmamışsa değiştirmiyoruum

Kızlar 9. Ay aşısı yaptıran var mı yan etki ne oldu. Bizi aradılar ama doktorumuz da salgın olan yerlerde öneririm dedi. Ay en kararsız kaldığım aşı diğerlerini düşünmedim bile

Back
X