- Konu Sahibi Mervenur277
- #28.341
Günaydın kızlar. Saat 7 de hastaneye giriş yapicam. Çok heyecanlı ve panigim
Dualarınızı bekliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor geldi sancım sıklaşinca gel dediKızlar acilden geliyorum nst de de 10 dakikada bir düzenli sancı vardı 120 leri bulan zaten sancı gelince nefes alamıyorum okadar ağrılı olmaya başladı çatı muayenesi yapıldı yine hiç açıklık yok![]()
Kolay bir doğum diliyorum canımDoktor geldi sancım sıklaşinca gel dedi
Benim olduğum yerde devlette 35 üstü gebelere öncelik tanınıyor sizin de öyledir belki o zaman sırayi sekreterden alabilirsinizYarın kontrole gideceğim ama randevu bulamadım normalde randevusuz bakıyorlar Bi tanıdık hastanede çalışıyor ona yazdım biz gelmeden sıra al diye başhekim randevusuz hasta bakmayı yasaklamış doktor kabul ederse bakar dedi son haftaya girdik randevu yoksa nereye gideceğiz anlamadım hayırlısıyla Bi doğursaydık da kurtulsaydık ya
Acilma olmayınca ve rahim ağzım cok geride olunca riske atmadım ve sezaryen oldum açıkçası hem normal sancı çekip hem de sonunda sezaryen olmaktan da korktum biraz. Haklısın panik olmakta ama bi şekilde cıkarıcaz bu çocukları ben hep böyle düşünüp kendimi sakinlestirdim :)Ayyy aramızda 1 gün var sata göre ben böyle yakın tarihler doğuma gittikçe panik oluyorum nedense :) Öğlene kadar açılma olmazsa sezeryan mı tercih edeceksin yoksa bekleyecek misin canım
GöÜnüz aydın olsunkizlar öğlen 12.30da kizimi kucagıma aldımçok güzel bir duygu Allah hayırlısıyla herkese nasip etsin insallah. Acilmam 1-2 cm’de kaldı sancım da düzenli olmayınca doktorumla sezaryene karar verdik. Ben kendimi her ikisine de hazırlamıştım. İyi ki de normal diye zorlamamışım çünkü çocuğun kafasının kanala giriş şekli ters bir pozisyonmuş, doğum normal olsaydı kolay olmazdı dedi doktorum ve rahim ağzım gerideymiş bu da zorlar bizi dedi. Sezaryeni de hiç gözümde büyütmedim Çok rahat geçti, ameliyat sırasında ekibe ve en önemlisi doktoruna güvenmek cok önemli insanı gerçekten rahatlatıyor. 1 saat içinde odaya gelmiş oldum. Şimdi bol bol yürüyorum ve bebişimi emziriyorum
bebise kavuşunca ağrı acı hiçbisey gözünüz görmüyor zaten
Daha dün doğum yaptım altta pozitif sezaryen hikayemi yazdım canım rahat olmak akışta kalmak çok önemli doktorun da iyiyse rahatlıkla olup bitiyor hiç kendimi sıkma akışa bırak hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahGünaydın kızlar. Saat 7 de hastaneye giriş yapicam. Çok heyecanlı ve panigimDualarınızı bekliyorum
![]()
Çok teşekkür ederimGöÜnüz aydın olsun![]()
Evemi döndün doğum sancıların başlamış rabbim sağlıkla sonuna erdirsinDoktor geldi sancım sıklaşinca gel dedi
Evet eve git beş dakikaya düşünce gel dediEvemi döndün doğum sancıların başlamış rabbim sağlıkla sonuna erdirsin
Cok az kaldi canim korkma tansiyon hapiyla 26 sina kdr idare etmek istemisler sanirim saglikla gelsin26 mayısa sezeryan günü aldık ama iki gündür tansiyonum yüksek seyrediyor tansiyon hapına başladık korkuyorum dua edin kızlar sağlıkla kavuşayım yavruma![]()
İlk doğummu inşallah açılma sürecide hızlı ilerler bi avazda kavuşursunEvet eve git beş dakikaya düşünce gel dedi
Hayırlı doğumlar diliyorum inşallah.Günaydın kızlar. Saat 7 de hastaneye giriş yapicam. Çok heyecanlı ve panigimDualarınızı bekliyorum
![]()
Sesi kapatıp izledim öyle korkmuyorumİzleme bence evet kafa çıktıktan sonra vücudu çekip alıyorlar bende sezeryana kısıtlama geldiğinden beri tiktok da sürekli karşıma vajinal doğum videoları çıkıyor nasıl izin veriyorlar bilmiyorum onlar ıkınırken sanki ben ıkınıyormuşum gibi hissediyorum
Doğurdun muuuuAcilma olmayınca ve rahim ağzım cok geride olunca riske atmadım ve sezaryen oldum açıkçası hem normal sancı çekip hem de sonunda sezaryen olmaktan da korktum biraz. Haklısın panik olmakta ama bi şekilde cıkarıcaz bu çocukları ben hep böyle düşünüp kendimi sakinlestirdim :)
Oy masallah ne guzel bizimde kolayca gecsin insallah saglikla buyuaunkizlar öğlen 12.30da kizimi kucagıma aldımçok güzel bir duygu Allah hayırlısıyla herkese nasip etsin insallah. Acilmam 1-2 cm’de kaldı sancım da düzenli olmayınca doktorumla sezaryene karar verdik. Ben kendimi her ikisine de hazırlamıştım. İyi ki de normal diye zorlamamışım çünkü çocuğun kafasının kanala giriş şekli ters bir pozisyonmuş, doğum normal olsaydı kolay olmazdı dedi doktorum ve rahim ağzım gerideymiş bu da zorlar bizi dedi. Sezaryeni de hiç gözümde büyütmedim Çok rahat geçti, ameliyat sırasında ekibe ve en önemlisi doktoruna güvenmek cok önemli insanı gerçekten rahatlatıyor. 1 saat içinde odaya gelmiş oldum. Şimdi bol bol yürüyorum ve bebişimi emziriyorum
bebise kavuşunca ağrı acı hiçbisey gözünüz görmüyor zaten