2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ortalama 3000 kilo üstü doğuyorlar 4000 ü bulan nadir duyuyorum ama belli olmaz öyle beslenmeme dikkat etmiyorum hiç kilo alsın şu bu demiyorum oğlum 3400 doğmuştu
Ben dikkat ediyorum korkuyorum 3500 geçmesin diye dikkatli yemeğe başladım.. en son 34+5te 2500-2600 demişti tahmini 40da gelirse anca 3500 olur diyorum ama bakalım 🤔

Kızlar benim göbeğim baya düşmüş di mi? 🙄

Eklentiler

• IMG_3544.webp
    IMG_3544.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 93
Spekulum biraz acıtıyor bazen evet, ama senin zaten dikiş filan gergin bir durum vardı normal öyle hissetmen. Tedirgin de olmuşsundur, neyse ki geçti 🙏
Diğer oğlum da yaşadım bu dikiş aaçmayı o doktor böyle yapmadı çok rahattım biraz acemi doktora denk geldik sanırım

Ben dikkat ediyorum korkuyorum 3500 geçmesin diye dikkatli yemeğe başladım.. en son 34+5te 2500-2600 demişti tahmini 40da gelirse anca 3500 olur diyorum ama bakalım 🤔
Bende kilo alacak şeyler yemiyorum canım şu ana kadar kilosu haftasıyla uyumlu hep

Seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama maalesef oluyormuş. Bugün benim 100 oldu sürekli, tam bu sancı geldiğinde konuşamıyorsun. Hala da geldiğinde kitleniyorum 1 dk filan. Bu ağrısız olanlar braxton hicksler miş öncekilerde benim de hiç ağrı olmuyordu sadece karnım toplanıyordu.
Of o zaman ben buz tutma yöntemine başlıyım mental olarak hazırlıyormuş elde 1 dk buz tutup acısına alışmaya çalışmak 😅

Ben vajinada baskı da çok hissediyorum ama karnımın solunda, kaburgaların altında, mesanede, kasıklarımda, göbek çevremde, yanlarımda sürekli sert hareketlerini de hissediyorum. Nasıl başarıyorsa şu an daracık alanda 😬
Benimde öyle canım ama çoğunlukla aşağıda hareketleri😊yarın kontrolüm var çok merak ediyorum ne durumda

Mamasını kendi yemeye başlayan bir minnak bırakıyorum buraya 😍😍

Ayağımız ilk haline göre çok iyi durumda , patladı parmak uçlarından, siyahlıklar azaldı, renk açılmaya başladı, kangrenden kurtulduk gibi sanki kızlar 🥰 yarın tekrar kontrolümüz var ☺️

Eki Görüntüle 3584422
Canım benim çok şükür 🩷 ikimizin de sarman kızçesi var resmen😬

Inş en kısa zamanda kucağına almak evinize gitmek nasip olur. Solunum sıkıntısı mı vardı sadece
Canım sadece solunum sorunu da değil bazı anomalikler var dediler
Aslında gen testi vs yapmıştık bir sorun yoktu
Açılmam varmış hiç bir şey hissetmiyordum aniden doğum oldu bebeğim geldi diye sevinirken alamadık yanımıza :(

Ben dün parka gittim geri akşam annem gile gittim ayağımda hal kalmadı artık uyuşmuşum bugün de hava soğuk yağmur falan yağıyor diye çıkamadım bebek kanala girerken hissettiniz mi hiç ağrı falan mı oluyor girse dolgunluk olur da buraya yazdıktan sonra aşağı doğru ittirme başladı Bi kaç defa
Ya bende ağrı olmustu ama nasıl bir ağrıydı hatırlamıyorum
Aşağıda aşırı baskı hissediyorum bide aşağı tarafım sert ,karnim asagida
Benim geçen hafta su geldiğinde nstde 100leri gördüm kızlar ama bu tarz kasılma arada oluyor acı hissetmiyorum inşallah doğumda da böyle olur 😅 36 haftaya geliyim tüm tuşlara basıcam 🤭
Ayy ne güzel maşallah
Acı eşiğin yüksek demekki 😊
Kızlar bugün kontrole geldim çatı muayenesi olacaktı
Doğuma aldılar acil, açılmam varmış
Bebeğimi küveze aldılar bize dua edin lütfen :(
Gözünüz aydın, inşallah biran evvel iyileşsin, kavuşun🤲🏼
Niye alındı ki
Aslında hafta olarak çok küçük değil sanırım

Back
X