2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar uyanık olanlarınız acil cevap verin ıslaklık hissettim cise kalktım akıntıydı sonra kalktım cis rengim cok koyuydu peçeteyle silince kan geldi nişan dedikleri bu mu yani suyum gelmedi ama kanamam var suan agrımda var
Nişan benim bildiğim mukus şeklinde olur canım acaba suyunmu geliyo

Günaydın kızlar benim suyum geldi sabah 5de. Hala gelmeye devam ediyor hastaneye gidiyoruz hepinizden dua istiyorum oğlumu sağlıkla kolaylıkla hayırlıca kucağıma alayım inşallah 🤲🏼 hiç bir belirtim yoktu aniden suyum geldi
Canım sag salim kavuşun inşallah, su gibi geçsin doğumun. Allah yardımcınız olsun 🙏🏻

Birazdan gidicem haber veririm dualarınızı bekliyorum kanama hastasıyım cok korkuyorum dogumdakikanamam dan kötü bir sey olmasından
Simdi nasılsın? Allah korusun kötü düşünmemeye çalış. Her sey güzel geçecek hic korkma. Dualarımız sizinle olacak 🙏🏻

Kızlar uyanık olanlarınız acil cevap verin ıslaklık hissettim cise kalktım akıntıydı sonra kalktım cis rengim cok koyuydu peçeteyle silince kan geldi nişan dedikleri bu mu yani suyum gelmedi ama kanamam var suan agrımda var
Dualarımız seninle kötü bir şey yoktur Allah’ın izniyle

Günaydın kızlar benim suyum geldi sabah 5de. Hala gelmeye devam ediyor hastaneye gidiyoruz hepinizden dua istiyorum oğlumu sağlıkla kolaylıkla hayırlıca kucağıma alayım inşallah 🤲🏼 hiç bir belirtim yoktu aniden suyum geldi
Kolay geçer inş canım bu saatte kadar doğurmuşsundur İnş 🤲

Sanki ara ara yine sancı giriyo bebek ortada toplandı kaskatı oldu taş gibi baya sola yatıp dürttüm hareket etsin diye sanki eli kulağında gelecek gibi bu sefer🙄
İnş canım seni beklettiği yeter artık gelsin bir an önce teskeresinin dolmasını beklemesin

Canım kanama varsa hastaneye gitmen lazım nişan sümüksü yapıda olur

Back
X