2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar selammm. Uzun zamandır bakamıyorum buraya. Doğum yapan arkadaslarımı tebrik ederim, sağlıkla büyüsünler🥰bizim full time uykusuz geceli mesailerimiz başladı. Bugün doğum yapalı 4 gün oldu oğlusum sarılık olmus bilirubun test sonucumuz 14.67 cıktı😓oglusu uyandırmak o kadar zor ki sütüm var ama ne yapsam uyanmıyor. Mama bile yemiyor ağız kilit acmıyor cok üzülüyorum. Bu süreci yaşayanlar cözüm öneriniz var mı?🥺
Canım geçmiş olsunn uyanmadığı zaman soyundur ıslak mendille bacaklarını falan sil

Günaydın kızlar. Ben de planlı sezeryanla Mercan imi kucağıma aldım. Bugün taburcu oluyoruz inşallah. Sürece alışmaya çalışıyoruz. Doğum yapan arkadaslarimin gözü aydın bekleyen arkadaşlarıma da kolay doğumlar diliyorum🥰
Sağlıkla büyüsün canım 💐

Günaydın kızlar. Ben de planlı sezeryanla Mercan imi kucağıma aldım. Bugün taburcu oluyoruz inşallah. Sürece alışmaya çalışıyoruz. Doğum yapan arkadaslarimin gözü aydın bekleyen arkadaşlarıma da kolay doğumlar diliyorum🥰
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün 🥰

Kizlar çok şükür vende atlattım darısı tüm bekleyen annelere🤲🏻 çok şükür bende bebeğimde iyiyiz atoni veya kanama durumu oluşmadı doğumum bir garip başladı doğum yapacağım gün başka planlar yaparken doğuma gittim 🥴 kul plan yaparken kader gülermiş doğumdan bir gün öncesinde evleri döktüm temizlik yaptım akşama kadar bir gün öncesindede iki km yakın yürüyüş yapmıştım sanırım bunlar tetikledi doğum sancılarım işlerim bittiketen sonra hafif hafif sertleşme şeklinde hissettim ama her zaman ki yalancı sncidir diye düşündüm akşam yatmaya gittik ben normal telefonda Instagram da geziyordum yarın olacaklardan habersiz 🤪 sonra uyudum saat 1 gibi bu sertleşmeyi kasılma gibi hissettim burayada yazdım sonra bu kasılmalar dakika tuttum on dakikada bir geliyordu banyo falan yaptım sonra acile gitti gece 3 buçuk nst çekildi on dakikada bir kasılıyorum ama açıklık yok eve git sancı sıklaşinca gel dedi eşim bebek strese girer diye beni tekrar hastaneye götürdü yine aynı açıklık yok yeterli sancı yok denildi eve gönderdiler sanciyi üç saate yakın evde çektim çok sıklaşinca hasatneye zor yetiştik gekir gelmez çatala açıklık varmı diye bakacaklardi o ara zaten saçı gözükmüs zor geçen ikinmalarla bebek doğdu sonrasında çok şükür ki korktum şey olmadı oğlum 3 buçuk kilo ultrasonda 3200 doğdu yalnız çok zor ikindigim için basurlarim felaket durumda beni çok zorluyor oturamiyorum sütümde tam olarak gelmedi uğraşıyorum emzirmek için kurtlar vadisi operasyonu bitmiştir 😁
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🥰🥰🥰♥️🙏

Kızlaaar benimde memelerim çok dolu hastaneden eve geldim ağrı hissediyordum ama 2 günde de mastit vs olunmaz diye normal süt inme ağrısı sanıyordum. Dün şiddeti daha da arttı iç kısımları kızardı akşam teyzem gördü mastite ilerler böyle sürekli sağ boşalt dedi korkuyorum 🥹🥹🥹 varmı başına böyle bir şey gelen gece yan yatamadım ağrıyorlar sürekli sağacak mıyım?

