- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #23.101
Canım ben ebebekten baby me nin organic şampuanı aldım. İçeriği güzel. Farklı bi marka ve içeriği temiz arıyosan da Instagram'da mühendisoğlu kullanıcıso böyle içerik analizi yapıyo bakabilirsinKızlar bebek şampuanı olarak aldığınız markalar neler ?
Ben bulamıyorum, bölük bölük uyuyorum. Adam akıllı uyku kalmadiKizlar uyumak icin rahat pozisyonu nsil buluyosunuz ya
Günaydın nasıl oldun canım? Umarım her şey yolundadırKızlar bu gecenin aksiyonu benimiki saat önce aniden kusma başladı 6-7 kere peş peşe kustum aynı zamanda birazda ishal başladı, acil kendi hastaneme geldim. Tansiyon 13-9, ultrasonla baktı nöbetçi doktor bebek normal nst de hafif sancı vardı, kan verdim bekliyorum
Incia köpük şampuan aldım.Kızlar bebek şampuanı olarak aldığınız markalar neler ?
Valla canım ben 38+ larda doğum yapıcam az kaldı benim başlarım humanayaKizlar bu anne sutu arttirici seylere dogumdan ocne baslanir mi? Sutum hazir olsun diye
Canım benim geçmiş olsun şimdi nasılsın ?Kızlar bu gecenin aksiyonu benimiki saat önce aniden kusma başladı 6-7 kere peş peşe kustum aynı zamanda birazda ishal başladı, acil kendi hastaneme geldim. Tansiyon 13-9, ultrasonla baktı nöbetçi doktor bebek normal nst de hafif sancı vardı, kan verdim bekliyorum
Ecowell yenidoğan köpük şampuan aldım canım baya baya araştırdım oğlumda da ecowell kullanmıştım tertemiz içerik ve yerli üretimKızlar bebek şampuanı olarak aldığınız markalar neler ?
Mustela aldım ben set olarakKızlar bebek şampuanı olarak aldığınız markalar neler ?
Canım son durumun nasıl olduKızlar bu gecenin aksiyonu benimiki saat önce aniden kusma başladı 6-7 kere peş peşe kustum aynı zamanda birazda ishal başladı, acil kendi hastaneme geldim. Tansiyon 13-9, ultrasonla baktı nöbetçi doktor bebek normal nst de hafif sancı vardı, kan verdim bekliyorum
Canım benim yediğin bir sey mi dokundu acaba? Cok gecmis olsunKızlar bu gecenin aksiyonu benimiki saat önce aniden kusma başladı 6-7 kere peş peşe kustum aynı zamanda birazda ishal başladı, acil kendi hastaneme geldim. Tansiyon 13-9, ultrasonla baktı nöbetçi doktor bebek normal nst de hafif sancı vardı, kan verdim bekliyorum
Benim idrarda enfeksiyon çıktı tozdan verdi ama lavaboya gittim asla dayanamıyorumBana da yapılmadı en son ama, aşırı yanmam vardi. Testsiz verdi doktor valla.
Rahat pozisyon yok zar zor sol tarafa yatıyorum yastıkla destekliyorumKizlar uyumak icin rahat pozisyonu nsil buluyosunuz ya
Sebamed aldım oğlumda da kullanmıştım konak falan yapmamıştıKızlar bebek şampuanı olarak aldığınız markalar neler ?
O kadar yoğun akıntı belkide öyledir sancılarım yeni kesildi gece hiç uyumadım tam dalicam çocuklar için kalktımBen geçen hafta instagram da takip ettiğim ebeye sormuştum öyle nişan olmaz akıntı o demişti ama canım
Acaba yediğin bişeymi dokunduKızlar bu gecenin aksiyonu benimiki saat önce aniden kusma başladı 6-7 kere peş peşe kustum aynı zamanda birazda ishal başladı, acil kendi hastaneme geldim. Tansiyon 13-9, ultrasonla baktı nöbetçi doktor bebek normal nst de hafif sancı vardı, kan verdim bekliyorum
E bebeğin bir sürü ürünü var aslında denemek gerek fiyatları uygun içerikleri temizse bebek bezi falanda varCanım ben ebebekten baby me nin organic şampuanı aldım. İçeriği güzel. Farklı bi marka ve içeriği temiz arıyosan da Instagram'da mühendisoğlu kullanıcıso böyle içerik analizi yapıyo bakabilirsin
Ben almadım. Ebe ihtiyaca göre sonra alırsın dedi pompayı.Kızlar sağma makinesini herkes aldı mı?
Ben gerek olursa alırım diyordum ama bilemedim
Şart mı acaba
Ben gibi sonradan duruma göre bakıp almayı düşünen var mı?
Ve hangi modeller daha iyi ?
Gündüz yediğiniz bir şey mi dokundu acaba
Normalde kusma vs devam ediyor muydu sizde
Günaydın nasıl oldun canım? Umarım her şey yolundadır
Canım benim geçmiş olsun şimdi nasılsın ?
Canım son durumun nasıl oldu
Canım benim yediğin bir sey mi dokundu acaba? Cok gecmis olsunSimdi nasılsın?
Kızlar tahlil sonuçlarım çıktı kanda crp yüksek biraz böbrek karaciğer değerlerim normal sınırlarda ancak idrarda protein pozitif görünüyor, kendi doktorumla görüştüm 24 saatlik idrar toplayıp sürekli tansiyon kontrolü yapıcam, akut kusma ve ishale bağlı pozitif gelmiş olabilir ama biz gebelik zehirlenmesini de düşünerek takip yapıcaz dedi. Kusma ve ishal şuanlık yok serum taktılar bitince eve geldik azıcık uyumuşum, gıda zehirlenmesi de olabilir dedi, dün sulu köfte yapmıştım bulgur salata ve yoğurt yedim farklı bişey de yemedim belki kıymadan oldu, eşime bişey olmadı ama gebeler uzun sürede sindirdikleri için daha fazla etkileniyorlarmış bilginiz olsun. Hepinize teşekkür ederim umarım yalancı pozitiftir kızım daha küçük 35+0 olduk bugün teyzeleri dua edin bizeAcaba yediğin bişeymi dokundu
Bikere tavuktan zehirlendim evde sadece bana dokundu belki köfteden olmuştur geçmiş olsunKızlar tahlil sonuçlarım çıktı kanda crp yüksek biraz böbrek karaciğer değerlerim normal sınırlarda ancak idrarda protein pozitif görünüyor, kendi doktorumla görüştüm 24 saatlik idrar toplayıp sürekli tansiyon kontrolü yapıcam, akut kusma ve ishale bağlı pozitif gelmiş olabilir ama biz gebelik zehirlenmesini de düşünerek takip yapıcaz dedi. Kusma ve ishal şuanlık yok serum taktılar bitince eve geldik azıcık uyumuşum, gıda zehirlenmesi de olabilir dedi, dün sulu köfte yapmıştım bulgur salata ve yoğurt yedim farklı bişey de yemedim belki kıymadan oldu, eşime bişey olmadı ama gebeler uzun sürede sindirdikleri için daha fazla etkileniyorlarmış bilginiz olsun. Hepinize teşekkür ederim umarım yalancı pozitiftir kızım daha küçük 35+0 olduk bugün teyzeleri dua edin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?