- Konu Sahibi Mervenur277
- #26.441
Selam. Tek başına bel agrisiysa değildir. Belden kasığa yayılan ağrılar ve kasılma da eşlik etmeli. Düzenli mi peki?Merhaba bende 36 haftalık hamileyim bel agrim var dogum sancisi mi anlayamadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam. Tek başına bel agrisiysa değildir. Belden kasığa yayılan ağrılar ve kasılma da eşlik etmeli. Düzenli mi peki?Merhaba bende 36 haftalık hamileyim bel agrim var dogum sancisi mi anlayamadım.
Özel hastane zaten canım bişey istesen yedirirler belki canım su ve kan geldiği için suni sancı ya da fitil verelim demediler mi emzikten düşme eşinin erken ayrılması mı oluyor ben geçen simit yedim dedim kızdılar bana bu kadınlar simiti bişey sanıyor simitle insan mı doyar diye ebelerKorktum o ses gelince bebek emzikten falan ayrıldı sandım ama kalp atışı falan gayet yerinde açım hiç bişey yemedim sancım hafif var 2 cm açıklık var kaç haftadır çekiyorum sadece 2 cm![]()
Her emzirmeden önce ve sonra kendi sütünü sür canım en güzeli o demişti ebelerSilikon meme ucu kullanan varmı kizlar?
Göğüs uçlarım çok yara oldu lansinoh kullanıyorum ama pek faydasını göremedim hangi silikon meme ucunu kullanmalıyım ve bebeğe gaz yaptirirmi?
O nasıl iş ya günü dolan kadını nasıl almazlar 182 arayıp şikayet etseydi ya da acilden girseydi Kahramanmaraş da hastaneler bu kadar kötü mü geçen bizde randevusuz gittik kayıt doldu dediler öğlenden sonra belki dediler bizim tanıdık var diye hemen aldırdım sırayı ama kaç tane kadında doktorla konuşup girdi yani ama benim gittiğim doğum hastanesiKızlar ben bebeğimi bugünde göremedim hastanede doktor yokmuş randevu zaten bir aydır yok giriş yapıp giriyordum iki seferdir bugün alamayiz tek doktor var dediler ağlayarak bir kadın geldi günü geçmiş bebeğin hareketlerini hissetmiyorum diyor o kadını bile almadı başka hastaneye git diyor cidden sağlık sistemi çöp buradaözel hastane var ama doktorları pek iyi değil ama mecburen gidecem eşimi bekliyorum
Canım acilden gir ama doktor yok dediler kadincagis ne yaptı bilmiyorum bu arada Elbistandayim ben Maraş ta durum nasıl bilmiyorum buraya uzak 2 buçuk 3 saat mesafede maraşa giderdim yakın olsaydı az aç bir durumda yakın bir hastane daha iyi olurduO nasıl iş ya günü dolan kadını nasıl almazlar 182 arayıp şikayet etseydi ya da acilden girseydi Kahramanmaraş da hastaneler bu kadar kötü mü geçen bizde randevusuz gittik kayıt doldu dediler öğlenden sonra belki dediler bizim tanıdık var diye hemen aldırdım sırayı ama kaç tane kadında doktorla konuşup girdi yani ama benim gittiğim doğum hastanesi
Canım kullanırsan emme reddi yasama riskin yüksek. Doktoruna danışsan etkili bir krem verse. Yada kelebek olanlardan al alacaksan bebek memeye temas edebilsin.Silikon meme ucu kullanan varmı kizlar?
Göğüs uçlarım çok yara oldu lansinoh kullanıyorum ama pek faydasını göremedim hangi silikon meme ucunu kullanmalıyım ve bebeğe gaz yaptirirmi?
Kızlar yarın sabah 8’de doğuma gireceğim. Dua edin olur mu? Heyecanlı ve biraz gerginim. Şuan en büyük dileğim sağlıkla kızıma kavuşup sonra da oğlumla tanıştırmak. İnşallah herşey kolayca hallolur![]()
Ben de yarin doguruyorumama aksam ustu 16.00 da. Doktor sabah 9 da yemek yemeyi kes oglen 12 de suyu kes dedi
Canım Allah yardımcınız olsun, dayanma gücü versin. İnşallah su gibi ilerler her şey saglikla kavusursun bebisineSuni sancı verdiler hepinizi etiketleyemiyorum küçük küçük verdim dedi hemşiresonlara doğru olsaydı keşke suni sancı
Yok canım sadece komposto meyve suyu çorba dedilerÖzel hastane zaten canım bişey istesen yedirirler belki canım su ve kan geldiği için suni sancı ya da fitil verelim demediler mi emzikten düşme eşinin erken ayrılması mı oluyor ben geçen simit yedim dedim kızdılar bana bu kadınlar simiti bişey sanıyor simitle insan mı doyar diye ebeler
Başladı sancılarım suni sancı başlattı hemenKizlar her şey çok güzel olsun ikiniz icin de. Sağlıkla kucağınıza alın İnşallahgüzel haberlerinizi bekliyoruz.
![]()
Sağlıkla en kısa zamanda doğsun inşallahSuni sancı verdiler hepinizi etiketleyemiyorum küçük küçük verdim dedi hemşiresonlara doğru olsaydı keşke suni sancı
Açılman ilerledi mi hiç? Kuruyemiş yemene müsaade ederler mi acaba birazcık enerji olurdu sana da.Başladı sancılarım suni sancı başlattı hemen
Ay evet işte benim de öyleeAğrı da değil de bi anda gözüm açılıyor daha da kapanmıyor artık![]()
Hiç korkma Hersey çok güzel olucak sen artık sona geldin kavuşacaksın evladına Allah yardımcın olsunAmin inşallah ya hastane çok yakındı hemen geldik burda da bişey vermiyolar duruma göre dediler uykusuzum korktuğum başıma geldi Allah yardım etsin bana