Yorumunuz için teşekkür ederiim.
Hastanede yapamadım lavman verdiler onunla yaptıkltan sonra eve geçtim. 3. Günüb sonunda ilk defa az da olsa tuvalete çıkabildim karnımda da gaz var. Çok acıyodu ama şuan daha iyi.
Bu arada evet sütm geldi ama banyo yapmaya çekindik dikişlerim kötü olur diye. Sabah duşa giricem. Ben kabızlıl için kimyon kaynatıp içtim tabi bebekte ishal oldu napıcam hiç bilmiyorum bu arada ayaklarım davul gibi şiş
Bebeğiniz affedersiniz kremamsı kıvamda diskilama yapıyorsa normal zaten o şekilde oluyor ama aşırı sulu ise ve günde 3-5 kez bu sekil oluyorsa muhakkak doktora götürün, sizi korkutmak istemem ama bebeklerin susuz kalması çok riskli diye biliyorum. Çok çok geçmiş olsun.

Kızlar buraya yazmayı özledim benim bebeğimde sarılık oldu 9 seviyesinde 4 günlük çok beslenememiş üzülüyorum tecrübesizlik işte . sütümü artırmaya çalışıyorum mama takviyesi veriyorum bana tavsiye verecek olan var mı ışık altında uyutmak işe yarar mı
Benim bebeğimde şuan sarılık. 11 sarılığın derecesi. Yanlız ilk gün bende senin gbi aynı hatayı yaptım mama takviyesi taptım günde 3 kez. Fakat mama sarılığı geçirmiyor canım. Anne sütü sadece sarılığı düzeltebiliyor. Doktorum bizzat söyledi. Ertesi günü sadece emzirdim saat başı alarm kurdum. Bebeğimin sarılığı 10 düştü. Mamadan ziyade saat başı emzirmeni tavsiye edebilirim tek çare o

Kızlar 5ci günde bilrubin testimiz 14 çıktı. Gögüslerimi doğru ememediği için kan revan içindeydim. Bügün de sağarak veriyorum ama mama takviyesi de yapıcam. 2 saatde bir acaba işe yararmı? Moralim çok bozuldu, sarı civcivim biraz daha sarardı🥺
Canım diğer arkadaşada yazdım. Mama sarılığı geçirmiyor. Bende aynı hatayı yaptım mama verdim. Doktorum mama sadece karnını doyurur sarılığı attırmaz dedi. Saat başı emzir. Tek çare o

Gözün aydın canım, sağlıkla büyütün 👶🏻🫶🏻

Benim bebeğimde şuan sarılık. 11 sarılığın derecesi. Yanlız ilk gün bende senin gbi aynı hatayı yaptım mama takviyesi taptım günde 3 kez. Fakat mama sarılığı geçirmiyor canım. Anne sütü sadece sarılığı düzeltebiliyor. Doktorum bizzat söyledi. Ertesi günü sadece emzirdim saat başı alarm kurdum. Bebeğimin sarılığı 10 düştü. Mamadan ziyade saat başı emzirmeni tavsiye edebilirim tek çare o
ya öyle mi mama geçiriyor diye biliyordum ben de . Ah dinlensem uyusam sütümde iyice çoğalacak ama dinlenmiyorum ki emzirince doydu mu doymadı mı emin olamıyorum tamam canım öyle yapayım çok sağ ol

Geçmiş olsun canım yaşı uzun olsun güle güle büyütün♥️darısı başıma😊

İyi günler hanımlar son bir aydır kalça ağrısı vajina ağrısı kasik ağrısı nedeniyle oturamiyordum bile hatta kasik agrilarimdan artık erken doğum olacak galiba diye hazırlıyordum kendimi ama son iki gündür ağrılarımin hepsi bıçak gibi kesildi ve karnimda bı hafiflik hissetmeye başladım boyle hisseden var mı içinizde 37 haftalık hamileyim bu arada

Benim bebiko içerde resmen çırpınıyor ya sizde de öyle oluyor mu

Back
X