- Konu Sahibi Mervenur277
- #26.021
Canım hiç bir sorun yasamayacaksin inşallah. Dualarımız seninleBirazdan gidicem haber veririm dualarınızı bekliyorum kanama hastasıyım cok korkuyorum dogumdakikanamam dan kötü bir sey olmasından

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hiç bir sorun yasamayacaksin inşallah. Dualarımız seninleBirazdan gidicem haber veririm dualarınızı bekliyorum kanama hastasıyım cok korkuyorum dogumdakikanamam dan kötü bir sey olmasından
Nişan benim bildiğim mukus şeklinde olur canım acaba suyunmu geliyoKızlar uyanık olanlarınız acil cevap verin ıslaklık hissettim cise kalktım akıntıydı sonra kalktım cis rengim cok koyuydu peçeteyle silince kan geldi nişan dedikleri bu mu yani suyum gelmedi ama kanamam var suan agrımda var
Enfeksiyon da olabilir idrarla geldiyse ama yoğun kanama varsa beklemeBanyodan cıktım simdi ama korkuyorum eşimde işe gitti kimsemde yok suan yanımda giyinip hastaneye gidecez büyük ihtimal
Mutlaka git bana drum yoğun kanama olursa hemen gel dediKanlı Akıntı anlık gelmedi devam ediyor adet kanaması gibi
Sağsalim ve kolaylıklar kucağınıza alın inşallahGünaydın kızlar benim suyum geldi sabah 5de. Hala gelmeye devam ediyor hastaneye gidiyoruz hepinizden dua istiyorum oğlumu sağlıkla kolaylıkla hayırlıca kucağıma alayım inşallahhiç bir belirtim yoktu aniden suyum geldi
Canım sag salim kavuşun inşallah, su gibi geçsin doğumun. Allah yardımcınız olsunGünaydın kızlar benim suyum geldi sabah 5de. Hala gelmeye devam ediyor hastaneye gidiyoruz hepinizden dua istiyorum oğlumu sağlıkla kolaylıkla hayırlıca kucağıma alayım inşallahhiç bir belirtim yoktu aniden suyum geldi
Simdi nasılsın? Allah korusun kötü düşünmemeye çalış. Her sey güzel geçecek hic korkma. Dualarımız sizinle olacakBirazdan gidicem haber veririm dualarınızı bekliyorum kanama hastasıyım cok korkuyorum dogumdakikanamam dan kötü bir sey olmasından
Su gelmedi tuvalette sızıntı seklinde kanla gidiyosada hissetmedimNişan benim bildiğim mukus şeklinde olur canım acaba suyunmu geliyo
Dualarımız seninle kötü bir şey yoktur Allah’ın izniyleKızlar uyanık olanlarınız acil cevap verin ıslaklık hissettim cise kalktım akıntıydı sonra kalktım cis rengim cok koyuydu peçeteyle silince kan geldi nişan dedikleri bu mu yani suyum gelmedi ama kanamam var suan agrımda var
Hala devam ediyor mu kanamaSu gelmedi tuvalette sızıntı seklinde kanla gidiyosada hissetmedim
Yogun degil kanama yani ama sancım var 5 dk da bir adet sancıs gibiEnfeksiyon da olabilir idrarla geldiyse ama yoğun kanama varsa bekleme
Yoldayız hastaneye gidiyorum yarım saat uzaklıktaCanım sag salim kavuşun inşallah, su gibi geçsin doğumun. Allah yardımcınız olsun
Simdi nasılsın? Allah korusun kötü düşünmemeye çalış. Her sey güzel geçecek hic korkma. Dualarımız sizinle olacak![]()
Git canım bekletme haftan güzel sancı da varsa doğum başlamış olabilirYogun degil kanama yani ama sancım var 5 dk da bir adet sancıs gibi
Guzel haberlerini bekliyoruz canim, ikiniz de hep iyi olunYoldayız hastaneye gidiyorum yarım saat uzaklıkta
Kolay geçer inş canım bu saatte kadar doğurmuşsundur İnşGünaydın kızlar benim suyum geldi sabah 5de. Hala gelmeye devam ediyor hastaneye gidiyoruz hepinizden dua istiyorum oğlumu sağlıkla kolaylıkla hayırlıca kucağıma alayım inşallahhiç bir belirtim yoktu aniden suyum geldi
İnş canım seni beklettiği yeter artık gelsin bir an önce teskeresinin dolmasını beklemesinSanki ara ara yine sancı giriyo bebek ortada toplandı kaskatı oldu taş gibi baya sola yatıp dürttüm hareket etsin diye sanki eli kulağında gelecek gibi bu sefer![]()
Sağlıkla kucağına al inşallahGünaydın kızlar benim suyum geldi sabah 5de. Hala gelmeye devam ediyor hastaneye gidiyoruz hepinizden dua istiyorum oğlumu sağlıkla kolaylıkla hayırlıca kucağıma alayım inşallahhiç bir belirtim yoktu aniden suyum geldi
Canım kanama varsa hastaneye gitmen lazım nişan sümüksü yapıda olurKızlar uyanık olanlarınız acil cevap verin ıslaklık hissettim cise kalktım akıntıydı sonra kalktım cis rengim cok koyuydu peçeteyle silince kan geldi nişan dedikleri bu mu yani suyum gelmedi ama kanamam var suan agrımda var
İçini ferah tut canım güzel haberlerini bekliyoruzBirazdan gidicem haber veririm dualarınızı bekliyorum kanama hastasıyım cok korkuyorum dogumdakikanamam dan kötü bir sey olmasından
Amin inşallah normal de sadece gece olurdu simdi gündüz de ağrı giriyo inşallah bu sefer de yalancı kasılma değildirİnş canım seni beklettiği yeter artık gelsin bir an önce teskeresinin dolmasını beklemesin