2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
ayyyy kızlar 2 sinde doğurdum ya ben sonra daha buralara uğrayamadım doğum yapan annelerimize hayırlı olsun bekleyenler de bi acazda kurtulsunnnn sezeryanları iyi geçeinn insallahhhh 🥰🥰🥰 kızım çok huysuz tam bir cadı o uyuyunca ben de bayılıyorum. Annem bizde ama bu pazar dönğyor benim maraton asıl o zaman başlıyor bakalım napcam iki çocuklu hayat bi anda merhaba dedi 😃😃😃 umarım herkes iyidir. Doğum kilomun çoğu gitti sayılır 5/6 kilom kaldı 15 kilodan fazla almıştım emzirdikçe su içtikçe gidiyor gerçekten. Sizler neler yapıyorsunuz 😍

ayyyy kızlar 2 sinde doğurdum ya ben sonra daha buralara uğrayamadım doğum yapan annelerimize hayırlı olsun bekleyenler de bi acazda kurtulsunnnn sezeryanları iyi geçeinn insallahhhh 🥰🥰🥰 kızım çok huysuz tam bir cadı o uyuyunca ben de bayılıyorum. Annem bizde ama bu pazar dönğyor benim maraton asıl o zaman başlıyor bakalım napcam iki çocuklu hayat bi anda merhaba dedi 😃😃😃 umarım herkes iyidir. Doğum kilomun çoğu gitti sayılır 5/6 kilom kaldı 15 kilodan fazla almıştım emzirdikçe su içtikçe gidiyor gerçekten. Sizler neler yapıyorsunuz 😍
Gözün aydın canım 🥰 ben de 1 inde doğurdum sezaryenle. sarılık, çiş, kaka, aile kaosları ile geçiyor günler 😂😂 lohusa kafası da cabası

Onlarda tam bilemiyolar canım benimkide söylemedi bugün haftaya bakıcaz dedi ne sancı çıktı ne bişey😊haftaya çatı muaynesi yapıcak bakalım ozaman belli olucak ne var ne yok
Bizde Bi an önce doğursaydık hayırlısıyla 2 hafta önce hep gittiğim doktor 3 ü geçmiş dedi geçen hafta bu doktor 3100 bu hafta 3500 dedi 1 haftada 400 gram alır mı ki şekerimi de hiç ölçmüyorum Bi sıkıntı çıkmaz inşallah

Gözün aydın canım sesin çıkmayınca merak ettim😊Maşallah ne güzel kilo vermişsin darısı başıma😂

Kızlar kasılmalar ne zaman riskli hale gelir? Bu aralar kasılmalar hem arttı hem de daha uzun sürüyor ama belimden vuran o ağrı yok suanlik ya da nidicard içiyorum diye anlamıyor muyum acaba

Bizde Bi an önce doğursaydık hayırlısıyla 2 hafta önce hep gittiğim doktor 3 ü geçmiş dedi geçen hafta bu doktor 3100 bu hafta 3500 dedi 1 haftada 400 gram alır mı ki şekerimi de hiç ölçmüyorum Bi sıkıntı çıkmaz inşallah
Evet canım benimde istegim bir an önce doğurmak😊benim geçen hafta 2900 dü bakalım dogurana kadar ne kadar olucak😊

Ay ne kıskanç anlayışsız insanlarmış, insan çocuğum karısıyla mutlu diye sevinir güler geçer, yalnız dolaşmanız bile batmış görümcene. Senin altında kalmaman çok iyi olmuş canım bunlara böyle olmak gerek. Benim de abim var aramızda 2 yaş var ve şuan evli onlar mutlu olsunda ne yapıyorlarsa yapsınlar deriz hiç kıskanıp da bişeylerine karışmadım. Herkesin böyle olması gerek ama nerdee
Hepsi Bi yandan tepki verdi ben istesem kendilerini o kahvaltıya bile götürmezdim gider tek başıma yapardım sırf hep evdeler diye götürdüm çiçeği de getirip baş ucuma koydum biraz daha zorlarına gitsin her gün beraberiz zaten belki özel konuşacağım bişey var yani niye yanımızda gezdireyim hatta kaynanam mescidi bahane edip yanımızda gelecekti uzak deyip geri gönderdik

Hepsi Bi yandan tepki verdi ben istesem kendilerini o kahvaltıya bile götürmezdim gider tek başıma yapardım sırf hep evdeler diye götürdüm çiçeği de getirip baş ucuma koydum biraz daha zorlarına gitsin her gün beraberiz zaten belki özel konuşacağım bişey var yani niye yanımızda gezdireyim hatta kaynanam mescidi bahane edip yanımızda gelecekti uzak deyip geri gönderdik
Çok haklısın canım, illa özel konuşacak bişey olmasına bile gerek yok siz karı kocasınız ne istiyorsanız onu yaparsınız, sen iyilik yapmışın ama onlar bunun bile farkında değil bence. Bebeğin doğunca da çok karıştırtma kendine canım yoksa lohusalığın burnundan gelir

Çok haklısın canım, illa özel konuşacak bişey olmasına bile gerek yok siz karı kocasınız ne istiyorsanız onu yaparsınız, sen iyilik yapmışın ama onlar bunun bile farkında değil bence. Bebeğin doğunca da çok karıştırtma kendine canım yoksa lohusalığın burnundan gelir
Onlar bugünkini mecbur gibi gördüler yok canım öyle gelmezler ki kalsa bile 1 gün kalır oğlum da hastaydı öyle gelmedi altını bile zorla açtırıyorum şuan çoğu zaman ben yapıyorum bebeğinkine hiç karışmaz

Henüz doğurmamış kaç kişiyiz kızlar🙈😬😬😬 ay gel annecim artık
Bende çok daraldım ya dün gece de uyuyamadım kolum bacağım karıncalandı. Son zamanlar zor gerçekten bende hayırlısıyla artık bitsin bu süreç gelsin minnoş sağlıkla istiyorum ama Salı günü randevum vardı doktorda pek gelecek gibi durmuyor dedi

Onlar bugünkini mecbur gibi gördüler yok canım öyle gelmezler ki kalsa bile 1 gün kalır oğlum da hastaydı öyle gelmedi altını bile zorla açtırıyorum şuan çoğu zaman ben yapıyorum bebeğinkine hiç karışmaz
Aynen bencede mecburi gelmiştir onlara canım, iyi onda bari biraz anlayışlılarmış yoksa sabredemezdin yani. Konu evlat olunca bende herkese aslan kesiliyorum gerçekten annelik farklı

Ben kv yanında direkt emzirmek bile istemiyorum. O derece aynı ortamda olmak istemiyorum bakalım nasıl geçecek ilk zamanlar. Kendi annemi tembihledim o uyarsın işaret yaptığımda onu da alsın odadan çıkartsın vs diye. Daha doğum yapmadan bunları düşünüyorum 😂😂😂

Back
X