2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bugün bir ebenin videosunu izledim doğuma yardımcı şeyler hakkında, bir an önce gelsin diye stres yapmak da etkiliyormuş önce kafanın içi rahat olacak ve doğum korkusu olmamalı diyordu ebemiz

Çarşamba günü tekrar randevum var 2 gün daha bekleriz dedi inşallah kendi gelecek

Bugün bir ebenin videosunu izledim doğuma yardımcı şeyler hakkında, bir an önce gelsin diye stres yapmak da etkiliyormuş önce kafanın içi rahat olacak ve doğum korkusu olmamalı diyordu ebemiz
Ahh ahh yapmada dur ister istemez heyecanlanıyorum diyorum zamanı var ne zaman isterse ozaman ama gerçekten çok yoruldum

Bu aşamada kültürlerin değil de insanlığın devreye girmesi gerekir. Lohusa evine gidip saatlerce oturup birde hizmet beklemek, hatta belki de bebeğe dokundurtmuyoruz diye azar işitmek bir kültür çeşidi olmamalı. Bu tarz şeyleri yapanlar da hiç sorgulanmazsa milletçe her zaman geride kalırız.

Hayatta hiçbir amacı ideolojik bir inancı olmayan insanlar malasef böyle atadan ne görürse onu sürdürüyorlar. Hayatta gözlemim hep bu şekilde en korkulacak ve uzak durulacak insanlar bunlar. Benimle zıtta olsa görüşü bir ideolojisi olan kişileri tercih ederim herzaman

Hayırlısıyla gelsin canim

Reactions: kgm
O kadar erken gelirler mi ki bizimkiler öyle ilk hafta gelmezler herkes 1-2 aile olarak gelir aralıklarla oğlum 1 yaşamıştı hala görmeye gelen oluyordu o kadar ki mesafeli geliyorlar

Antep'te genel olarak öyle bir kültür var sürekli misafir ağırlama ve geleni en güzel şekilde ağırlama. Teyzem orda yaşıyor çok zor orda gelin olmak
Aynen canım malesef benim akrabalarım bazen kendiler getiriyor teyzem falan bazen sen bişey yapma gelince hazırlar yaparız diyen oluyor ama işte illa o yemek yenecek Bi de evler birbirine uzak olunca bir çay içip kalkamıyorlar eşim tarafından gelen 1-2 kişi benim çevreden de oğluma gelen fazla olmamıştı bakalım bunda ne olacak

O kadar erken gelirler mi ki bizimkiler öyle ilk hafta gelmezler herkes 1-2 aile olarak gelir aralıklarla oğlum 1 yaşamıştı hala görmeye gelen oluyordu o kadar ki mesafeli geliyorlar
Bilmiyorum ki benim kendi tarafımda genelde 40 mevlüdünü falan bekler çok çok yakınlar hariç, ama eşimin tarafı biraz şey onlar gelir

Aaa ne tuhaf bize gelen getirir evi supurur bulasik toplar oyle gider hakeza bende oyle gittigime ilikli corba filan yapar götürürüm varsa bulasiklarini yikar oyle cikarim.
Keşke yapan olsa ilk hafta zaten annem kalır ama elinde yemekle gelen olmadı Bi irmik helvası getirdiler Bi kere onun dışında ne ev toplama ne bişey ama bulaşık bırakmazlar arkalarında onu yapmadan giden olmaz normal günde bile

Evet Google da da öyle yazıyor kesinliği yok diye kendi ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor yürüyüş falan etkili olsa nice sporcular var hep erken doğururlar sadece doğumu kolaylaştırıyor herhalde

Bende bak dikiş vardı çözülünce hemen olur diyordum oğlum 39+6 da doğdu bu oğlumda da şuana kadar bişey yok ufak tefek kasılma dışında o da lavaboya gidince Bi süre olmuyor bile günü saati dolunca kendileri geliyor

Bilmiyorum ki benim kendi tarafımda genelde 40 mevlüdünü falan bekler çok çok yakınlar hariç, ama eşimin tarafı biraz şey onlar gelir
Gelen illaki olur da kalabalık olması zor olur benimde komşular geldiğimi duyarsa damlarlar hemen merak ederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…