• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ya benimki hayır yapmayı öğrenmiş kafasını sallıyor hayır diyor 😁 cee eee oynuyor kaçtı kaçtı oynuyor. Bay bay yapıyor ama bay bay yapma amaçlı mı bilemedim bay bay yapması gerektiği zaman yapmıyor. Alkış yapmıyor henüz 9,5 aylık. Normal midir? Ha bir de oyuncak araba sürüyor 😄

Ya benimki hayır yapmayı öğrenmiş kafasını sallıyor hayır diyor 😁 cee eee oynuyor kaçtı kaçtı oynuyor. Bay bay yapıyor ama bay bay yapma amaçlı mı bilemedim bay bay yapması gerektiği zaman yapmıyor. Alkış yapmıyor henüz 9,5 aylık. Normal midir? Ha bir de oyuncak araba sürüyor 😄
Maşallah daha ne olsunduu🤩

Kızlar bir süredir benimki kakasını baya katı yapıyor sizinki de böyle mi? Öğün sayısı arttı diye sanırım normal mi bu? Sizinkiler hala cıvıl mı yapıyor nasıl yapıyor
Kızım da katı yapıyordu. Ek gıdayı bıraktığından beri eskisi gibi sıvı yapıyor. Normal bence.

Benimki ıı diyor bilinçli mi bilmiyorum 😀 aferin diyince ve alkışş diyince ve baybay diyince alkış yapıyor 😀öğrenince her şeye kullanayım dedi herhalde 😀ce ee bizde de var ya ya sabah uyanınca yanıma alıyorum yorganı yüzüne kapatıp açıyor ce ee diyeyim diye 😀 bizde de canı isterse anne diyor ama bilinçli olduğunu sanmıyorum emme, enne meme diyor emmediği halde 😀 baba dede falan yok ama normaldir herhslde diye düşünüyoeum diş flaan da çıkmadı daha

Dönemiyor mu dönmüyor mu? Yani yatırdın yere sırtüstü nasıl dönüyor? Dönmesi lazım diye biliyorum bi doktora danış kuzu en doğrusunu o söyler
5aylıkken falan işte dönüyordu şimdi genelde oturuyor kendi haline bıraktığımda bi şeye uzanmak için oturur pozisyondan emekleme pozisyonu alıyor ama geri dönmüyor

5aylıkken falan işte dönüyordu şimdi genelde oturuyor kendi haline bıraktığımda bi şeye uzanmak için oturur pozisyondan emekleme pozisyonu alıyor ama geri dönmüyor
Bez değiştirirken falan? Valla bilemedim ki benimki vida gibi döndüğünden yattığı yerde 🥲 sakin bebeğe de alışkın değilim hiç. Sen gittiğinde bi doktora sor bakalım ne dicek

Bez değiştirirken falan? Valla bilemedim ki benimki vida gibi döndüğünden yattığı yerde 🥲 sakin bebeğe de alışkın değilim hiç. Sen gittiğinde bi doktora sor bakalım ne dicek
Öyle dönüyor canım sağa sola demek istediğim tam dönmüyor yoksa çok kıpırdak benimki de geçen kontrol vardı aklıma gelmedi ya

Tam dönme derken anlamadım ben yuvarlanmıyor anlamında mı
Bir de daha önce yaptıysa bir süre yapmadıysa sorun değil. Benim kızımda otururken emekleme pozisyonuna geçiyordu sonra düşmekten korktu herhalde yapmadı. Normal emekliyor dönğyor falan ama oturur bıraktığımda öyle kalıyordu birden bire. Bir iki hafta sonra tekrae yapmaya başladı geçti öyle. Yeni şeyler öğrenirken daha önce öğrendiklerine ara verebiliyorlarmış. Belki öyle bir şeydir. Kaynak:cpt 😀

Back
X