2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Sağlıkla kucağına al canım çok az kalmış . Iste her halleri mükemmel içerde , disarda hepsi doyumsuzzzz. Birde benim 2 tane oğlan var fırlama herkes illallah ettik der oglanlardan ben onlarında her hallerine aşığım evde eşya kalmasa da perdeler yırtılsa dolaplar kırılsa da 😍😍😍🤭🤭 evlat bambaşka birşey 😭
Benim ilk çocuğum olacak canım ama yaramaz bir oğlan bekliyoruz biz de. Ne yaparsa yapsın başımın üstünde yeri olacak 🤗😍🥰 Perşembe günü doğsun hayırlısıyla da en güzel hâlini göreyim🩵

Tüm annelerin anneler gününü tüm kalbimle kutluyorum ❤️
Doğum yapan arkadaşlarım da sağlıkla miniklerini büyütsün inşallah ❤️

Benim minik doğduğu zamandan beri uyurken hep irkiliyor ve sol bacağında titreme kasılma tarzı birsey oluyor yaşayan duyan bilen annelerim geri dönüş yaparsanız çok mutlu olurum
Hafta içi doktora götüreceğim son zamanlar aşırı dikkatimi çekti
kalpte sıkıntı olabilir mi delik falan Allah korusun inşallah ama çevremdekiler öyle korkuttu beni
canim kan sekeri çok düşmüş olabilir aman diyeyim çok dikkatli ol sarılık bu yüzden tehlikeli nöbetleri tetikliyor kan şekerinin düşmesi bende 2 aylıktı yaşadım oğlumda misafir gelecekti ilgilenemedim soğuk havale deniyor titremişti böyle çok şükür 5 yaşında birdaha olmadı. Ac kalmamasına özen gösterip incele bir. Birde mutlaka doktora daniş

canim kan sekeri çok düşmüş olabilir aman diyeyim çok dikkatli ol sarılık bu yüzden tehlikeli nöbetleri tetikliyor kan şekerinin düşmesi bende 2 aylıktı yaşadım oğlumda misafir gelecekti ilgilenemedim soğuk havale deniyor titremişti böyle çok şükür 5 yaşında birdaha olmadı. Ac kalmamasına özen gösterip incele bir. Birde mutlaka doktora daniş
Ama doğduğu günden beri böyle ayak kasılması var aynı titreme gibi sadece 1 bacağında oluyor doktora götürdüğüm zaman sıkıntı görmediğini söylüyor bu şikayetleri söylemedim ama en erkene ne zaman randevu varsa goturucem inşallah sıkıntı çıkmaz
Ekstra mama takviyesi yapıyoruz yinede aç kalmış olabilir mi 2 saatte bir hep emzirme de yapıyorum

Ama doğduğu günden beri böyle ayak kasılması var aynı titreme gibi sadece 1 bacağında oluyor doktora götürdüğüm zaman sıkıntı görmediğini söylüyor bu şikayetleri söylemedim ama en erkene ne zaman randevu varsa goturucem inşallah sıkıntı çıkmaz
Ekstra mama takviyesi yapıyoruz yinede aç kalmış olabilir mi 2 saatte bir hep emzirme de yapıyorum
Bezi ıslaksa kaka yapıyorsa sorun yok. Doktoruna danış mutlaka belkide normaldir için rahat eder en azından.

Tüm annelerin anneler gününü tüm kalbimle kutluyorum ❤️
Doğum yapan arkadaşlarım da sağlıkla miniklerini büyütsün inşallah ❤️

Benim minik doğduğu zamandan beri uyurken hep irkiliyor ve sol bacağında titreme kasılma tarzı birsey oluyor yaşayan duyan bilen annelerim geri dönüş yaparsanız çok mutlu olurum
Hafta içi doktora götüreceğim son zamanlar aşırı dikkatimi çekti
kalpte sıkıntı olabilir mi delik falan Allah korusun inşallah ama çevremdekiler öyle korkuttu beni
Canım kalpte sorun olsa farkedilirdi bence.

Kızlar sinir krizi geçirmemek için gerçekten kendimi zor tutuyorum eşim düğüne gitmişti annesiyle herkes gelmiş bu saat oldu hala ortada yok senin karın 2 hafta içinde doğurdu doğuracak telefonuna bile ulaşılmıyor ben şimdi bunu boşasam haklı değil miyim bir insan nasıl bu kadar sorumsuz olabilir aklım almıyor gerçekten

Kızlar sinir krizi geçirmemek için gerçekten kendimi zor tutuyorum eşim düğüne gitmişti annesiyle herkes gelmiş bu saat oldu hala ortada yok senin karın 2 hafta içinde doğurdu doğuracak telefonuna bile ulaşılmıyor ben şimdi bunu boşasam haklı değil miyim bir insan nasıl bu kadar sorumsuz olabilir aklım almıyor gerçekten
Bu erkekler niçin bu kadar gamsız ve düşüncesizler anlayamıyorum cidden ya, hayır bu ne rahatlık. Belki şarjı bitmiştir dicem ama
bu saate kalmazsın ya
Ama boşama da olmaz aşkm sakin kal😬

Bu erkekler niçin bu kadar gamsız ve düşüncesizler anlayamıyorum cidden ya, hayır bu ne rahatlık. Belki şarjı bitmiştir dicem ama
bu saate kalmazsın ya
Ama boşama da olmaz aşkm sakin kal😬
Telefonu sıkıntılı zaten yaptırmaya çalışıyordu en son 23.11 de konuştuk tamam gelicem birazdan dedi düğünde alkol alıyordu anladım ama bak özellikle belirttim ağrım olsa va senin karın hamile gel diye 12den beri haber alınamıyor saat kaç oldu ve daha 3 gün önce birbirimize girmiştik. Gerçekten toparlanıp annemlere gitmek istiyorum

Telefonu sıkıntılı zaten yaptırmaya çalışıyordu en son 23.11 de konuştuk tamam gelicem birazdan dedi düğünde alkol alıyordu anladım ama bak özellikle belirttim ağrım olsa va senin karın hamile gel diye 12den beri haber alınamıyor saat kaç oldu ve daha 3 gün önce birbirimize girmiştik. Gerçekten toparlanıp annemlere gitmek istiyorum
Stres yapmamalısın canım sancın ağrın olabilir. Sonuna kadar haklısın ama şu an sadece bebeğini ve kendini düşün. Geldiğinde de hiç konuşma hatta direkt yat uyu şimdi. Konuşsan da sabah hatırlamayacak zaten alkollüyse

Evet özleniyor bu halleri sabahtan beri annem gildeydim sürekli oturdum bişey yoktu kaynanam gile geldik yine aşırı gaz ve aşağı ittirmeler başladı
Sende doğum yapsanda kurtulsan canım zor bı hamilelik geçirdin bide geç kalınca dahada zor Rabbim bir avazda kurtarsın

Masallah çiş kaka sorunumuz yok
Geç kalmadan mutlaka danışıcam aşırı derecede korkuttu beni internette hiç iyi şeyler yazmıyor
İnternete bakmayın bazen çok küçük şeyleri bile kötü bı hastalık oluyo varsada herşeyin çaresi var stres yapmayın Dr götürün bakalım ne diyecek

Alkol almasa iyiydi bu dönemde aniden sancilansaniz hastaneye gitmeye kalksan sıkıntı erkekler neden böyle gerçekten fitratlari böyle demekki

Back
X