2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Dimi dimi benim ilkinde geç geldi sütüm o yüzden tırsıyorummm ya bi de hiç büyümedi benim göğsüm sanki bence öyle zaten büyük değildi de …
Benim de küçükler ilk zamanlar dolgunluk olmuştu şuan yok saede kahverengi kısmı genişledi uçları bı tık büyüdü o kadar aynen önce başlayalım anca gelecek

Benim de küçükler ilk zamanlar dolgunluk olmuştu şuan yok saede kahverengi kısmı genişledi uçları bı tık büyüdü o kadar aynen önce başlayalım anca gelecek
Evet benimde öyle oldu meyse olsun gelir illa son günlerde de ılık suyla masaj yapcam o hemen indiriyoooo

Kısa sürüyor 3dk felan insan pamuk oluyor haliyle ama rahatlayacaksın öyle düşün
Bence de bitir herseyı çünkü davetsiz misafirler her an gelebilir
Önceden tecrübeliyim dikiş konusunda da bakalım bu sefer arkamda oğlum var onu bırakacağım evde o zaman yatış vermişti bu sefer de verirler büyük ihtimal

Bnmde herşey tamam alındı yıkadım daha yeni bitti sadece ütülemeleri ve dolaba yerleştirmesi kaldı cnm

Kizlar tansiyonum 12-8 13-9 14-9 flan çıkıyor tuzu kestim ama yinede böyle çıkıyor bu pansiyonlar normalmi?
İdrar tahlili baktır mutlaka canım aynı zamanda idrarda proteinde varsa sıkı takip ettiriyorlar, benim doktor 13-9 istemiyor

Gözün aydın canım. Sağlık mutlulukla büyütün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…