- 19 Eylül 2024
- 1.492
- 1.806
- 48
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #22.001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bjtiklerdeym ayni kaburgalarm koptu kopacak smdi kerpetrnle tutup ayircam kaburgalari noluo orda diycm az kaldiNefes alamıyorum şuan o derece, evde yürüyorum oturamıyorum sağ tarafıma çöktü kızım resmen kaburgam can çekişiyor![]()
Ne bileyim normal muayenede dikişi alıp sonra ameliyata alacaklar falan diye düşündüm. Çok şükür Allah bu günleri gösterdi doğuma az kaldı. Ama korkular başladı bende rüyalarıma giriyor resmen sonra kendime kızıyorum korktuğum için cesaretli olamadığım için ama elimde değil heyecan var korku var.Sezeryanda alıyorlar canım öncesinde almazlar doğum başlamasın diye benim normal olduğundan 37 nin sonunda serklajı alacağım dedi
Kızın net bir insan annesi belli ki, bizim oğlan kararsız kalmış gibiBu çapraz duruş ve kaburgaya baskı hiç olması bende şimdiye kadar benimki sanırım hazirolda duruyo![]()
Hep geceleri artıyor elimle azıcık itiyorum ağrıyan yeri bebiş kıpırdıyor rahatı bozuluyor çılgın kızınBjtiklerdeym ayni kaburgalarm koptu kopacak smdi kerpetrnle tutup ayircam kaburgalari noluo orda diycm az kaldi
Ben de 35 artılarda giderim diye düşündüm kuzum sonra geç olur mu diye de düşündüm ama inşallah o zamana kadar bir sorun olmazsa 35 artılarda gideceğimO zaman dönmüş olsa söylerdi bence
Sancin olursa 34te gel dediğine göre normal durumda 34te beklemiyor mu acaba
O zaman 1 ay sonra bekliyor olabilir
Bende öyle yapmisti
Ayni 31 küsürde gitmistim
1 ay sonra çağırmıştı
Şimdi 35+1de gittim
Bu kizlar bizi pert ettiler adkdsmmHep geceleri artıyor elimle azıcık itiyorum ağrıyan yeri bebiş kıpırdıyor rahatı bozuluyor çılgın kızın![]()
Evet aşkm onu anlamaya çalışıyorumSen dönüp donmedigini anlamaya mi çalışılıyorsun hıçkırık önemli bı kıstas onu takip et bence alt karnindaysa baş asagidir
Benim de bir kere kaburgamda baskı hissedince dokundum bir sertlik vardı ben dokununca hemen çekti yumuşadı orası sanırım ayağına dokundumHep geceleri artıyor elimle azıcık itiyorum ağrıyan yeri bebiş kıpırdıyor rahatı bozuluyor çılgın kızın![]()
Bu kizlar bizi pert ettiler adkdsmm![]()
Eveeet dokununca çekiyorlar ben bazen konuşuyorum nolur yer değiştir diye geceleri sağ tarafıma yaslanmayı tercih ediyorBenim de bir kere kaburgamda baskı hissedince dokundum bir sertlik vardı ben dokununca hemen çekti yumuşadı orası sanırım ayağına dokundumtopuk kısmı gibi bir sertlikti
Suyum azalmış dedi doktor hareket azalınca yalancı sancıda kesildi. Yedim bitirdim kendimi 1 hafta geçmedi bana. Yarın kontrol var inş düzelmiştir tüm tuşlara bastım. Paranoyak oldukkBen de hiç olmadı yalancı sancı. Olmaması daha iyi benim için ama insan yine de acaba bir sorun mu var diyor biz de hiçbir şey beğenmiyoruz sanırım kafaya takacak şey ariyoruz
Canım eğer suyun vs gelirse acile gidiyosun hemen serklajı alırlar bana haber verirler doğum en kısa zamanda olur onun haricindeki durumlarda planladığımız sezeryan günü alcaz dikişi dedi. Ameliyat esnasında mi yoksa alttan muayene şeklinde mi alınacak onu sordum şaka yapar gibi bilmiyorum bakcaz dedi tedirgin etti beni. Ben ameliyat esasinda alınıyor diye biliyodum ama kafamı karıştırdı inşallah normal almaz
Ben hiç sormadım doktora da çok kilo aldım dedim heralde ondan sağ dizim çok zorluyor beni uzun süre aynı pozisyonda kalınca hareket ettiremiyorum resmen.
Bizim koca göbüşlerimiz ve o sırada içerideki bebeler
babaannemin 8 tane doğurması şoku.kız eskiler nasıl doğuruyormuş öyle 7-8 tane, ben tekte elendim eşime diyorum ilk ve tek bidaha bu süreci kaldıramam ben
(ay büyük konuşmayayım da tövbe tövbe
)
kayinvalidemin 140 boyuyla 13 tane doğurma şoku.babaannemin 8 tane doğurması şoku.![]()
Benim babaannem de 7babaannemin 8 tane doğurması şoku.![]()
Kötü bı his olmalı anlayabiliyorumNefes alamıyorum şuan o derece, evde yürüyorum oturamıyorum sağ tarafıma çöktü kızım resmen kaburgam can çekişiyor![]()
Ay zor olmazmi bence az çocuğu olanlar daha dinç oluyor daha az yaşlanıyor.Benim babaannem de 7ya ne bileyim zor değil mi ya bana mı zor geliyor
![]()
Hiç kanamaları vs olmuyor muydu acaba yaa onlarca derdimiz oldu bu sürede onlarda hiç mi olmuyormuş acabakayinvalidemin 140 boyuyla 13 tane doğurma şoku.![]()
Ay inanmıyorum ama yapılacak şey değil. Babaannem çok sorun yaşadı bu yüzden rahim sarkması vs. Ameliyat olmak zorunda kaldı, yoğun bakımda yattı. O zamanlar doktor yüzü görmemişler tabi. Hepsi de kız çocuğu içinkayinvalidemin 140 boyuyla 13 tane doğurma şoku.![]()