- Konu Sahibi Mervenur277
- #24.841
Yaa çok heyecanlıii. İnşallah kolaylikla atlatacaksiniz canimmİnşallah canım bende ilk fırsatta yazacağım size![]()

Benim de yarın kontrolüm var. Belki gün de alırım. Umarım bana 39 hafta demez

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa çok heyecanlıii. İnşallah kolaylikla atlatacaksiniz canimmİnşallah canım bende ilk fırsatta yazacağım size![]()
O da nazar boncuğunuz olsun canımKızlar çatlaklardan konu açılmışken... benim ne annem ne ablam çatladı bende çatlamayacağımdan çok emindim fakat son hafta vücudum sürpriz yaptı çok büyük olmasa da göbek deliğimin yanından çatladım.![]()
Yapppp kusumm paylaş bizimle deBaaaayilllldmmmm vende yapcam hemennnn![]()
İnşallah canım çok teşekkür ederim. Gönlünden geçen olsun inşallahYaa çok heyecanlıii. İnşallah kolaylikla atlatacaksiniz canimm
Benim de yarın kontrolüm var. Belki gün de alırım. Umarım bana 39 hafta demez![]()
Evet durdu durdu son hafta çatladı şaka gibiO da nazar boncuğunuz olsun canımdoğumdan sonra da bio oil sürmeye devam et mümkün oldukça. Mevcut çatlakların görünümünü azaltma özelliği de varmış. İşe yarayabilir
![]()
Mutfak isi zorluyor ya, komple indirip yıkanması, dizmek sadece 1 gün alır zaten bu haldeyken. Camları icerden silsen dışını eşin falan yapsa daha kolay olur uzanmak zor oluyor çünkü ve ürkütücü Allah korusun düşme falan olurOda oda giderim de geç kalırım diye korkuyorumBende baza altı düzenledim bir iki kışlık bıraktım gerisini kaldırdım dolaplar düzenli sadece öyle kapak silinip toz alınma işi var, en çok uğraştıracak cam, perde, mutfak dolabı… Şimdiden yapsam hemen tozlanıyor kirleniyor anlamadım ev işi çok nankör
Yaa mükemmelsinizKızlarrr hatıra kalsın diye oğluşumla bazı akım videoları çekildi![]()
Sana da geçmiş olsun canım. Bundan sonra ağrısız acısız en güzel zamanlarınızı yaşayın doya doyaCanım hiç korkma ameliyatta bişey yok iğne de hiç acıtmadı benim canımı, uyuşukluk geçince ağrı oluyor ama ağrı kesicilerle oda gidiyor, eğer kalabilirsen 2 gün kal ki ağrı kesiciler biraz daha toparlasın. Bende çok korkuyordum ama korkulacak bişey yokmuş gerçekten. Bunlara stres yapıp en güzel zamanlarını zehir etme kendinebebeğini sağlıkla kucağına al canım
![]()
Bence temizliği çok geç zamana bırakmayın öyle dip bucak girmeyin çocuğun olacağı yer dip bucak temiz olsa yeter sonra kramp falan olursunuzKızlar temizliği kaçıncı haftanızda yapmayı planlıyorsunuz ?? Ben şuan 34+4teyim.Sadece süpürme silme işlerini yapıyorum. 36da başlayıp her gün bir oda dip köşe temizliyim diyorum. Mutfağım çok uğraştırır 1 ay oldu dolap ve cam silmeyeli orası 2 gün sürer… yoksa şimdiden yapayım elim hep üzerinde mi olsun odaların bilemedim cidden…
Ben de ebru nerde diyodum her sey yolundaymis cok sukur hadi allah kavustursun hayirla saglikla gelsinKızlaaar yarın sabah doğum olacak dualarınızı bekliyorum![]()
Bir tek mutfak balkonun camı yukarda zorluyor diğer tüm odalar balkonlu olduğu için camlar zorlanmadan siliniyor Allahtan, ben duvarlardan korkuyorum mopla silsem priz kenarlarını bezle silsem diye düşünüyorum bakalımMutfak isi zorluyor ya, komple indirip yıkanması, dizmek sadece 1 gün alır zaten bu haldeyken. Camları icerden silsen dışını eşin falan yapsa daha kolay olur uzanmak zor oluyor çünkü ve ürkütücü Allah korusun düşme falan oluray ev zaten her gün toz oluyor havalar ısındı camları acıyorum hava alsın diye ama inşaat tozuydu, bahçedeki ağacın çiçeğin tozu derken bir yer açmaya korkuyorum bende ama işte mecburen açıyorsun
Geç kalmazsın korkma, bebisin isleri bittiyse temizlik de yapılır hemen aslında bir kişi bile yardım etse 2 günde her sey biter cok rahat.
Amin canım sağolSana da geçmiş olsun canım. Bundan sonra ağrısız acısız en güzel zamanlarınızı yaşayın doya doya. 2 gün yatış veriyor hastane, ama işte korkumu yenemedim bi türlü. Hayırlısı artık
Ayy hadi bakalm saglikla insallahKızlaaar yarın sabah doğum olacak dualarınızı bekliyorum![]()
Eşim çok sever 16 yaşında kızımla hala oyunlar oynar oğlum yine öyle ama sırf çocuk sevicez diyede doğurmak doğru değil sadece ekonomide değil ortamda çok bozuk bugün yine akran zorbaligini gösteriyorlar çocuklar bir kızi almış aralarına dövüyorlar geçen hafta buna benzer bı olay yine olmuştu çok sıklaştı bu tarz olaylar güzel ahlak iyi bı nesil yetiştirebiliriz inşallah nasıl koruycaz bilmiyorumHayat şartları maddi manevi zorluyor zaten Bi de gebeliklerde zor artık yani düşünülecek gibi değil ki tabii Allah nasip eder orasına bişey diyemem çocuk seven bakabilecek olan isteyenlere bişey diyemem ama çok zor ya
Ev işi nankör geçen günü canım çıktı temizlikten bugün yine aynıKızlar temizliği kaçıncı haftanızda yapmayı planlıyorsunuz ?? Ben şuan 34+4teyim.Sadece süpürme silme işlerini yapıyorum. 36da başlayıp her gün bir oda dip köşe temizliyim diyorum. Mutfağım çok uğraştırır 1 ay oldu dolap ve cam silmeyeli orası 2 gün sürer… yoksa şimdiden yapayım elim hep üzerinde mi olsun odaların bilemedim cidden…