2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bu arada manuel ana kucağı alan anneler bebişleri ne zaman ana kucağına koymayı düşünüyorsunuz? 1.ayda yavaş yavaş koyayım diyorum ne diyorsunuz?

Suni sancı ile başlatırım dedi ama nasıl olur hiç bilmiyorum mutlaka ağrı oluyordur
Suni de oluyor da deneyimim var 2 defa fitili merak ediyorum insanın kendi sancısı açılması falan olsa biraz hafif oluyor yine

Kızlar bebeğim çok uyuyor iki gün önce sarılık 13 tü yarın tekrardan gidicez bakılacak ama doğduğu günden beri çok fazla uyuyor uykusu arasında emzirmek işkence gibi iki saatte bir emziriyorum ama bir saat neredeyse uyandırmaya çalışıyorum gece alarm kurdum saat başı alarmla uyanıp emzirdim alarm kurmasam sabaha kadar uyuyacak 🥺
Benim oğlumda sarılık oldu doğumdan sonra sütüm hemen gelmedi mamayla beslendi sadece ama sarılığın gecmesi için anne sütü şart sadece mama yeterli olmuyor. Sarılığı yüksek olan bebekte uyanmıyor 4 günlüktü 12 çıkmıştı gündüz 1,5 saatte bir geceleri de 2,5 saatte bir besleniyordu yarım saat uyutup 1 saatte uyandırmaya çalışıyordum şimdi 17 günlük oldu atlattı çok şükür yüzünü gövdesini ayaklarını pamuğu suyla ıslatıp sil huylaniyolar

Kızlar nişanı gelen oldu mu hiç? Kahverengi kanama şeklinde miydi?
Kahverengi de oluyor diye yazıyor benim ilk de geldi katı sümüksü yapıda içinde kan vardı bunda da sümüksü bişey geldi ama kanlı değildi öyle oluyor mu bilmiyorum dikiş alındıktan sonra adetin son günündeki kahverengi kanama gibi oldu ama o da nişan değildi gibi

Kahverengi de oluyor diye yazıyor benim ilk de geldi katı sümüksü yapıda içinde kan vardı bunda da sümüksü bişey geldi ama kanlı değildi öyle oluyor mu bilmiyorum dikiş alındıktan sonra adetin son günündeki kahverengi kanama gibi oldu ama o da nişan değildi gibi
Bende sordum ebeye nişan olma ihtimali yüksek sancıları takip edelim dedi hayırlısı

Benim oğlumda sarılık oldu doğumdan sonra sütüm hemen gelmedi mamayla beslendi sadece ama sarılığın gecmesi için anne sütü şart sadece mama yeterli olmuyor. Sarılığı yüksek olan bebekte uyanmıyor 4 günlüktü 12 çıkmıştı gündüz 1,5 saatte bir geceleri de 2,5 saatte bir besleniyordu yarım saat uyutup 1 saatte uyandırmaya çalışıyordum şimdi 17 günlük oldu atlattı çok şükür yüzünü gövdesini ayaklarını pamuğu suyla ıslatıp sil huylaniyolar
Mama takviyesi de veriyorum düşsün sarılık diye ama genelde emzirmeye çalışıyorum inşallah geçer bizimkide

Bu arada manuel ana kucağı alan anneler bebişleri ne zaman ana kucağına koymayı düşünüyorsunuz? 1.ayda yavaş yavaş koyayım diyorum ne diyorsunuz?
Benimki hem manuel hem de elektrikli canım büyük oğlumdan kalma. İçini biraz doldurup yatırmayı düşünüyorum gazını rahat çıkarsın diye titreşim modu da var çünkü

Hani bazen bebek ölümleri olup değiştirirler düşüncesi mi var bilmiyorum çünkü kaynanam gilin komşusu evde doğurmuş ambulans gelene kadar yanlış hatırlamıyorsam 19 bin ceza yemişlerdi kimliğe de izin vermemişler ama sizin başınızda özel ebeler oluyor o yüzden bişey demeyebilirler eşinde bişey olursa gerekli ilaçlar yok mudahale edemezler diye korkuyordur
Evet evet onun için tedirgin oda haklı da aslında ama bende hastaneden korkuyorum doktoru çok iyi tanımıyorum 35. Haftadan sonra takibine girdim kesi filan yapar diye korkuyorum bakalim nolacak.
Kızlar nişanı gelen oldu mu hiç? Kahverengi kanama şeklinde miydi?
Canim muayene oldun mu yakın zamanda. Nişan baya baya koyu sert kıvamlı şeffaf kahverengi karışık benim 13 gün önce muayeneden sonra gelmişti.

Evet evet onun için tedirgin oda haklı da aslında ama bende hastaneden korkuyorum doktoru çok iyi tanımıyorum 35. Haftadan sonra takibine girdim kesi filan yapar diye korkuyorum bakalim nolacak.

Canim muayene oldun mu yakın zamanda. Nişan baya baya koyu sert kıvamlı şeffaf kahverengi karışık benim 13 gün önce muayeneden sonra gelmişti.
Evet bugün muayene oldum zorladı baya geçenkinden sonrada olmuştu ama o bunun gibi değildi bakalım

Ben de beklemedeyim hala. Bir durum yok bende ama bebis ters, dönmüyor 🫤 en son gecen hafta sali 3400 du, yarin kontrol var bakalim hayirlisi

Back
X