2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ay kızlar eşim yakama yapıştı işlerim yoğun diye 3 pazar oldu tatil yapamıyor hepsi sıkışmış. Annemi cagirmami istedi bende oda yoruluyor diye istemeye istemeye kabul ettim. Dün gece de görümcem eşimi aradı bilet almış bu akşam geliyor ben doğurmadan ev doldu emri vaki yaptı gelseydi ama doğumdan sonra daha gelseydi kac güne doğururum belli değil dogum öncesi tüm evin odaları doldu onca temizlik düzen boşa gitti.
Bu erkekler kafayı yemiş biz ne düşünüyoruz onlar rahatlıklarını düşünüyor bizde doktor 2 güne 1 kontrole gel dedi diye hastaneden tartışarak çıktık benim işim var getiremem nasıl izin alayım falan filan gelme dedim buraya yakın poliklinik var gidip orda nst yaptırırım kendisine minnet etmem

Ah canım bu erkekler çok anlayışsız😏sanki sen çok memnunsun bundan hepimiz doğurup rahatlamak istiyoruz ama olmayınca olmuyo
Aynen bende öyle dedim sanki keyfi gezmeye gidiyorum gibi niye gidecekmişim ne gerek varmış gitmezsem ne olacağını anlattım geri buraya yakın poliklinik var oraya gittim nst var mı diye sordum varmış doğum olmazsa cuma günü gider orda baktırırım kendine minnet etmem

Ay kızlar eşim yakama yapıştı işlerim yoğun diye 3 pazar oldu tatil yapamıyor hepsi sıkışmış. Annemi cagirmami istedi bende oda yoruluyor diye istemeye istemeye kabul ettim. Dün gece de görümcem eşimi aradı bilet almış bu akşam geliyor ben doğurmadan ev doldu emri vaki yaptı gelseydi ama doğumdan sonra daha gelseydi kac güne doğururum belli değil dogum öncesi tüm evin odaları doldu onca temizlik düzen boşa gitti.
Canım hiç iyi olmamış. Zaten doğum stresin var bir de kalabalık çekilmiyor inan. Keşke sana sorsalarmis. Gerçi ben de hastanede yatarken eşim gorumcemi gönderdi. Sanki ihtiyaç varmış gibi...
Bu erkekler kafayı yemiş biz ne düşünüyoruz onlar rahatlıklarını düşünüyor bizde doktor 2 güne 1 kontrole gel dedi diye hastaneden tartışarak çıktık benim işim var getiremem nasıl izin alayım falan filan gelme dedim buraya yakın poliklinik var gidip orda nst yaptırırım kendisine minnet etmem
Cidden bu erkekler değişik. Sanki keyfinden gidiyosun. Gerilmemek mümkün degil

Ben de kontrolden ciktim. Nstde sancilar goruluyor artik ve Ece hanim.hala ters malesef. Bir boynunda bir de galiba omzunda gibi kordon var. Ondan da donemiyor olabilir dedi. Bir hafta daha bekleyecegiz, ilk ikisi nirmal oldugu icin kimse sezeryandan yana degil ama yapacak da birsey yok gibi simdilik. 3700 gorunuyor ultrasonda da

Canım hiç iyi olmamış. Zaten doğum stresin var bir de kalabalık çekilmiyor inan. Keşke sana sorsalarmis. Gerçi ben de hastanede yatarken eşim gorumcemi gönderdi. Sanki ihtiyaç varmış gibi...

Düşüncesizler işte bana kalsa evimde kalırım rahat ederim evde olsam belki şimdiye doğururdum burda ancak insan stres oluyor bebeğe bişey olur korkuları yok eşim stres olur düşünceleri yok kendiler rahat etsinler yeterki

Aynen bende öyle dedim sanki keyfi gezmeye gidiyorum gibi niye gidecekmişim ne gerek varmış gitmezsem ne olacağını anlattım geri buraya yakın poliklinik var oraya gittim nst var mı diye sordum varmış doğum olmazsa cuma günü gider orda baktırırım kendine minnet etmem
Bu durumda bile bize böyle yapmaları çok ayıp😔nasıl bu kadar rahat olabiliyolar saat kaç oldu eşimde birkere bile aramadı beni bişey olsa doğursam haberi olmiycak ben aramazsam bu rahatlık çok fazlaaa

Yaaaa sinir oluyorum doğuran kadının evine çağırmadan yatılı misafir gidilmesine. Kim çağırmışta biletini almış çok anlayışsız insanlar var ya

Bu durumda bile bize böyle yapmaları çok ayıp😔nasıl bu kadar rahat olabiliyolar saat kaç oldu eşimde birkere bile aramadı beni bişey olsa doğursam haberi olmiycak ben aramazsam bu rahatlık çok fazlaaa
Kimi çok telaşlı kimi böyle vurdum duymaz bizimkinin her zaman ki hali daha bugün hastaneye gitmesem maç vardı ona gidecekmiş hastaneye gidince işe öğlen gitmek zorunda kaldı gece 10 da işten çıkacak ben o trafiği beklemem eve giderim diyor gece sancı tutsa ne olsa evde varlar diye düşünüyor

Benimde geç geldi sütüm göğüs pompan varsa sık sık sağım yapmaya çalış artırıyor bide ben bestlak almıştım doktor tavsiyesiyle. Onuda kullanabilirsin
Evet var kullanıyorum. İki göğüsüm toplam 60 ml çıkıyor en fazla. 2,3 saat beklemem gerekiyor en az tekrar 60 ml elde edebilmek için. Acaba sizinde mi öyle

Kimi çok telaşlı kimi böyle vurdum duymaz bizimkinin her zaman ki hali daha bugün hastaneye gitmesem maç vardı ona gidecekmiş hastaneye gidince işe öğlen gitmek zorunda kaldı gece 10 da işten çıkacak ben o trafiği beklemem eve giderim diyor gece sancı tutsa ne olsa evde varlar diye düşünüyor
Evet canım benimkide benim aileme güveniyo ama ben kocamı istiyorum yanımda hele bu zamanda biraz anlayış

Maalesef kafaları basmıyor., yüz kere anlatmak lazım.

