Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 9. Ay aşısı yaptıran var mı yan etki ne oldu. Bizi aradılar ama doktorumuz da salgın olan yerlerde öneririm dedi. Ay en kararsız kaldığım aşı diğerlerini düşünmedim bile
Emziren tüm arkadaşlara Allah sabır versin özellikle diş döneminde… bizim emzirme olayımız işe döndükten sonra bir ay içinde bitti zaten ikisini bir arada götüremezmişim.. işe git gel sonra yemek yap, büyüğe ders çalıştır ortancaya etkinlik küçüğe ek gıda derken insanlıktan çıkıyorum eve misafir gelsin istemiyorum zaten tersliyorum bu konuda. Hala geçen hafta ortanca oğlan bademcik ameliyatı oldu şimdi de geçmiş olsun ziyaretleri için armaya başladılar. Enfeksiyon riski diye baştan savdım geçen hafta. Şimdi gelmek istiyoruz diyorlar yav ben işe mi gideyim üç çocuğa mı bakayım size mi hazırlanayım kendi üniversiteme mi yoğunlaşayım gelmeyin yav gelmeyin amaç görmek ise siz davet edin cıldırmalıl cidden.
Neyse herkes ayrı şeyden dertli bizim evde televizyon bir ses olarak hep açık bebek çoğu zaman bakmıyor bazen çok dikkatli bakıyor oğlumu oyalıyor genelde o izliyor ya da ben alışkanlık olarak açıyorum. Uyku düzeni iyi akşam erken uyuyor gece uyanmıyor ama sabah 6 gibi güne başlamış oluyoruz. Yemekte de yiyor artık ne bulursa ona ayrı yaptığım da oluyor yapamadığım da oluyor yapmayıp mama verdiğim de oluyor bir şekilde yuvarlanıp gidiyoruz öpüyorum herkesi öyle böyle bu kadar ay geçti 2 yıla kreş falan başlarlar bugünleri özleriz
stresi azaltmaya çalış kolay değil biliyorum ama bağışıklığının düşmemesi lazım. Benim bi müşterim vardı saçkıran olmuştu ama aşırı stresli, takıntılı, duygusal bir adamdı ama aşırı. Git bakalım bi doktora ne dicek