2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kizlar çok kötü bı gündü gerçekten 30 yıllık bir binanın 5.katinda oturuyorum kızım da bakkala gitmek için merdivenlerde yakalandı ne onun yanına gidebildim ne kalabildim kızım geri kapıya geldi ben inemem diye gelmiş geri yavrum TV unitesinin tüm kapakları açılıp kapandı çok ciddi hissedildi .üzerine eşim de kaza yaptı sol kapı camı üzerine patladı ve o şekilde 2 saat yol gelmek zorunda kaldı .bugün dogurmazsam gününü her türlü bekler diye dusunuyorum

Gidecek yer yok ya, boş alan park dışında güvenilir bir yer yok maalesef. Girdik eve mecbur hava çok soğudu durulmuyor Allah’a emanetiz

Üzüldüm canım inş bir daha tekrarlamaz benim de en korktuğum şey o hastanedeyken depreme yakalanmak falan hamileyken olsun küçük bebek varken olsun dışarda kalmak çok kötü o günleri yaşadık kara kışta sokaklardaydık oğlum küçüktü o zamanlar İnş bebişte doğru zaman da gelir artık biraz sakin kalmaya çalışın demesi kolay ama yaşayan bilir Allah hepinizin yardımcısı olsun

Gerçekten çok üzücü bi durum insanların toplanma alanı bile yok parklar yetersiz heryerimiz beton bugün şöyle bı baktım insanlardaki panik korku bu kadar güzel bı ülkeyi betona çevirmenin acısıni bugün bikez daha anladık Allah korusun daha büyüğü olsa gidecek yerimiz tuvalet ihtiyacını karşılayacak alanlarımız bile yok çok kötüydü kendimize acıdım resmen

Tabiki canım bak burada Elbistandayim ben İstanbula nazaran baktığında küçücük yer o gün biz karı eritip onun suyunu içmiştik tuvalet surda dursun hayat durmuştu İstanbulu düşünmek bile istemiyorum Allah korusun

Antep de kütüphaneleri falan açmışlardı canım oralarda tek katlı alanlar yok mu lavabo ihtiyacı için falan petrolleri kullanın evlere çıkmak tehlikeli şuan eşim markette çalışıyordu biz orda depoda kalmıştık kaç aile birden çok zor gerçekten sokaklar dar açık alan yok

İstanbul ne hale gelir düşünemiyorum kötü düşünmek istemiyorum ülkemizi Rabbim korusun hiç biryerde olmasın gerçekten artık psikoloji kaldırmıyor nerde olursa olsun çaresizlik

Canım okadar kalabalık ki inan oturacak gidecek yer yok bugün için değil büyük bı deprem olsa gidecek yer yok çadır kuracak yer yok sinirim bozuldu Allah'tan gündüz oldu ben zaten sürekli tuvaletteydim üşuttum bı yandan kendimce herşey geldi aklıma büyük olsa hiç bir tedbir yok yıllardır söyleniyor ama yapılan bişey yok ona sinir oluyorum

Aynen haberlerde gördüm canım herkes bulduğu yere çadır kurmuş ama kaç kişi sığar ki oralara yeşil alan kalmadı sahil desen deniz tehlikeli ne olacak bu milletin hali meçhul

Kızlar hepinize çok geçmiş olsun ben konyadaki 5.2 lik depremde bile 1 yıl çantam kapıda hazır uyudum fobi bende marmara depreminden dolayı. Ailelerimiz istanbul bursa da. Ne olur çok dikkat edin sakin semtlerde tanıdıklarınız varsa oralara gidin videoları gördüm istanbul da sokakta kaçacak sığınacak yer yok ha binada kalmışsın yıkılmış ha sokakta üstüne yıkılmış şok geçirdim. Allah yaşatmasin bir daha

Teşekkür ediyorum çok.
Ay buralara hiç bakamıyorum gün nasıl bitiyor anlamıyorsun. Ama harika zamanlarmış. Eve ses geldi

Sancılarım var yine Dr dedim nst de yok ama uyku uyuyamıyorum sancidan artık hazırlık yapio dedi vajinal yapacak olanlar inşallah sancilarimiz kendi gelir suni sancı en son saatlerde olsun çok yoruldum artık 2 saatlik uyku ile duruyorum

Bir şey danışmak istiyorum namaz kılarken eğilip kalkmayı nasıl yapıyorsunuz canlar 35. Haftadayım oturup kalkabiliyorum ama annem artık oturarak kıl çocuğun kafası sıkışacak filan diye korkutuyor

Bence tamamen sana bağlı bu, kuzenim 4500 kilo normal doğum yapmıştı makatına kadar yırtılmıştı ama şimdi sor yine olsa yine normal yaparım diyor , kişiden kişiye değişiyor. Kilonunda 300 -400 gr eksik yada fazla olabileceğini düşünerek karar ver. Ben kendime göre yorumlayayım normal doğum istediğim için bebeğe kilo aldıracak şeyler hiç yemedim 3500 geçsin istemedim kilosu da hep haftasıyla uyumlu gitti bence bebeklerin keyfine bırakmak en iyisi nasıl gelecekler onlar karar versin :)

Geçmiş olsun canım

Suni sanci cok mu kotu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…