Yaaaa sinir oluyorum doğuran kadının evine çağırmadan yatılı misafir gidilmesine. Kim çağırmışta biletini almış çok anlayışsız insanlar var ya
Bir de doğum olmuş daha 2. Gün misafir gelir. İkram çay bilmem ne. Geçen dogumum da sinir olmuştum.

Bir de doğum olmuş daha 2. Gün misafir gelir. İkram çay bilmem ne. Geçen dogumum da sinir olmuştum.
Kabul etmeyin ya artık bu adetleri bozalım bir tencere yemek pişirip getirecek olan gelsin haricinde ‘misafir kabul edemiyoruz bebeğin enfeksiyon riski var’ deyin yalan da değil. Benim kuzenim de 2 ay önce doğum yaptı kaynanası bütün akrabaları evine toplayıp gece yarılarına kadar oturmuş. Orası toplantı yeri mi ben bile sinir olmuştum. Çok misafir isteyen kendi evine davet etsin. Allahtan herkesten uzaktayım rahatım bu konuda ama arkadaşlar için bile rahatsız olursam diye eşimle kod ayarladım o kelimeyi söylediğimde yalnız kalmak istiyorum anlamına gelecek hastane ve evde. Bazı insanlar çok anlayışsız cidden.

Ah canım düşüncesi bile yoruyo beniii😔ben doğumdan sonrası için bile korkuyorum evin kalaba olmasından şimdiden düşünemiyorum
sonrası neyse kucağımda bebek odamda olucam tanıyorlar beni yanlarına gelmem bebek rahat etmeden. ama evde sancı çekmesi var geceligini giyip egzersiz yapması var doğumdan önce o halde kimsenin görmesini istemiyorum. Çok şükür aradım utandı sana değil diğer kardeşime geceyim dedi sen bilirsin dedim.

Son zamanlarda en önemli zamanlarda tuttu bunlarinda isi

Aradım şimdi annen var yanında ben rahatsiz etmeyeyim istersen diğer kardeşime geceyim sabah gelirim dedi sen bilirsin dedim tamam dedi. Çok şükür gelmeyecek bana doğum olsun buyursun gelsin görsün yeğnini

Kabul etmeyin ya artık bu adetleri bozalım bir tencere yemek pişirip getirecek olan gelsin haricinde ‘misafir kabul edemiyoruz bebeğin enfeksiyon riski var’ deyin yalan da değil. Benim kuzenim de 2 ay önce doğum yaptı kaynanası bütün akrabaları evine toplayıp gece yarılarına kadar oturmuş. Orası toplantı yeri mi ben bile sinir olmuştum. Çok misafir isteyen kendi evine davet etsin. Allahtan herkesten uzaktayım rahatım bu konuda ama arkadaşlar için bile rahatsız olursam diye eşimle kod ayarladım o kelimeyi söylediğimde yalnız kalmak istiyorum anlamına gelecek hastane ve evde. Bazı insanlar çok anlayışsız cidden.
Ben de öyle dicem bu sefer. Zaten gece uykusuz oluyorsun agrilarin oluyor. Bi de ikram ile uğraşıyorsun. Yani biraz düşünmek lazım gerçekten.

Bizde bugün 36 haftalığız kilomuz 3500 olmuş baş aşağı pozisyon almış gelişimi iyi dedi ama benim tansiyon hala yüksek nts iyi bi sıkıntı çıkmadı 26 sında sezeryanla kavuşuyoruz inşallah sağlıkla
Tansiyon Kaç olunca yüksek olarak değerlendiriyor doktorun benimde küçük hep 8,8 buçuk doktor beğenmiyor.

Günaydın kızlar, ilk bebeği olup eşi bebeği aşırı kıskanan var mı ? Benimki kafayı yedi. Emziriyorum bir memeyi hemen elimden alıp gaz çıkarmaya çalışıyor filan. Gitmiş bebek tartısı almış eve. İşi bıraksam mı bir süre filan diyor. 2 lohusa var valla bizim evde hayat çok zor
Benimkisi aynı böyle oldu nanacım 😭 sezaryen olduğu için ilk iki gün bez değişimi vs hiç denemedim bu süreçte annemi izleyip giydirmek bez değiştirmek gibi şeyleri denemek istedi sonrasında kimseye bırakmadı. Aşırı hevesli herkes ne güzel koca diyor ancak eve gelince boyut değişti artık giydirirken azıcık ağlatsam gelip ben daha hızlı değiştiririm, yok bezini az daha sıkman lazım falan kaynana oldu başıma. Ağladım geçen dün yeter artık anne benim farkındasın dimi dedim. Annem bile kucağına alsa tedirgin oluyo nasıl ve nezaman geçer bu durum hiç bilmiyorum.

91nana91 91nana91 bebek arabasını süremedim daha vermedi dengesiz yürüyormuşum dikişlerden dolayı, xiaomi kameramız vardı sürekli telefondan uygulamaya giremiyormuş arayanlar oluyormuş diye gizlice e bebekten kameralı bebek telsizi almış, ben yanında bile olsam evin her köşesinde telsizle izliyor bebeği. Emzik almıştık hevesle şimdi vermek istemiyor kızımı kandıramam diyor gözleri doldu geçen gün. Şimdilik aklıma gelenler bunlar 🤣🤣 kafayı yedi lohusalık nedir ben bilmiyorum ama eşim dibine kadar lohusa

Back
X